Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 264
  • 780
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Те сега отидоха на Регалия, пишат. Моята не учи много по Бел, това й е стандарта и си държи на него. Joy около 65-74 точки досега на три пробни беше, та нямам големи очаквания и този път. На цялото неглежиране на предмета и на толкова съм доволна. По математика винаги е по добре, но какво от това... Disappointed Relieved

# 301
В трети клас, 2020 година , дъщеря ми за два дена трябваше да направи 5 изходни нива, защото я викаха в училище с ресурсната, а тя идваше за два часа седмично. На класа бяха пуснати онлайн като домашно и тя вече беше правила и онлайн, но я извикаха и физически в училище. Потвърди си резултатите от онлайн тестовете. Само по математика, трето за деня спряла на текстовите задачи и не й стигна за тройка. Но беше нечовешко - над 20 задачи. Ресурсната после съжаляваше, че не преценила правилно и не я натиснала за още 1-2 задачи.

# 302
Моят е онлайн на Регалия. Сега пише преразказа. Не знам дали мога после да го достъпя.

# 303
В трети клас, 2020 година , дъщеря ми за два дена трябваше да направи 5 изходни нива, защото я викаха в училище с ресурсната, а тя идваше за два часа седмично. На класа бяха пуснати онлайн като домашно и тя вече беше правила и онлайн, но я извикаха и физически в училище. Потвърди си резултатите от онлайн тестовете. Само по математика, трето за деня спряла на текстовите задачи и не й стигна за тройка. Но беше нечовешко - над 20 задачи. Ресурсната после съжаляваше, че не преценила правилно и не я натиснала за още 1-2 задачи.
Малко безумно ми звучи. Такъв тормоз в един ден. Ужас

# 304
Преживя го. От друга страна класната им се организира перфектно за онлайн обучението и за 10 часа седмично успя да предаде материала и да го упражнят и затвърдят. На моето дете тогава му се отрази доста добре това обучение, домашните също са били в малък обем винаги. По мое време сякаш имаше правило да нямаме повече от две изпитвания на ден, спомням си, че не са ни изпитвали, когато кажем, че вече за деня даден ученик е бил изпитан два пъти устно или сме правили класа контролно + тези, които са били изпитани устно. Учителите уважаваха това и изпитваха друг ученик.

# 305
  • Sofia
Ако можеше да убива с поглед, сутринта щях да съм мъртва на път за Сейнт Джордж. Тооооолкова да не ѝ се ходеше на този пробен Laughing Времето също не работи в моя полза - гадното настроение става още по-гадно. Надявам се видът на стотици себеподобни да я е успокоил, че не е сама Laughing
Писа ми след края на първа част - квесторката възрастна, не се разбирало какво казва и ако тя чете преразказа, ще е гадно. Следващия уикенд - БЕЛ в школата и мат - в Регалия. Това са последни пробни (мат в школата мина). Sweat

Последна редакция: нд, 19 май 2024, 11:59 от aniK

# 306
О да, времето не предразполага към добро настроение и работоспособност. Моето снощи пак легна късно, сега е на частни уроци, по физика такова прозяване и лиготия, че едвам я изтърпяхме с колежката. Сега се постегна за химията, ама е една апатична...

# 307
  • София
AniK, ако погледите можеха да убиват, още сутринта щях да съм пронизана смъртоносно. Още не е излязъл от изпита, очаквам да е като буреносен облак, въпреки че българският е по-силният му предмет.

# 308
И моят отиде кисел на пробния по БЕЛ в Регалия. Другата неделя е последен пробен по МАТ ии ако може да свършва вече тоя курс в школата Simple Smile

# 309
Някой преди беше споделил за възможността детето да се яви на пропуснат ПИ в Регалия после онлайн. Дали знаете подробности как се случва това? Може и на лични.

# 310
Днес беше последния пробен по математика във "Веди" . Не е доволна , но каквото такова.

# 311
Някой преди беше споделил за възможността детето да се яви на пропуснат ПИ в Регалия после онлайн. Дали знаете подробности как се случва това? Може и на лични.

Аз това което си спомням от един техен имейл е, че трябва да им пишеш и ще ти го отключат онлайн. Но трябва да е до няколко дни след присъствения изпит.

# 312
  • София
Е, моята не беше кисела, но закъсня както винаги. Все пак отиде с грим и хубави дрехи, нищо че не е учила много Joy   спирам отпред  в 9 без 5,  почти само ние сме отвън. Мамо, изчакай 10 мин в колата, може да не ме допуснат до изпита , поради закъснение... Много й се искаше... Joy И за истинското НВО ще закъснее, знам го.... Cry

# 313
Мартеа, пишеш имейл на Регалия, че не може да се яви присъствено и те ти отговарят, че ще ви активират онлайн варианта и се уточнявате в какъв срок - обикн. до ден -два след това.
И моят замина сутринта на Регалия БЕЛ, много се надявам да вдигне точките .
Купих справочника по негово желание. ВаЛчер за вино - грънци.... Sad

# 314
Моята се отчете от мола Joy
Една грешка на четенето с разбиране, една на литературата, преразказът бил лесен.
За първите пробни ми се сърдеше чак, че ще я записвам, за вторите се съгласи охотно, за третите сама ме ръчкаше да не сме пропуснели срока. Ама след това, като се съберат с приятелките и голямо мотане пада, как ще го пропусне.

Общи условия

Активация на акаунт