JYSK тема 3

• 34 034
  • 471
  •   1
Отговори
# 420
Меморито не се сляга.
Ставаше дума за тези с изк.пух.

# 421
Еее, ама тя е съвсем друга като напълнение вътре.

# 422
Може ли да препоръчате чаршафи с ластик от които сте доволни?

# 423
В момента има разпродажба на градински артикули. Смятате ли, че ще има още едно, по-голямо намаление на неизкупеното? Хвърлила съм око на някои неща, които сега са на 20-25%. Струва ми се малко и се чудя дали да изчакам, особено като гледам как някъде са намалили цените с 60-70% ...

# 424
В момента е най-изгодно да се купуват мостри. Но повечето неща са изкупени вече. Обикаляте по магазините и търсите. За другите промоции не мога да кажа дали ще има още по-голямо намаление, но по-скоро не.

# 425
И миналата година така следях градински и като чаках още по-голямо намаление - прибраха ги в склада и после имаше само на нормални цени. В момента магазините им  се разчистват от градинските и не мисля че ще има по-добри цени. И съвета за мострите е адекватен - купих си този градински стол мострен, не е излаган на открито за 260 лв.
https://jysk.bg/gradina/mebeli-relaks/gradinski-kresla/gradinski … stol-vonge-cheren
Има много хубави градински предложения, за които бях склонна да платя дори и повече, но в момента вече не са ми нужни. Аз чаквам ноемврийските Чернопетъчни - за обзавеждане за спалня.

# 426
А ние този комплект си го взехме за 350 лв. Уж мостра, но я бяха продали и мен ме хвана яд. Момичето после каза, че имат бройка в склада, опакована, несглобявана и ни я продадоха Heart Eyes

https://jysk.bg/gradina/k-kti-za-otmora/komplekt-mebeli-ven-4-mesta-natural

# 427
Аз вече поръчах 2 стола, каквито ползваме в момента и сме доволни. Подготвени са за взимане - отивам и ще огледам на място Simple Smile

# 428
Взех мостра този шкаф за 250 лв, спестих 400 лв )

# 429
Здравейте,днес е неделя и естествено,вчера на ура мъжа ми реши,че ще пазарува мебели от юск .Та взехме бялата тоалетка с една табуретка,бюро с чекмеджета и един офис стол.Служителката каза,че ще получим смс когато всичко е налично,но може да дойде и по -рано.Живеем на близо ,така че мога да проверявам.Исках да попитам дали някой е доволен или недоволен от този вид продукти и всичко сам ли сглабяш ? Доставката само до магазин ли е ? Извинете ме за въпросите ,но не сме поръчвали такива неща и нямам представа.

# 430
Доставката можете да е по куриер или в удобен магазин, както си избереш. Не, не пристигат сглобени, и от магазина не си ги купуваш сглобени, но Юск (или Икея) мисля, че предлагаха сглобяване срещу заплащане. Не съм сигурна, тъй като така и не се възползвах от опцията.

# 431
  • Враца
Схемите са им толкова подробни и ясни, че и първокласник би ги разбрал. Кашоните са номерирани, за да няма липси. Примерно 1/3, 2/3, 3/3. Не се притеснявайте изобщо.

# 432
Схемите са им толкова подробни и ясни, че и първокласник би ги разбрал. Кашоните са номерирани, за да няма липси. Примерно 1/3, 2/3, 3/3. Не се притеснявайте
Благодаря

# 433
Ние взехме два малки гардероба от Юск и сме много доволни. Схемата е елементарна, ще се справите.

# 434
  • София
И нашите столове бяха в кашони. Сами си ги сглобихме по схемата. Има си и ключ за завинтване, така че е лесно. Десет дни след поръчката от физически магазини се обадих да питам кога ще са налични. Тъкмо ги бяха получили.

Общи условия

Активация на акаунт