Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 209
  • 780
  •   1
Отговори
# 480
Добре де, 2 АЕГ има обявен прием за 3 паралелки с английски и испански. В част от многото списъци с обявен прием, които сравнявам, само на едно място видях 3 различни кода на паралелки. Дали при реденето трябва да въведем само една, която я има навсякъде? SweatWeary

# 481
Идентични паралелки в едно училище, т.е. с еднакви профили, са с един и същ код, независимо от броя им. Кандидатствате и за трите, посочвайки този код.

# 482
  • София
Объркването е от това, че до миналата година обявяваха паралелка +3-ти и 4-ти профил. Така имаше 3 различни паралелки АЕ и ИЕ. Водете се по броя паралелки/кодове, които ще въведат в системата, като му дойде времето.

# 483
  • София
Напротив, тези обсъждания са най-полезните, според мен. Добре е човек да е проучил варианти, да е огледал самите училища, да се е поинтересувал от лични отзиви…
Идея за гимназиите имам горе-долу. Каката е 2008 и сравнително скоро четох и се чудих.
Техникуми не съм гледала, понеже девойката искаше биология.
С набора се опитвам да се закача за нещо. Ама засега само един туес е измрънкал и то не много убедено. Покрай кака си не иска немски.
И само това имам насреща. Нищо повече. А искам нещо той да предложи. Не искам само аз да диктувам.

# 484
Някой има ли впечатления от паралелката с биология и химия във 2АЕГ? Има ли други езикови гимназии, които предлагат засилено изучаване на природни науки?

# 485
  • София
Няма паралелка с химия и биология във 2АЕГ. Има такъв избор на 3-ти и 4-ти профил във втори гимназиален етап. Има  го във всички ЕГ.

# 486
  • София
Някой има ли впечатления от паралелката с биология и химия във 2АЕГ? Има ли други езикови гимназии, които предлагат засилено изучаване на природни науки?
Санака е отговорила на въпроса, но аз да кажа, че учителите по химия са изключително взискателни и щат-нещат, научават химията.

# 487
  • София
Ех, този автокоректор! Пак ме прекръсти! Joy

Е, де, що редактира сега? Увисна ми постът. Laughing

# 488
Няма паралелка с химия и биология във 2АЕГ. Има такъв избор на 3-ти и 4-ти профил във втори гимназиален етап. Има  го във всички ЕГ.

Хмм, гледах справочника от миналата година и имаше такава паралелка - АЕ+БИО+ ХОСС...Да разбирам, че в новия план прием я няма?

# 489
  • София
Обсъждахме го вече в тази тема, включително по-нагоре се спомена. Досега 2АЕГ посочваше трети и четвърти профил в план-приема, което беше напълно безсислено и доста подвеждащо, защото 3/4 профил се избират в 10-ти клас - и във 2АЕГ, както навсякъде другаде. Така, може да си приет в паралелка с био и химия, а в 10-ти клас да избереш примерно история и география, или обратното. Най-накрая с тазгодишния план прием го оправиха това и вече трети и четвърти профил не са посочени в него. Но профилът си съществува, както го има и във всички други ЕГ.

# 490
  • София

Е, де, що редактира сега? Увисна ми постът. Laughing
Извинявай, ти си дай номера, който носиш, бялата риза ти в кърпа вързана 😘

# 491
Значи ние сме тези, дето трябваше да носим писмото от РУО в раниците, доказващо, че листовете могат да се разтелботирват-да, мисля, че думата я измислиха тогава! И въпреки това имаше квестори, неразбрали и неразрешаващи това. Децата масово са въртяли листовете напред-назад.
viara_iv, дали пазиш още това писмо?

# 492
Радвайте се, че имат желания. Все ще ги подредите когато излязат резултатите.

Аз съм бясна, че в класа има много лоши деца. Родителите ги правят такива. Просто в момента искам да попадне при добри съученици. Да има приятелства и хубави 5 години

# 493
  • София
Здравейте, може ли да ми пуснете и на мен изпита от Веди, както и ако имате от някоя друга школа.  Моят ходи в Регалия и ми се иска да сравня.  Благодаря предварително.

# 494

Аз съм бясна, че в класа има много лоши деца. Родителите ги правят такива. Просто в момента искам да попадне при добри съученици. Да има приятелства и хубави 5 години

До към 8-9 клас децата са така, после се очовечават и се зараждат приятелства.

ПС: Някои си остават обаче гаднярчета....

Общи условия

Активация на акаунт