Отговори
# 270
Забравих да кажа, че в колата Дахан каза на Айдан, какво му е казал баща му.
Да се ожени за нея и да спре с всичко това.
Май няма да има фраг...

# 271
Не знам  какво да очаквам, не че има някакво значение с коя  ще го съберат. Важното е да има щастлив край. Трябва да видим големия шеф, този епизод беше много добър с изненада накрая..

# 272
Пуснаха епизода.

# 273
Според мен няма никакъв шеф.
Аз само не разбирам защо Курт и Мюдюр са толкова важни за Екбер .
За мен нещата вървят към край.
Фатма помоли Ямур да говори с Рузгяр, да го разубеди да заминава.
Каза и,че се е скарала с Дахан,че познава сина си, познава душата му, но все пак се страхува. Каза,че иска да види бъдещето на бебето, на децата си.
Ямур и разказа какво са направили Дахан и Енвер с онзи от сектата, мисля, че искаше да я успокои,че те правят нещо добро.
Някак си нещата отиват към край,но ще видим какъв ще е той.
А, и освен всичко друго, забелязвам,че Чачо спря да си подстригва косата.  Явно вече няма да му трябва тази прическа.
Нямам добро предчувствие за Дахан и Айдан.
След неговите признания, че е сам сред всички, дори и сред семейството си, с брат си са като чужди, тя също не го разбира...
А тя не направи нищо.
Определено ще е хубаво да гледаме серията с превод.
Имаше много разговори, много говорене и от Месут, а той понякога казва интересни неща.
Дано Нерон бързо да пусне превода!
Утре ще се сетя за още неща и ще пиша.
Благодаря за компанията!
Лека нощ, момичета!

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 01:58 от NeZ_9

# 274
Серията си беше много добра.
В началото ми се видя малко мудно с търсенето на пленниците, но след това си стана динамично и интересно.
Особено финала беше неочакван.
Да отдадем заслуженото на Ибрахим, изигра перфектно ролята си. Ще ми липсва определено.

# 275
Фатма ако знае какво  е положението на децата й. Сама, ще прати  малкия в Америка Joy
Вървим към финал, но трябва  да сме готови за изненади. Този финал  беше изненада и съм малко разочарована за Ибо.
Чакам фрагмента с нетърпение.  Между другото Дахан не се влюбва лесно, така че  ако се залюби Лейля, ще съм в лек шок.

И друго си мисля, толкова  странни са отношенията  им с Айдън,  въпреки,че съм й доста гневна, това не е края им. Joy

# 276
Аз се прибрах преди час, но сега смогнах да ви изчета. Явно серията е хубава.
И кому беше нужно да разделят влюбените. Да наградят Лейля за убийството на баща ѝ ли. Не знам.
Аз все повече подозирам, че накрая него ще го гръмнат. Просто вече не си го представям като работник на автомивката.
Айдън къде я пратиха просто не ми се коментира. Аз много бих се засегнала за признанието за разговора с баща му. Това си е като аз не исках, но баща ми каза. 
Те дори Енвер и Ямур не ожениха.
Рюзгар направо го пращат в Америка.
Само Фатма остава май доволна, че не се дразни повече на мъжа си.
Вече не искам да коментирам дори. А можеше по-добре да станат нещата. Вече ми е интересно какво е имало в изтритите серии и дали там не е имало повече развръзки.

# 277
Вече не знам какво да си мисля, какво ще се случи. Нещо започвам да се притеснявам за финала.
Оставиха ни без фраг.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 00:40 от jackie.

# 278
Гери, той всъщност не и каза "баща ми ми каза". А каза,че си спомня думите на баща си, какво му е казал. Извинете, понякога в бързината да си спомня всичко не разказвам дословно, но просто няма как серия от над два часа да я разкажа дословно. (Говоря за нещата, които съм разбрала.)
Когато гледате с превод, ще видите,че всъщност това, което Дахан говореше беше една изповед. Но тя не успя да докосне Айдан.  Което пък мен много ме разочарова.
За Лейля ще пиша утре,че вече много ми се спи.

# 279
Мен вече не ме разочарова никой освен сценариста.
Пускам серията пък да видим аз какво ще разбера без превод. Той пък тръгна този превод. Да видим дали ще внесе яснота или напротив.
Лека на всички гледали

# 280
Момичета, прочетох много интересни предположения.
Това за смъртта на Коркут може да е нечий сън и в действителност не е умрял.

# 281
Невероятен обрат, страхотна финална сцена. Коркут беше голям враг, но той спази обещанието си и изигра играта според правилата, въпреки че можеше да застреля Даган. Ибрахим добави страхотен цвят към сериала.

Спиращата дъха руска рулетка на Korkut и Dağhan 🔥
Gaddar Епизод 17 (ПОСЛЕДНА СЦЕНА)

(има авт. превод)

# 282
Добро утро!
Момичета, Gaddar е тенденция номер 1!

Това не се беше случвало скоро!
 Беше страхотен епизод, пълен с адреналин и неочакван финал!
Беше истинско удоволствие да наблюдавам играта на Чаатай и Ибрахим заедно- двама невероятни актьори!

В крайна сметка какво се оказа- единственият човек, който разбира Дахан е Лейля. Тя е единствената, която го изслушва, говори с него, подкрепя го безрезервно.
Изправи се срещу Коркут заради него.
С нея, макар и за една нощ той се чувстваше различен човек.
Дали всички тези неща ще наклонят везните към нея или ще остане верен на сърцето си? Или пък ще остане сам?
Предстои да видим.
Чакаме и рейтинга, макар че той вече няма никакво значение.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 08:47 от NeZ_9

# 283
Браво за тренда, серията наистина си заслужаваше.

Лейля се оказа по-хладнокръвна и доказваща любовта си към Дахан.
Не се поколеба два пъти да рискува живота си за него. Лейля повече заслужава Дахан, защото досега във всеки един момент застана зад гърба му. Обаче не знаем, Дахан какво чувства към нея, защото, ако е само приятелство и дълг към нея, заради убийството на баща й, нищо няма да се получи.

# 284
Дахан до сега е показвал само приятелско отношение и загриженост към Лейля.
Но не знам след начина, по който видяхме,че се чувства, и начина, по който реагира Айдан, дали няма да промени отношението си към нея . И то не, защото изведнъж ще се влюби, а защото ще си даде сметка, че тя е единствената, която е истински до него .
Признавам си, че не ми се искаше да стане така ..
Но явно идеята е такава.
Лейля постъпи много смело, защото през цялото време се опитваше да заблуди Коркут и да го държи далече от Дахан.
Той разбира се, не успя да се заблуди.
Каза и,че още в началото я е обикнал и е искал да и помага. Но тя не е отговорила на чувствата му. (перефразирам)
Когато тя го попита защо не е заминал за Ю.Америка, какво го задържа тук, след като вече и братята му ги няма,  той каза,че би заминал веднага, ако тя тръгне с него.
Той, все пак искаше да убие Дахан.
Остави пет човека, които да го пребият, след като парализата отмине.
Но нашия човек дори и парализиран, е звяр!
Коркут все пак беше жесток, изпрати Айдан в точния момент, за да го види как умира.
Тяхната любов го вбесяваше. Защото всеки път разбираше,че той няма да изпита такава.
Когато Дахан се появи, той изпита наистина истинско удоволствие от това,че се е измъкнал.
Наистина враг, като Дахан заслужава уважение!
Както Коркут му каза: " Ние с теб сме еднакви. Като кучета сме"
И тъй като той не можеше да стреля по човек,който все пак заслужи уважението му, реши съдбата и късмета да изиграят ролята си.
А и вече разбра, че този"чифт сини очи" не гледа към него и му беше все едно.
Поне аз така усетих нещата.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 09:39 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт