Отговори
# 495
Щото знаят, че ще ни хареса да яде бой. Друго не смеят да покажат.

# 496
Ферит не е разбрал за болестта на Сейран. Така и си мислех.

# 497
Каквато майката, такава и дъщерята.  Ферит пак нищо не е разбрал, сигурно ще разбере другия сезон за болестта. Нещо и на мен ми е постен фрага Rolling Eyes .
Само глупости дадоха, а за това творение им трябваха толкова дни.

# 498
Ферит не е разбрал за болестта на Сейран. Така и си мислех.

Тарък как можа, а Ферит - нищо, "дава пространство".  Ей големи глупости, че и до 14ти ще удължават!

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 22:24 от teya123

# 499
Здравейте, пълна безвкусица е този трейлър, никакъв интерес не предизвика в мен, абсолютно никакъв.. въртят-сучат едно и също и това е ... Липсват ми семейните драми това с тези психопати копае дъното на хубавия сериал, към психоратите включвам и хамсията !

# 500
  • София
То се разбра, че сценарият е променен в петък срещу събота, когато Гюнгер пусна сторито. Ще има еднин епизод повече заради тази тъпа серия, явно. Само в събота да не решат друго, защото копат дъното.
И сега погледът на Ферит е ядосан във фрага.

# 501
Криво ми е за Есме - след толкова време събра кураж да се изправи и да свърши в затвора или при упоеното момиче. Колко ли жени се разпознават в нея... Хайде да ни изненадат за края на Есме и за болестта на Сейран в тази серия!

# 502
Гледах в инстаграм фрага.Кога го пуснаха,кога събраха две хиляди и кусур коментара,леле,леле.Пълен бойкот.Не знам как е в Х защото така и не можах да си възстановя регистрацията и не ме пускат,но вие ще кажете какво е там.В инстаграм ги сравниха със земята,особено Бучето.

# 503
Поредният тъп фраг🤣

# 504
Есме май уби Зерин…Явно това измислиха…За да дойде Пелин и да реве на Ферит,че майката на Сейран е убила нейната майка….
Май това разбрах от този фрагмент

# 505
Есме май уби Зерин…Явно това измислиха…За да дойде Пелин и да реве на Ферит,че майката на Сейран е убила нейната майка….
Май това разбрах от този фрагмент
Едва ли я е убила,защото ако беше така Пипин Общата щеше да е метната на врата на Ферит и безутешно да лее сълзи и сополи в очакване да и обещае,че няма да я остави сама.Тук стоеше много спокойно и така на разстояние малко.

# 506
Както писах вече , спокойно мога и без този фраг. Пълни глупости. Есме убива Зерин , а трябваше да свитне Кязъм. Сейран поверява на Суна, майка си и Ферит.  Драма та дрънка ! И от тази болест незнайна ще я спасява Тарък  сигурно. Защото тя си няма съпруг , който да попита докторите /елементарно/.
А Халис изпълнява желания на Мезиде , като Дядо Коледа ! Чак ми е смешно !
Това пораженческо поведение на Сейран , изобщо не и подхожда.

mimi 65 , тя Пепин може и да се е метнала , ама смеят ли да го покажат във фраг. Тогава и рейт 2  няма да хванем.

# 507
Таяр спомена, че ще затвори забулената Мезиде при затвореното момиче на Тарък, защото много викала и крещяла и го напрягала едва ли не.
А с Есме енва ли не ще живеят щастливо и Тарък и Сафет ще да му зетьове. 🤣🤯

Не мога вече, честно как ги мъдри този сценарист !?
Сега ще спасяват двете дъщери заедно с майката ли? Как като мъжете им са единия с бившата другия с любовницата си .. нямам думи, не ми харесва и това е, съвсем друго можеше да се измисли, нещо по- релаксиращо, нещо по така..
Можеше след отвличането на Сейран тя да изпадне в депресия и заедно с Ферит да си стъпи на краката, заедно с това можеха да измислят една бременност, която допълнително да я мотивира, може и да е трудна бременност, но не и тези психопати !
Прекаляват с тези трети и четвърти лица във връзката на СейФер !

Криво ми е за Есме - след толкова време събра кураж да се изправи и да свърши в затвора или при упоеното момиче. Колко ли жени се разпознават в нея... Хайде да ни изненадат за края на Есме и за болестта на Сейран в тази серия!

# 508
Jessy3, мерси за уточнението, грешно съм разбрала.
 Колкото до очакванията исках да рисуват активно заедно, това да им е терапията - общия бранд . Бебето да е в сезон 3 по-добре.
Сега мисля да си пусна серията с шофирането.

# 509
Да, на борбената Сейран не подхожда да крие от мъжа си и да се надява да се спомине без той да забележи. Интересно какво чака, за да му каже и кога въобще смята да го направи? Освен ако тайно не се надява, че Тарък от затвора е успял да открие вълшебно лекарство за нейната болест. Започва да прилича на някаква нелепа приказка.

Общи условия

Активация на акаунт