Отговори
# 405
  • София
Никой не говори за фраг 🙄

Могат и без фрагове тази седмица Joy

Аз се чудя за тази допълнителна серия, ама да видим дали ще я има...

# 406
Никой не говори за фраг 🙄

Могат и без фрагове тази седмица Joy

Аз се чудя за тази допълнителна серия, ама да видим дали ще я има...

Щом Бирса писа значи със сигурност има нещо 😂

# 407
Без майтап и аз четох още преди Бирса да го е написала, че може да се удължи сезона.
А на Буче договора не е ли до края на сезона? Възможно е да я виждаме "за кратко" в някой епизод.

# 408
Така ще е щом ще гледаме Бучето !

https://www.instagram.com/reel/C6f861ToiYd/?igsh=OTF1MDg5aGptczdq

# 409
Еее, не. Снощи попаднах точно на епизода, когато Ферит каза на Сейран, че рибатата винаги ще бъде в живота му и си го помислих същото.  Ето, че отново се е намърдала метресата да "вдига рейтинга ". Потрес от нахалството на някой да дразни с безличната си външност и липса на талант.
Забелязала съм, че след много любов и целувки между Сейран и Ферит,  следва нещо неприятно и с последствия.
А, появи ли се хамсията в епизодите, Ферит се обезличава и изпростява дори. СЦ направо се подиграват с таланта му в присъствието на тази бездарната.
Няма отърваване от психари и напористи любовници.

# 410
Вече ме е страх да се зарадвам на бонус епизода, да не би да е посветен на Пельо. Joy Ако е за окончателно сбогуване океййй, толкова пропадна този образ, че наистина ако уважава себе си Буче трябва да напусне.

# 411
Страхотно стори е качила Бурджу! 🐾🐾🐾🤍🧿

https://www.instagram.com/burcu.alptekin?igsh=a2oyaXhmMGx2Njhk

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 21:13 от BELL-

# 412
Тая, бездарната, като нищо ще е и в следващия сезон.

# 413
Както разбирам от прочетеното "незаменимата" пак се завръща. Няма лоша реклама. Някои вдигат рейтинг с любовта на хората , други с омразата им. Току виж рейта скочил.
Честно да си кажа, чакам с нетърпение края на сезона.  Не че не ми се гледа. Гледа ми се !  Но вече незнам какво да очаквам. Ако ще ми пишат пак Ферит състрадателен и верен приятел на рибката.......няма да го понеса вече. Стига ми Кязъм , че толкова време не забелазваше болките на Есме , а сега май ще се занимава с болките на Зерин. Той дали  изобщо разбра , че онази откачалка май  я похити ?!

# 414
  • София
Писаха преди време, че ако Таро остане ще ги правят двойка с Буче в трети сезон. Нищо чудно.
Иначе покрай слуховете, че Онур променил сценария на 71-ва серия и аз си помислих, че нещо са добавили и нещо са отложили, затова е допълнителният епизод.
Просто дано Ферит не е пак тъп в петък, че ще е прекалено.

# 415
От днес! 👀

# 416
А, не ви ли се струва, че допълнителната серия се прави за да се удължи присъствието на лепкавата и бездарна актриса.
Иска ми се Ферит  в болницата да разбере за  фалшивите изследвания на Сейран, направени чрез  подкупване на доктора от Пелин. И този път да избухне подобаващо, а не като миналия път, дори зарева и излезе без да и каже нещо повече.
И тя и майката от много връзки с продуцентите, ги показаха като достойни представителки на най древната професия. Такава роля , една достойна и талантлива артистка никога не би приела. Още повече, че масово, по всички сайтове коментарите са негативни, та дори и много неприятни.

# 417
# 418
# 419
  • София

Това не са те, Робърт Патинсън с жена му.

Общи условия

Активация на акаунт