JYSK тема 3

• 38 105
  • 547
  •   1
Отговори
# 540
teta75, надявам се да получа отговор от някой, който проектира гардероби, зададох въпросът си на друго място.

# 541
  • София
51кг кое целият скрин ли? Ако е така ми е все тая, защото той няма да се мести. Въпроса е, че ще ползва от деца и ме притеснява дали сами ще могат и слагат играчките вътре…
Да, целият скрин тежи 51кг. Питаш колко лесно подвижни са чекмеджетата ли? Не знам, на другите модели се движат доста мазно.

# 542
  • София
Ами ндявам се някой да има и да каже… Блазни ме това, защото ми се вижда по нормално от Икейското с легените 🤨😄

# 543
Ооо, икейското с легените е разкошно за дребни играчки Smiley Нямаме такова, но съм му хвърлила око като направим новата детска стая.

# 544
https://jysk.bg/skhranenie/mebeli-za-koridor/peyki-za-koridor/pe … a-byala/cvyat-div
Това е от същата серия и е налично в 59 магазина. Разходи се и огледай как му се вадят кутиите и колко тежки са.

На мен ми се струва че ще са тежки за тодлър, а и може да се нарани като вади горните и му падне на краката/главата. Нямат водачи...за малко дете не ми е ок.

# 545
  • София
Много ти благодаря! Ще иди да се види.
Барбалета Малки малки колко да са малки… Плюшките трябва да се приберат някъде. Уж имат дълбоки легени ама не сме пробвали още на място как ще е.

# 546
tisa, а елемент 8 за другата част влезе ли? Ако да, наложете го в/у елемент 7 и вижте дали има разлика (ширината им е еднаква, само дълбочината се различава). Ако са еднакво широки, трябва да влязат 7-ците, двете страни са еднакво широки. Ако е по-широк, явно са объркали при рязането. Подайте сигнал, ще ви дадат точните.

# 547
Колко см е отворът?
И колко см са рафтовете в комплекта?
Relax now, благодаря ти!
Елемент 8 влезе, да!
Ширината на рафтовете =57,3 см.
В лявото крило рафтовете влизат плътно върху елемент 8 и са харизонтални, отвор гардероб в ляво =57,3 см.
В дясното крило рафтовете не влизат хоризонтално- застават под ъгъл. Отвор гардероб дясно крило =57,0 см.

Общи условия

Активация на акаунт