Отговори
# 390
Видяли Рамо да играе Subway Surfers на телефона си между снимките. Личи си, че му е скучно Joy

Разсмя ме 😂😂😂😂
 Рени- а нашите си се чакат за да ходят един до друг 😍

# 391
Много ми е интересно, дали Есмето е опердашила Зерин, или лудия Таяр й е направил нещо, че нали влюбен в Есме Grinning
Заслужаваме такава сцена Joy 

# 392
  • Яко в Матрицата...
Кой ще ни поучава? Ние да не би да се месим.

Само като си помисля, че тая бездарната е трябвало да е до 13 епизод.
Всичко очаквам аз, всичко 🤣

# 393
Кирилова, рибата ще я видим в сряда във втория фрагман, ако изобщо я турят вътре Stuck Out Tongue Winking Eye

Сташе, много добро предположение Sunglasses

Ако не я сложат във фрагманите, хората няма да знаят, Мистери. Не всеки цъка из Х.

Снощи много бях ядосана, но днес ме избива на смях цял ден. Нека си пишат хамсията, само болестта на Сейро да махнат.

И друго, сметнете колко печели шнура на серия. 700 000 долара е цената, продаден в над 120 страни.

Е, да много става, ако не прави отстъпка за количество. Но все пак и разходи имат. Някъде пишеше, макар да не е сигурно доколко е вярно, че главните в сериала взимали хонорари по около 5000 лв. на серия, което прави 20-25 хиляди на месец. Вярно е, че те и от реклами получават, но с тези пари за 3 години интензивно снимане не могат и по-свестен апартамент да си купят поне в София.

# 394
  • София
Нали и Стар взимат пари от реклами

Иначе Мерт взима 400 000 лири на серия, Афра 500 000.

За един месец Мерт си е платил колата.

Бирсен скоро писа, че средно на един сериал една серия струва 10 милиона лири.

Сега ако някой му се обръщат тези суми в долари, да смята.

# 395
Взимат на серия по 12-13 хил долара
 Да кажем 5 петъка в месеца това са 60 000 долара на месец.
За 70 епизода и за почти 2 години горе-долу или по моите изчисления имат 840 000 долара.
В Лири не знам колко е, пък и не знам те как ги получават в лири или долари.

# 396
По данните на Мистери - Мерт по около 13 хиляди, Афра по около 17, една серия към 335 хиляди долара.

# 397
Дайте да не правим чужди сметки, неприятно става и изкривено.

# 398
  • София
Те цифрите ги публикува Бирсен миналото лято, ако не ги качва, няма да се коментират.

# 399
  • Милано
Сега го гледах с суб на бг. Хора връзката на Кая и Суна ми заприлича на Сейран и Ферит в началото. Всеки си имаше някой нападаха се постояно но накрая се събраха както каза Абидин на Пелин.
Къде го гледахте с български превод?Благодаря!
https://playtube.tv/watch/%D1%80%D0%B8%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%87%D … B8_70RXmSLp2.html
Благодаря!Но не стигам до филма...постоянно се отварят реклами.Вие как се справихте?

# 400
Аз след като видях снимки от днешния сет 🤣🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/C501ob8Aoj8/?igsh=MXFkdGltNzRncXEzcw==

# 401
Значи Пелин - метреса реално и виртуално.

# 402
Ххаха Кирилова разсмя ме ! 🤣🤣
Ако спойлерите се окажат верни, ще припадна 3 пъти един след друг сериозно, знам, че е сериал ама чак пък толкова въртене и лутане толкова време между главните герои, айде няма нужда🤯 ...
Нека се справят веднъж заедно без намесата на трети или четвърти лицаа ..

Аз след като видях снимки от днешния сет 🤣🤣🤣
https://www.instagram.com/reel/C501ob8Aoj8/?igsh=MXFkdGltNzRncXEzcw==

# 403
Една скапана риба се показа днес и раздвижи форуми и мрежи! Голяма работа е! 🤣🤣🤣
И в Х пак са се наели! 🤘

# 404
Никой не говори за фраг 🙄

Общи условия

Активация на акаунт