Отговори
# 150
Ооо да, при новата сценаристка си личи, че сериите са къде, къде по-интересни, дори Айдан спря да крещи. А за разпилените епизоди и помен няма. Дано някои от феновете отказали се да гледат се върнат като прочетат, че промяната към добро е налице.
Цвети, голяма оптимистка си за щастлив край. Ако завърши за всички, заживели щастливо, няма да ми реалистично, ама нагледахме се на небивалици, защо да не ги видим и във финала.

# 151
Цвети, голяма оптимистка си за щастлив край. Ако завърши за всички, заживели щастливо, няма да ми реалистично, ама нагледахме се на небивалици, защо да не ги видим и във финала.
Така е, оптимистка до глупост, какво да се прави. То този финал, който начертах е в сферата на фантастиката.
Цяло чудо ще е ако завърши без ничия смърт и всички заживели щастливо.
След толкова убийства, реално никой не заслужава щастлив край, чиста съвест и спокойна душа.

Нези, то голямата любов изисква и големи жертви, и ако Лейля толкова много е влюбена, както искат да ни вменят трябва да се съгласи, за да няма повече убийства.

# 152
Цвети, ти се ядосваш за Рузгяр и с право! Но мисля, че вече нямат планове за него и затова го пращат в Америка. Wink
Те и Гьоркан едва сега го включиха повече, а можеше това да стане много по- рано.
За пореден път се убеждавам, че сценаристът е най- важното звено в един сериал. Колкото и да са добри актьорите, ако сценарият е слаб, нищо не се получава!
Но, хубавото е, че както се очертава, в последните серии ще се насладим напълно!
Дано и за AyDağ да настъпят по- добри времена!

# 153
Да ви пусна малко Гадар хумор от 16 епизод, да се посмеем

# 154
Лаура продължава да споделя своята емоция от срещата с Чаатай.
"Прегръдката беше онзи момент, когато се почувствах в едно сърце и ум с Чаатай... Беше толкова истинско и искрено, че беше трудно да се разделим.
 Не е лесно и не искам да преодолея тази емоция, която  ще бъде с мен завинаги ♥️"

# 155
Gaddar (Original Soundtrack)

Това е моят начин

Ето линк към Тoygar Işıklı • Албум на Gaddar

https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_kQSB03Br8OFwlt7b2n-lY20EcBiiYLKW8

# 156
🆕 Синан Йозтюрк, режисьорът на сериала "Gaddar", сподели нови снимки  в Instagram 🥰 ♥🎬

# 157
Чакаме, чакаме, чакаме...

# 158
Браво!!! Хайде да видим каква сцена ще ни пуснат.

Погледът ти стреля🔥😍💣 Мрачно Cagatay Ulusoy

# 159
Gaddar Епизод 17 3-ти трейлър - И аз мразя този живот!

# 160
Gaddar Епизод 17 3-ти трейлър - И аз мразя този живот!

Айдан: Виж, не ме побърквай! Аз ли се  разделих  с теб ?
Аз ти казах, че ако се качиш в тази кола, всичко свършва!
Ти се качи и тръгна!
Дахан:Защо казваш толкова големи думи? Ако се качиш, край!
Аз ти казах,че имам работа.Чакай!
Айдан: Чакай! Аз теб до кога ще те чакам? Прекарах живота си в очакване на теб. Младостта ми отиде.
Дахан: Айдан, за Бога,не виждаш ли с какви маняци си имам работа? Не знаеш какво ми е на главата!
Айдан: И на моята глава са същите маняци, благодарение на теб, защото ти ме забърка. Освен това, мисля,че ти харесва! Какво ще кажеш за това?
Дахан: Защо всички ми казват това? Аз мразя този живот! Никой не ме разбира, включително и ти!
Простреляха Месут. Той поиска помощ от мен преди това.
Момчето ми каза: Ако не помогнеш на това момиче, то ще умре.
Същата вечер аз излязох на вечеря.
И момичето умря заради мен.

# 161
Оооо, супер е сцената!
Даже и по-нормално могат да говорят, само с леко повишаване на тона, няма ги ония крясъци.
Според мен, ще се оправят отношенията им. Вкрайна сметка и двамата са прави за себе си.
Нямо по-прав или по-виновен май в тая ситуация.

# 162
Ето го и с наредения превод от Нези.

https://twitter.com/i/status/1791142487106478591

# 163
Сладури. Айдън е права, Дахан харесва  това което прави. Не може винаги да го чака, живота й минава, но никой не я кара насила да го чака. Поставя разни условия, може би от  безсилие, защото той винаги избира друго  пред нея. Обича я, иска, но не сега, приоритет и отношението му са другаде.

И него го разбирам. Решил е да посвети живота си на своя кауза, но може би трябва да спре и да помисли за себе си. Няма как да помогне на всички хора. Струва ми си, че се е слял с Гадар. Не го осъзнава, но е доста брутален и му идва отвътре да защити всички.

# 164
Ох, много са ми сладки. В крайна сметка всеки е прав за себе си. Както тя е готова да прави всичко за него, така и тя очаква и той да прави всичко за нея. Тя затова се разсърди и му хвърли пръстена. А бе, ще си оправят отношенията, защото се обичат.

Общи условия

Активация на акаунт