Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за секса по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с болката и гаденето по време на бременност?
В коя болница е препоръчително да родя и как да избера лекар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за секса по време на бременност?
Мненията относно секса по време на бременност са противоречиви. В началото и в края на бременността обикновено се смята, че сексът представлява риск за бременността, особено при рискова бременност. По време на възбуда матката контрахира, което може да доведе до изхвърляне на плода в ранна бременност или до преждевременно раждане в късна бременност. Въпреки това, при нормална бременност сексът не е забранен; въпреки това може да се препоръча по-спокойно и по-рядко.
-
Какви са препоръките за справяне с болката и гаденето по време на бременност?
Болката в долната част на корема е нормална по време на бременност, поради растежа на матката. За гадене се препоръчва да се приема No-Shpa, а най-важното е да не се притеснявате, тъй като това е най-вредно. Ако болката стане непоносима, добре е да вземете болничен или да информирате работодателя си, че вашият лекар препоръчва повече почивка.
-
В коя болница е препоръчително да родя и как да избера лекар?
-
Какво е зацапването, което получих в петък вечер?
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се извършва?
-брях изписахме я и таз темичка набързо 
така ме мързунти та две не виждам ви казвам
Само лежа и не ми се мърда от леглото-ами то времето едно никакво
Ни за разходка ни за плаж
Само за лежане вкъщи на леглото 

Видях ,че сте говорили за срещата, но не разбрах избрахте ли (заведението)може би ако прочета всички странички ще разбера,но дали ще имам време
.Да ви кажа с тея тестени храни кадето ям само съм качила доста ,но като се има на предвид ,че преди да забременея бях много слаба съм си още в норма
Сега вече мога да кажа, че и аз - като доктора ми и камарата сайтове - си сметнах най-сетне коректно термина.
Хубава седмица желая на всички и нека тя да ни донесе само добри новини!
Като стигна на работа, веднага ще ви пиша как е минало!
Може би при случаи като твоят умишлено ги правят по-късно, колкото и гадно да звучи. Важното е, че са ти дали болничен. Почивай си и не се притеснявай за нищо