Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 271
  • 780
  •   1
Отговори
# 195
Дванадесетокласникът в 7 клас сам беше проверил как се е справил по БЕЛ. За математика каза, че не помни няма да проверява.  Сега с дребното не знам дали ще иска.

# 196
Хмъ... Моето не помни, та няма да проверявам.
Тъкмо даже я прибрах от ПИ по БЕЛ (организираха го от училището и ще важи за класно). Доволна е. За теза са дали: "За ония, що се любят и смъртта не е раздяла" от "Неразделни"...

# 197
Хмъ... Моето не помни, та няма да проверявам.
Тъкмо даже я прибрах от ПИ по БЕЛ (организираха го от училището и ще важи за класно). Доволна е. За теза са дали: "За ония, що се любят и смъртта не е раздяла" от "Неразделни"...
Хубава теза. И аз чакам впечатления към обяд от училищен пробен по бел. В Школо имам съобщение от системата с всички нво-та по бел и мат от последните 10 години (ако на някого ще му свърши работа тази информация и няма достъп, мога да ги дръпна).

# 198
О, и аз имам същия мейл в Школо Grinning

# 199
  • София
Как няма да проверяваме?, в тази тема какво ще правим освен това след изпита до излизане на резултата, ще сверяваме... и тълкуваме и ще се чудим... Joy

# 200
Как няма да проверяваме?, в тази тема какво ще правим освен това след изпита до излизане на резултата, ще сверяваме... и тълкуваме и ще се чудим... Joy
И ще си споделяме покупките с ваучер и без ваучер подозирам...

# 201
Е, на принципа, че все някой трябва да се тормози и притеснява, може. Това го казвам, понеже наборката хич не се впряга, та аз се впрягам и за двете - да има баланс. Баща й казва: Все ще се справи. Училище ще има. Значи, може и вместо него да започна Joy

# 202
Мисля че няма да си причиня да проверявам. Ще живея още едни десет дни в блажена увереност че ще имаме приличен резултат Simple Smile
Хаха, така май ще процедирам и аз . Иначе като открием грешки и той започва да се тормози, да се ядосва, та не знам как ще устискам да не проверим

# 203
  • София

Ще пием!

# 204

Ще пием!

Подкрепям!

# 205
  • София
И двете девойки си провериха решенията, след излизане на изпитните варианти. Малката си беше сметнала резултата точно до последната точка по мат, а по бел в рамките на 2-3т. +/- заради тезата и перазказа. Ще проверваме и с него /аз този съспенс няма да го издържа Joy /, освен ако много не се запъне, че не иска.

Алисса, май позатихна положението с коклюша при нас.

# 206
С първото проверихме отговорите, всичко което беше вярно решено си ги спомняше отговорите, само на една задача каза -не помня и  беше грешна. Второто дете ми е друг тип -бяло петно е след контролно, не помни нито един отговор.

Момичета моля ви за по една добра мисъл, за моето дете. Случи се инцидент в училище и класната му пусна наказание по т.3. Направо не знам на кой свят съм, а е финалната права на тоз пуст седми клас.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 15:08 от Щастлива съм!

# 207
  • София
Какво означава "наказание по т.3"?

# 208
Какво означава "наказание по т.3"?
Предупреждение за преместване

# 209
Аз съм сигурна, че моя няма да помни какво е отговорил… иначе ще ми се иска, а и на него  мисля също да проверим отговорите..

Общи условия

Активация на акаунт