Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 258
  • 780
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Някой преди беше споделил за възможността детето да се яви на пропуснат ПИ в Регалия после онлайн. Дали знаете подробности как се случва това? Може и на лични.
Мартеа, пишеш имейл на Регалия, че не може да се яви присъствено и те ти отговарят, че ще ви активират онлайн варианта и се уточнявате в какъв срок - обикн. до ден -два след това.
И моят замина сутринта на Регалия БЕЛ, много се надявам да вдигне точките .
Купих справочника по негово желание. ВаЛчер за вино - грънци.... Sad
как не ги е срам? справочници ще им купуваме, те така ще правят Grinning

# 316
И в нашето училище ще ги тормозят до последно. Гледам в школо имат планирано контролно за 18.06 Confounded
Иначе, ако някой мисли, че не е получил това съобщение в школо с НВО-тата от последните 10 години - проверете си ръчно. Аз също смятах, че не съм, но днес търсих да не съм пропуснала родителската среща (че още нямаме инфо да нея) и го видях. Но не съм получила нотификация за него със сигурност.

# 317
Благодаря ви за отговорите, тъкмо писах тук и влязох да си проверя пощата - веднага са ми пратили мейл, още като са я отчели за неявила се. Организационно са много добре Регалия, нямам забележки досега.

# 318
  • София
Девойката отиде на ПИ на Регалия, младежът гонеше топката на стадиона. Върна се подгизнал и недоволен, мачът завършил с равен резултат. И това, което подозирах, се случи - започнаха пазарлъци да не го прави и онлайн ПИ. Точно тази ли година ми подмениха старателното и учещо дете, да му се невиди Joy

# 319
  • София
И моят синковец беше на пробен в Регалия. Лошото е, че винаги се връща щастлив и уверен, че е направил всичко, а после, като видя резултатите, ми става лошо...
Истината е, че при децата след март месец се натрупва една умора, а по-лошото е, че след това преминава в апатия при повечето.          
 Ако знаете как се радвам, че не съм минавала като седмокласничка през всичко това, което сега изпитват децата ...

# 320
На моя последният му пробен е на 5ти юни. Надявам се да успеят да го проверят до НВОто Satisfied Прави някакви тестове по физика. Оставили сме математиката и БЕЛ на заден план за сега. Седмицата от 28ми до 2ри ще е ужасна - наваксване на часовете от събота плюс пробен изпит в сряда плюс панаир на книгата трябва да включа. В нашето училище няма инициативите, за които по-рано споменахте - нито допълнителни часове за кандидатстващи в НПМГ, нито пробни в самото училище. Говорихме си днес да остане вкъщи за 17, 18ти и 20, но без компютър и устройства. Ще го мисли. Но ще настоявам, защото никакви дни не е ползвал тази година - 3 дни е отсъствал. На школа е до 15ти юни. Не съм купувала още справочник - ще издирвам с ваучер Rolling Eyes Снощи ходихме на Нощ на музеите - ами едва издържа до 22:20. Успяхме само с ретро автобус до НИМ да отидем и да разгледаме.

# 321
  • Варна
Ние решаваме задачи в едно СПА на брега на морето. Като ви чета и съм много гузна, но сърце не ми даваше да я оставя сама, а и аз съм човек. Дано не плачем след изпитите. Вчера след поредният пробен беше толкова забила, че елементарно уравнение не можеше да реши. Ще пропусне днес и урокът по рисуване. За контролните не ми се говори, в школо са им насвяткали по всички разказвателни тестове през юни.

# 322
Ние решаваме задачи в едно СПА на брега на морето. Като ви чета и съм много гузна, но сърце не ми даваше да я оставя сама, а и аз съм човек. Дано не плачем след изпитите. Вчера след поредният пробен беше толкова забила, че елементарно уравнение не можеше да реши. Ще пропусне днес и урокът по рисуване. За контролните не ми се говори, в школо са им насвяткали по всички разказвателни тестове през юни.

Леко завидях за СПА-то Heart Eyes
И ние решаваме задачи, но вкъщи. Също пропускаме рисуването. Уффф.

# 323
  • Sofia
Ehinaceq, и ние сме свалили оборотите - тренира, излиза с приятелки, защото е на ръба да захвърли всичко - толкова ѝ писна. И я разбирам...
ММ попита кога ще свърши това напрежение Laughing

Към организацията на Регалия и аз съм без забележки Hands V

# 324
Вчера и днес бяха пробните. По БЕЛ не е сигурна за търсенето и поправянето на грешки и как е написала тезата. Преразказа бил лесен( ще се разбере).
По математика се колебае в 2 задачи в първа част,  като не е решила и задачата за работа. Не очаквам много, на нея математиката не и е силата. 

На нея също и свърват силите вече.

По математика както споделих оценката е една и датата за класното е неизвестна.  По повечето предмети е с 1 или 2 оценки, като изключение са БЕЛ и история.  Чакат и при нас последния влак.

# 325
  • Бургас
Мен днес ме удари гръм все едно. Синът е с 34 точки по математика. Чак госпожата ми звънна, тя също в шок от резултата му. Разгледах теста сега и ми направи впечатление, че основно е геометрия в първи модул. Възможно ли е да е така и в действителност? Всички пробни, които имам са разпределени сякаш по равно, с изключение на тези, които са текущ материал. Много ми е тъпо и него го е срам,  но не чак толкова. Забелязвам и последните месец-два едно отпускане,  мързел или не знам и аз как да го нарека. Не съм се карала, уморена съм от приказки, въпреки че пак си минахме по реда и си казах, каквото обикновено.
Явно до последно няма да знам какво да очаквам. Здраве да е!

# 326
  • София
По мат е с 10 оценки, по бел - 16 /като чака още две - от ПИ и от тест/, ще има още до края на годината. По повечето разказвателни е с по 3, само по история остава да го доизпитат в понеделник и се свършва /страшна мъка е тази история/. И по биология остава да им провери тетрадките. Той, разбира се, нищо не е писал и сега трябва да я попълни цялата, преполовил я е до момента.

# 327
По мат е с 10 оценки, по бел - 16 /като чака още две - от ПИ и от тест/, ще има още до края на годината. По повечето разказвателни е с по 3, само по история остава да го доизпитат в понеделник и се свършва /страшна мъка е тази история/. И по биология остава да им провери тетрадките. Той, разбира се, нищо не е писал и сега трябва да я попълни цялата, преполовил я е до момента.

10 оценки ? По колко часа математика имате?
Ние по БЕЛ сме с 9 , като ще да предполагам 11.

При нея Географията куца на 5-та , а и физиката не е сила, ако изключим раздел Астрономия (тук знае наистина много).

Завиждам,  че при вас са тръгнали на оформяне.

# 328
  • София
Имат по 9 часа седмично по мат и бел.

# 329
  • София
Моята тръгна днес сравнително нормално на пробен. Не ме съскаше…много. Те са трима от квартала и бях щастлива, че днес не возим аз или баща й. После в Инста виждам статус: Регалия и сърце. Не искам да разсъждавам какво е искАла да каже авторката. Sunglasses
И на нея ще й се наложи да прави последния пробен по МАТ онлайн, защото ще сме на Рамщайн. (ако някой ги контактне Регалия, моля да пише тук). За концерта се вълнува много повече. Иначе ще учи в … Хогуортс в паралелка Пръчкоправене. 3 дни майстори една пръчка и я е докарала бЪш като от филма.
Има оценки доволно. Вие получихте ли си истинските бележки с юзър и парола?

Общи условия

Активация на акаунт