Отговори
# 555
Е,голяма драма,че Пелин ще се появи…аз й свикнах вече🤮
По гадно е ако в реалния живота на една двойка се появи такава жена…В кино драмите,за да го има екшъна всичко е преекспонирано…..Лошото е,че и в живота ги има много такива….ти ги гониш те се връщат;защото друго не могат…Едва ли Ферит или който и да е мъж уважава такива жени…използват ги и ги съжаляват..Нищо повече.
Такъв ни е сериала.Има много драма.Ненужна,но необходима.Ние си гледаме заради Афра и Мерт.И докато те играят ще ги гледам.Другите само солят манджата.

# 556
Скапаната риба! 🤣🤣🤣 и екшън сцените ѝ! 😅😅😅

https://x.com/1adykubra/status/1793334477701214399?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 557
BELL, умирам .. JoyJoy Изиграно е перфектно Grin
Това преди колко време е? Може да се е подготвила по-добре сега:)

# 558
Момичета,някой да ме светне как става това с протеста?

# 559
Хората не могат да спят вече с години. Толкова чудене и дъвчене на  темата за Афра  и Мерт.  Какво толкова ги интересува не мога да разбера? Видяха клипчета на лодката, какво повече искат да видят?  Горките младежи, дано да не казват никога публично какви са отношенията им. Интересно е ако се появи бебе дали и то ще бъде pr.

# 560
  • София
Интересно е ако се появи бебе дали и то ще бъде pr.

Аз съм чела крайни фенки на Мерт в Х, че ако има сватба със сигурност ще е ПР и той ще вземе много пари 🤦‍♀️. Много злоба, много.

Протестът е в Х по принцип. Тези, които участват си пускат в 21:00 ч. 37-ма серия и я коментират. Може и някакъв таг да измислят до тогава, ще напиша ако има подробности.
Миналата година участваха много големи акаунти, рейтингите паднаха и издирваха истинската самоличност на Уразбулбени Joy Не знам дали заради това или беше съвпадение, но веднага върнаха Гюнгер тогава.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 22:35 от MysteryG

# 561
Тия рускини са луди 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGeXc6jLv/

Nina Richi - Искат да ги видят по интимни сигурно… то и тогава ще го изкарат пр 😂
Думи нямам.. не знам Афра и Мерт как го търпят това 🙄

Мистери- а Уразбулбени не се знае коя е така ли? Аз си мислех че на профилната и снимка е тя 😂

Аз нито ще гледам 37-ма нито 71-ва .. ще гледам финала на сериала другото лято 😂

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 22:40 от Kirilovaa98

# 562
Лудите фенове няма какво да правят и спамат зад екраните. Всички медии, списания,  вестници, журналисти са по-жалки от тях.
Дори хората да обичат дадена двойка, рейтинга се поддържа от добрия сценарии. Въпреки "добрият  pr" на АфРам, имаме скапан  сценарии и нисък рейтинг. 
Интересно ми е дали Афра и Мерт са свикнали вече с този интерес. Според мен е ужасно да си обект на това внимание и спекулации.

# 563
Белл, от какъв зор на тази вмирисана риба са и дали пистолет и с кой ще се сражава? То една физиономия , не ти е работа.
Как пък това момиче не се засрами от толкова негативни публикации. Няма ли достойнство и малко чувство да се оттегли и да не дразни повече.
Дано обаче не принудят Ферит отново да я ухажва и защитава,  защото това вече ще ни дойде в повече. Има много подобни спойлери и това не ми харесва.

# 564
Слушах една стая в туитър сега, на единственото момиче, което е отишла на сета в Чекмекьой (в някаква гора/парк), видяла Мерт, Четин, Емре и Месут. Каза, че докато е била там, до към 20ч, не е видяла Буче да е на снимачната площадка. По нататък не знае дали се е появила. 😃

# 565
Де да знам, нали е “класна актриса” скапаната риба, сигурно и други сериали е развалила. 🤣
А от къде тръгна това, че ще спасява Орхан?
Снимките в болницата не са ли заради Зерин?
Белл, от какъв зор на тази вмирисана риба са и дали пистолет и с кой ще се сражава? То една физиономия , не ти е работа.
Как пък това момиче не се засрами от толкова негативни публикации. Няма ли достойнство и малко чувство да се оттегли и да не дразни повече.
Дано обаче не принудят Ферит отново да я ухажва и защитава,  защото това вече ще ни дойде в повече. Има много подобни спойлери и това не ми харесва.

# 566
Оф стига с тая Буче
Я вижте Мелих колко е секси 😂😂😂
И момчето беше лош герой, както и Баран ама поне играят!

# 567
  • София
Слушах една стая в туитър сега, на единственото момиче, което е отишла на сета в Чекмекьой (в някаква гора/парк), видяла Мерт, Четин, Емре и Месут. Каза, че докато е била там, до към 20ч, не е видяла Буче да е на снимачната площадка. По нататък не знае дали се е появила. 😃

И аз сега чета точно това в Х. Защо тогава Бирсен пише за екшън сцени?

# 568
Не е могла да я изиграе екшън сцената многократно и са се отказали🤣🤣🤣

# 569
  • София
Завиждам на хората, които отсвириха сериала още в първи сезон. Направо копаем дъното с тоя сценарий. 🙄
Както се очертава, ще започвам чак от сезон 3 да наваксвам, когато нещата се пооправят. Ту мъч драма фор ми.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 23:53 от missence

Общи условия

Активация на акаунт