Отговори
# 105
Всички искаме да го видим един ден на живо Grinning
Нези, имах предвид, че Сумието е минала от чашка А на В или от В на С. Просто предположение. Може и да е от подбора на дрехите разбира се.
Лека нощ и от мен.

# 106
Добро утро! Coffee

В очакване сме на сблъсъка на Дахан и Коркут.

# 107
Добро утро!
Честит празник!

Покрай снощните емоции забравих да коментирам фрага.
Изключително много ми хареса!
Има много динамика, интересно хрумване със загадките, директен сблъсък, напрежение.
Изобщо, много се раздвижиха и промениха нещата в последните серии и не преставам да си задавам въпроса, защо чак сега!
Гери, според мен Сумие си е същата, просто избора на дрехи и начина,по който я снимат дават това усещане.
Скрит текст:
Имам позната, която скоро си подложи на това и от нея видях,че си има сериозен следоперативен период, болки и невъзможност да правиш много неща, така че, не вярвам да е решила да го прави по време на снимки.за сериал. А и, като че ли, тя няма нужда. Wink

# 108
В трейлъра, пуснат от новия епизод на Gaddar на Ay Yapım , който ще бъде излъчен този петък, гледката на Дахан, изправен отново пред Коркут, спира дъха. Докато Коркут оставя бандата Гадар в трудна борба с бруталните си гатанки, Директорът е изправен пред голямо изпитание с отвличането на дъщеря му. Във финала на трейлъра Дахан пристига на вратата на Коркут, увеличавайки вълнението за новия епизод.

# 109

Лаура продължава да разказва за срещата си с Чаатай.
Добро утро живот! Дадох му шапка и той ме накара да я сложа, за да направя снимка .
Да видя радостта в очите му беше добавена стойност към всичко, което вече бях преживяла с него. Потвърждавам и потвърждавам „момче с хиляди цветове“ е най-вярното за Чаатай!Никога не се променяй!

# 110
Резюме за епизод 17

Докато Дахан се опитваше да работи с директора, за да се увери дали Коркут е жив или не, Коркут се обедини с Екбер, за да приведе плановете си в действие. Коркут взема за заложници четирима души, на които Дахан държи, и създава различни трикове, за да ги спаси. Екбар също се възползва от тази игра и включва най-ценния актив на Директора, неговата дъщеря. Така се появи възможност за реванш. Когато директорът е изправен пред опасността да загуби дъщеря си, с която успява да се свърже от години, той отива при Коркут и Екбер и става по-осведомен.

Ако Дахан не успее да реши навреме играта, зададена от Коркут, той ще загуби близките си. Докато директорът, Дахан, Курт и Енвер се обединяват и се опитват да спасят заложниците, те се забиват в различни препятствия на Коркут. Тъй като се надпреварват с времето, те трябва да получат подкрепа от други клонове.

Междувременно Коркут иска да се свърже отново с Лейла, но все още не може да й се довери напълно. В резултат на ход, направен от Лейля по време на вечерта, която прекарват заедно, подозренията на Коркут отново се оказват верни.

Това, което се случи с Нилюфер заради Управителя, я прави по-агресивна към Управителя. Връзката баща-дъщеря, която директорът се стреми да изгради, отново е разклатена от този инцидент. Измъченото и депресивно състояние на Рюзгяр привлича вниманието на всички, а решението му да напусне предизвиква реакцията на семейството.

Коркут се опитва да се справи с Дахан и да сложи край на това. Той отново го примамва в капана чрез Айдън. След случилото се, Айдън изпада в паника, когато вижда Коркут пред себе си. Той прави всичко възможно, за да се увери, че Дахан е в безопасност. Идеята, че Айдън е в опасност, вбесява Дахан и въпреки всички предпазни мерки, той е решен да се изправи сам срещу Коркут.

# 111
Епизод 17 в снимки

# 112
Gaddar 17. Bölüm Fotoğrafları 📷

# 113

"Нямате представа колко красив е този
мъж !
Красив и  отвътре, и отвън!"

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 12:08 от NeZ_9

# 114
Sümeyye Aydoğan: Нямам нужда от естетика!

Онзи ден Сюмейе Айдоган беше уловена от камера да напуска център за красота в Левент. Младата актриса обясни своята гледна точка по въпроса за „естетиката“, който винаги е на дневен ред в света на знаменитостите.
Отговаряйки на въпросите на членовете на пресата, след като напусна центъра за красота, Sümeyye Aydoğan каза: „Направих лична грижа, всичко е наред. Лятото наближава, мисля да си прекарам приятна почивка и да облекча умората от сезона.“

„АЗ СЪМ В МИР СЪС СЕБЕ СИ“

25-годишната актриса, която привлича вниманието с жизнерадостния си външен вид, заяви, че не се нуждае от пластични операции и каза: „Аз лично нямам нужда от тях, аз съм в мир със себе си. Ако трябва, може да има малки щрихи .. аз също уважавам тези, които избират пластична хирургия, в края на краищата всеки има свой собствен живот."

# 115
Ровиш си в Амазон и попадаш на това. Grinning

Цената е стряскаща!
Rolling Eyes

# 116
Sümeyye Aydoğan: Нямам нужда от естетика!

Онзи ден Сюмейе Айдоган беше уловена от камера да напуска център за красота в Левент. Младата актриса обясни своята гледна точка по въпроса за „естетиката“, който винаги е на дневен ред в света на знаменитостите.
Отговаряйки на въпросите на членовете на пресата, след като напусна центъра за красота, Sümeyye Aydoğan каза: „Направих лична грижа, всичко е наред. Лятото наближава, мисля да си прекарам приятна почивка и да облекча умората от сезона.“

„АЗ СЪМ В МИР СЪС СЕБЕ СИ“

25-годишната актриса, която привлича вниманието с жизнерадостния си външен вид, заяви, че не се нуждае от пластични операции и каза: „Аз лично нямам нужда от тях, аз съм в мир със себе си. Ако трябва, може да има малки щрихи .. аз също уважавам тези, които избират пластична хирургия, в края на краищата всеки има свой собствен живот."

Много добре казано. Аз съм на същото мнение.

Тази жена заля интернет със слънчевите си снимки с Чаатай.
И разбрах какво ми липсва в този сериал. Усмивката му. Той не е такъв образът му, знам.

# 117
Снимките, които изскачат  напоследък с Чаатай, ме правят много щастлива!
Той е толкова сладък и любящ, и радостен с феновете си, че ме разчувства на всяка снимка!
Невероятно е колко страхотен може да бъде!
Мисля, че много обича ролята на Гаддар (Дахан). Чувства се много спокоен на снимачната площадка, много привързан към колегите си и много открит и  по детски радостен!
Ще е  много жалко и ще ми липсват снимките на Чаатай в случай, че отиде да снима на дигитални платформи, където се знае, че фен-снимането не се приема лесно.
Затова си запазвам всеки един спомен от този период!

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 13:42 от NeZ_9

# 118
Според рейтингите на Somera в социалните мрежи са обявени класациите на каналите за 6 - 12 май! 🏆

Като гледам как сериалите на NOW са с доста ниски рейтинги, как канала е все на първо място, не ми е ясно.

# 119
Може другите им сериали  и предавания да са с добър рейтинг.
Например сериала на Дуда. Wink
Когато с  Fabi Fabian от Only Çağatay Ulusoy сме в комбина, се получават такива колажи.
Аз и подавам лицето, тя прави останалото.
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт