Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 249
  • 780
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Искам и аз в Хогуортс!
Нямаме бележки ние. Замислих се днес, че и ученическа карта нямаме и сега се чудя да го водя ли да го снимам за такава или да си ходи с международния паспорт.

# 331
  • Sofia
Искам и аз в Хогуортс!
Нямаме бележки ние. Замислих се днес, че и ученическа карта нямаве и сега се чудя да го водя ли да го снимам за такава или да си ходи с международния паспорт.

Е точно ти ли се чудиш Laughing

# 332
  • София
Еми, чудя се дали повече ме е страх да не си затрие паспорта, или повече ме мързи да ходя да го снимам. Joy

# 333
На моето е паднала снимката от ученическата карта (в нея е "истинската", с част от печата). Да се мъча ли да я залепя пак както е била? Международният паспорт е вариант, нали? Чудя се колко ще ги заничат документите, но миналата година една позната тича почти от паметника Левски до смг, за да даде паспорта на 4-класник, че нещо квесторите или не харесали снимката, или била отлепена. Не разбрах точно. И не искам да си/ й причинявам излишно напрежение.

# 334
На моя снимката на уч.карта е от 5 клас 😅 надали ще го познаят ако разчитаме на нея..

# 335
  • София
И моята щерка с големи мъки замина днес на пробен, хем че тя самата искаше да я запиша, че да можем да сравним с училищните по трудност. Хич не й е било ден, каза, че толкова да забравя на преразказ никога досега не й се е случвало. Единствено я успокоявало, че госпожата й в училище няма да види тоя преразказ-излагация Joy

# 336
Моята ще е с международния. Много мрази да се снима и хич не ми се занимава да я убеждавам, да я видя, да тичам за карта и т.н.

# 337
  • София
Ако младежът прави стори - при него ще е Регалия и отровна стрела Joy Направи онлайн първи модул и хукна пак към игрището, мърморейки под нос Enjoy the life while you are alive Joy
Аз абдикирам, сипвам си бЕло, червено, кехлибарено и ще репетирам за Дунавското хоро

# 338
Наборката, пети или шести клас беше, се беше записала в някакъв онлайн Хогуартс. Беше записала няколко предмета, учеше уроци и ги взимаше с тестове и взе поне едно ниво с есе. При това на английски. Викам ѝ, ако и за училище полагаше толкова усилия, равна нямаше да имаш. Joy

И нейната ученическа карта е с петокласна снимка, няма всяка година снимка да правим, я Blush

# 339
Ученическата карта е с актуална снимка, но от петък е и с лична карта, за нея повече се притеснявам да не загуби.

# 340
Мина днес първа тренировка по волейбол. Трудничко й е докато схване какво и как, но се старае. Треньорът персонално й показваше, обърна й внимание и на края я поканил, ако й е харесала тренировката да отиде на следващата. Ще може да ходи само почивните дни обаче, защото с  втора смяна няма как, делничните дни са от 17 часа, а тя свършва в 18:30 / 19:10 училище. Поне изяви желание. Ако не прегори, лятото се кани да ходи всеки ден, т.е 5 пъти седмично. Да видим.

# 341
  • София
Моят се кани лятото нищо да не прави. Ако има как и да не диша, най-добре ще бъде.

# 342
По-добре да има нещо, че ще умре от скука или ще се мотае по улиците с компания, която няма никакви амбиции, а някои са и с проблеми със закона. Опитвам се да я откъсна от там.

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 18:42 от Mama Ru

# 343
  • София
Проблеми със закона? В 7-ми клас?!

# 344
В компанията има и по-големи. За единия знам със сигурност, за съжаление, да. Ама те краставите магарета през девет баира се надушват и като не се вписва сред добрите деца я прикоткват тези, дето не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт