АС и други романтични К-драми - тема 9

• 15 658
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От работата нямам достъп до Плейтюб, но в някой от каналите на преводачите мернах нещо съдържащо чосонска сватбена или брачна агенция в заглавието. Ако сте търпеливи, довечера ще поровя да го намеря. Ако не сте, ровете си сами.

# 526
Потърсих в плейтубето и не го открих този сериал. Обаче каталозите и на трите преводача са станали много по-кратки отколкото последния път когато ги преглеждах. Не вярвам при мен да има проблем щом все пак видях част от тях. Странно е защо не виждам, това което преди съм виждала в тях.

Между другото някой който е гледал сериалът който гледам сега за Чосонската брачна агенция ще подскаже ли в крайна сметка тази девойка на кой момък са я дали сценаристите. Кралят не е виновен, че го отвлякоха от сватбата, но още преди да се стигне до сватба сякаш историята води към събирането й с шефа на брачните агенти. Не че лошо им се получават "знаците на съдбата", но и новоизлюпеният крал толкова я обича и толкова отчаяно искаше да се ожени за нея, че тук този триъгълник не ми е интересен, а дразнещ.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 16:41 от Рори72

# 527
  • Варненска клюкарка
Като злодей нямам проблем да го гледам, ама точно сега не искам да виждам никой да умира, или пък нещастния му живот. За мен и първата част на силната беше за едно гледане, какво точно са смятали да изцедят, че са правили втори сезон, не ми е много ясно. В Първата поне имаше сладка главна двойка, броманс и смешното семейство на девойката, тука май само Бьон У Сок си е заслужавал като чета реакциите. Със сигурност в момента сънародниците му започват да го откриват проектите с негово участие в обратен ред. Не знам и за втория сезон ли става дума, или за друг проект, но го коментират с партньорка 149 см, която стояла нелепо до него, не разбрах коя е, защото я споменаваха по име, а не от кой сериал е.
В момента продължава да пътува и доста пее, прави го много добре, въпреки че сега прохожда пред жива  публика, пред която не се прави на закачалка за дрехи. На моменти леко фалшивее в тоналността, но е китка пред някои други, вместо които е "пял" компютърът, а и както се казва риска на живото предаване, за пръв път на такива фен срещи, където вниманието е изцяло към неговата прерсона. А и гласът му се разтреперва когато започват да пищят, с право казва че някои неща му се случват за пръв път и провокират нови усещания.

Еклипс набират скорост в мрежата, но като двама изпълнители, не мога да кажа дует все още, защото и тях самите още не мога да ги дефинирам какво точно са, група ли, реални или промотиращи сериала, Бьон У Сок част ли е от тях, или е водещ вокал само за сериала...Звучат страхотно.

На номинацията за Баксан под ръка през 2020, номинирани и двамата в една и съща категория, аз го разбрах като номинирани за нетипична роля. Тук по думите му са се огледали от глава до пети, а преди това я бил виждал на още няколко места, а тя в предаването  изстрреля едно Ооо не си ми казвал, отговорът му беш е как да не съм, все ти повтарям...Joy

ето ги на номинацията 22/27 годишни

Проф, то Бали е част от Индонезия, пишеше че там я посрещат.
За Ча за 10.06 прочетох че лети за Венеция, ама може и да е грешка, щом казваш значи Амстердам. Той е лице на Шоме, френски ювелирен бранд, а Амстердам, диамантената столица е точно мястото да зарови шепи в купища диаманти, както го бяха снимали миналата година. За около 2 седмици, повече от 3 дни не се е спирал в родината си - рекламни представяния, концерти в Латинска Америка, сега вероятно лети за някоя нова реклама. През май пък представи други 2 реклами, мисля че няма да влиза тази година в казарма, много му е сгъстен графика.

Ето тези акценти коментират тези дни феновете, че и сайтове (отделно топик-ът или както там се нарича удрянето в тавана на коментарите дето се беше усукал около колежката като някоя голяма гальовна котка) Joy
Новите акценти че не снимат, а тя стои в скута му, много комфортно, сякаш все там е седяла, той я е прегърнал, тя него също, имаше и кадри как Минка на секундата рипва от Паковия скут, щом спират да снимат, а тук може да си постоят още като ги гледам hahaha

Клюкарите коментират и как има 5-6 такива кадъра в които и шепне нещо и двамата притискат с ръце микрофоните на гърдите си.

Подпирането в две гледни точки, насред място колкото си искат и други колеги дето също стават за подпиране  hahaha

Коментират се също няколко сетови кадри в които стои на главата и докато тя спи, а 6-7 метра нататък са режисьора и други актьори, снима я, събужда я, радва и се.....

Коментира се доста и това нерегламентирано хващане високо от вътрешната страна  на бедрото, а в сцената захвата е нормалния в такива случаи- под коленете и през гърба.

Много нежност от колегата, отново бърсане на сълзи Heart

По коментарите най после разбрах и какво вдигат пара за този момент зад кадър от последна серия на масата в ресторанта, защо актрисата в ролята на Хьо Джу е видимо шокирана. Нашите нещо се закачат на масата докато хапват, той и казва че Сол днес е много красива, тя се смее, (долу не се вижда целия момент зад кадър) а колежката им хваща сценария и го размахва, опитва се да привлече вниманието им (въобще не я чуват Joy)  казва им че по сценарий няма такова нещо,  ръга колегата си който играе брата на Сол и му казва "Ама какво правят тези?!" той само ги мина с един кос поглед и забива очи в телефона си Joy
Момента в началото на видеото
https://www.youtube.com/shorts/d_2y8ek4by8

Малко по-нататък се смеят и за друго от това видео - как я оглежда отзад когато тя става от дивана, за да намести колана на дънките си, забравил че чете в сценария, ама последното тук го няма Joy

Ама що пускат кадри с такова ниско качество все едно са ги снимали с домашната ютия не знам....Има няколко които коментират още по-разпалено, но не ги нося, защото почти нищо не личи - общо взето я държи за ръце, прегръща я там където в сериала такива неща няма. Коментират предишните им партньорства, фен сървисъс-а, но че само 2-3 двойки са се държали така и две после са лъснали в реала. Едните запомних- Бинчови, след многократно отричане и много смях по студиата, казват че са Френдсшип, т.е. имат приятелска връзка, а една сутрин осъмват със серия снимки в някакво издание и става ясно че връзката им не е като на приятели....

Марги, благодаря. Днес за сефте от как не ми е добре пускам компа. И аз предимно карам на видеа в ЮТ и Шортс. Заради настроеинието ми предпочинам да гледам еднорози, ама не знам какво да подхвана и наглеждам филмчетата зад кадър....

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 18:53 от Беллора

# 528
Марги, и аз не бих дала висока оценка за The King 2hearts. Но едно от хубавите неща в сериала е участието на Чо Джонг Сок.

Flower Crew: Joseon Marriage Agency е английското заглавие на сериалът, който гледа Рори. В Спирита не е отбелязан да има бг превод.

Рори, главният, Ким Мин Дже, е същият от Дали и Принцът, който вървеше скоро по Сторито. Пак Джи Хун, който е бил в Илджиме и напоследък набра популярност покрай Weak Hero Class, е от същата група, в която е бил и Онг Сонг У, полицайчето в Нам Сун. Другият момък от агенцията, който става крал игра в My Lovely Liar с КимСо, където беше бившият ѝ приятел, който искаше отново да се съберат.
Девойката не е от дразнещите, поне за мен. И, както предполагаш няма да стане кралица Wink.

Излезе информация, че У Сок няма да ходи на ваканцията организирана за екипа на Бегача, заради азиатското си турне от фен срещи. Колежката му обаче ще ходи.

На корицата на Harper's Bazaar Korea

Йогито в клипа на новата песен на Джунсу

И Дже с нов клип

Кадрите са от Сидни, част от турнето му в Австралия.

# 529
Вчера докато търсих клипче със злодея да ви го сложа да го видите попаднах и на няколко клипа зад кадър. Колежката в ролята на силната (дребосъчка е и може тя да е 149 см.) и УСок в кадър нямат химия, нито пък романтика по сценарий освен изразяването съвсем слабо на чувства на неговия герой. Зад кадър ми направи впечатление, че е много мил, внимателен и грижовен към нея. След сцена в която я души и хвърля я гушна и й търкаше гръбчето съвсем свойски.

О, колко жалко за краля. Сценаристите са били много лоши към героя му. В този сериал главният от Самонадеяният принц ми е много симпатичен с чосонската си визия и сдържания си нрав.

Йогито е станал много красив мъж. Чакам с нетърпение да излезе сериал или филм с негово участие на тази му възраст. И двете песни много ми харесват. Благодаря за клипчетата!

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 17:55 от Рори72

# 530
  • Варненска клюкарка
Аз и не съм очаквала да отиде на почивката и да налее още масло в огъня, а и наистина ще е доста зает. Каквото и да си говорим, повече жени гледат сериалите и мъжете са им по- интересни, затова и се вдига много врява около тях, пролича и по изпращането им от летище Инчон, само с 2-3 дни разлика. Дано успее да задържи това което получи покрай тоя сериал.

Имаме кученце

Рори, ето я, но не се вижда много от нея, видях я зад кадър, даже носих назад шортче как я бута закачена на едно въже, а после мнвого внимателно я хваща.Тук с шапката му стига до кръста

# 531
Рори, след десетина дни, по големите екрани в ЮК, излиза новият филм на Йогито с първат му отрицателна роля - Hijacking.

Знам, че на феновете много им се иска някоя любима екранна двойка да е такава и в живота и търсят скрит подтекст във всеки, колкото и незначителен жест да е, потвържедие за това. Но, в повечето случаи, всичко е просто колегиалност и добро отношение към партньора по време на снимките.

# 532
Щом е за разпространение в кината кога най-рано да го чакаме в интернет?

Ааа, жени. Допреди година и половина тийна и баща му ме одумваха, че гледам корейско. От миналата пролет тийна гледа с мен в интернет, а от януари гледаме заедно всичко, което дават по сторито. Обаче хванах и ММ сам, леко тайно от мен също да гледа сериалите по сторито и то всички, но не разбрах от кой точно сериал се включи.
Обаче моето 16 годишно момче повече мъже актьори си хареса, което противоречи на идеята че   харесването е свързано с половата принадлежност.

Тази порода кученца и тази на кученцето на джун са двете породи, които к-любимците най-често отглеждат. Започнах да се чудя някаква особеност ли има при тези две породи, че са така предпочитани.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 18:31 от Рори72

# 533
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Икономично малки са, Рори. Wink

2в1, ние много обичаме да одумваме и обсъждаме, разбира се съвсем хипотетично Wink Laughing, какво стои зад сериала в реала. Т.е. гледаме и втория пласт. Дали го има или го няма не ни е от съществено значение Joy. Важното е, че фантазията ни работи и можем, макар и за кратко, да изиграем ролята на сценаристи във виртуала. А и така имаме за какво да си бъбрим, дори сериалът да е свършил и да не сме започнали нов. Наясно сме, че това не е "твоят филм", но се надявам да ни свикнеш. Grinning Hug

# 534
Марги , гледах го след Императрицата и май аз имах свръх очаквания към главната. Можеха да минат и с 5 звезди /благодаря за труда/ но имаха нахалството да занулят ДжейДжехСук https://mydramalist.com/people/1974-jo-jung-suk
и им взех едната, да го бяха оженили за принцесата. Joy

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 20:35 от Krissttinna

# 535
Профи, визирах чужбинските фенове, защото те са способни от цвета на конеца, с който са зашити копчетата на гащите на някои любимци да изкарат, че вече едва ли не ще се женят Joy. Вие сте сукалчета пред тях и те уверявам, че изобщо не ми пречи, че така си коментирате Hands V Hug.

Рори, филмите ги качват евентуално след няколко седмици до няколко месеца. Различно е. Зависи колко е популярен филмът, кой участва в него и т.н.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 20:54 от 2в1

# 536
  • Варненска клюкарка
Проф, именно! От 13 години ги нищим, а тези неща си приличат въпреки че става въпрос за страни и хора с различни религии и  манталитет. Затова писах и какво се коментира, а не какво мисля аз.  Наясно съм и че някои неща се случват по-често отколкото си мислим, понякога  успяват доста добре да опазят личния си живот, не случайно за повечето селебрита не знаем нищо, или знаем за една едничка връзка, преди много години, което не означава че живеят като евнуси. Но всички актьори са хора, и често чисто човешките им реакции си личат и са интересни не по малко от сериала. Сцените в сериалите са режисирани, плод са на дубли, а зад кадър са човешките им  реакции. В мрежите има много забавни неща по темата и ми оправят настроението,  страхотно е че поне има превод на английски.
Рори, при вас става, но при моите мъже не. Миналото лято  прихнаха на сцена от Истинска красота, питаха ме какво е това, но не продължиха нататък. ММ се смя с глас как в Кингленд Юна тикаше Джуно по задника да се качва в един автобус и каква нова изненада ги чакаше там, наскоро ме чу като се смея на сцена от Бегача и дойде да види, посмя се, но знаех че стадата   еднорози в двата сериала не са за него и е просто реакция от въпросните сцени.  Не бих гледала със сина ми целуването, което видях в Кингленд. Като се сетя за това целуване зад кадър, не мога да не коментирам как самите главни се забавляваха, видимо направиха сцената с удоволствие, грам смущение нямаше и правя сравнение с новите любимци как се случи нещо докато Хеюн и УСок се целуваха в последна серия, първо и пролича в гръб че леко се смее и едва забележимо обърна глава, прекъсвайки момента, той пък 2 метра мъж захлюпи глава на рамото и засрамен, и май мога да се сетя какво стана там, сладур hahaha Бях донесла момента от Шортс, бая смях падна в мрежата, ето за такива неподправени и нережисирани моменти говоря 😂
Рори синът ми гледа корейски ериалис, но такива, които по малко жени биха харесали. А на летището над 95% от изпращачите бяха жени, пищящи по красив мъж, бяха дошли специално заради него.

Последна редакция: ср, 12 юни 2024, 22:45 от Беллора

# 537
Марги, и аз не бих дала висока оценка за The King 2hearts. Но едно от хубавите неща в сериала е участието на Чо Джонг Сок.

Станахте две. Ще го имам предвид 🙃
Чакам да предложите някоя хубава любовна история с химия между главните.

Нали, такива като нас с мед да ги намажеш 😂 Споделяме своите усещания и прочетеното в мрежите, но сме безобидни.
Бел, на новите любимци и аз много им се радвам. И не съм готова да видя У Сок в такива отношения с друга колежка. Не искам да ми развалят филма 😂

# 538
Тея по летищата изобщо не са представителна извадка за това какви са феновете на известните хора. Те са точно лудите фенове, които изобщо не знаят защо са там. Концерт, фен среща, премиера, риалити и др. подобни формати пред публика, ДА, имат смисъл и са си фенски прояви. Висенето и крещенето по летища, пред хотели и други обществени места е луда работа в най-лошия смисъл на думата. Няма мъже там, но там не присъстват и останалите фенове от женски пол, които със сигурност са много пъти повече от лудите фенки.

Белл, твоите мъже не биха гледали стада еднорози, но има много други страхотни истории, с много интересни герои и актьори, които могат да им харесат.

# 539
Марги, не помня какво си изгледала, но ето няколко предложения.
The Story of Park's Marriage Contract (2023)
Queen Inhyun’s Man (2012)
A Gentleman’s Dignity (2012)
Another Oh Hae Young (2016)
Emergency Man and Woman (2014)
I Need Romance (2011)
Oh! My Lady (2010)
Perfect Marriage Revenge (2023)
Bride of the Century (2014)
Cunning Single Lady (2014)
Fated to Love You (2014)
Oh, My Venus (2015)
Descendants of the Sun (2016)