Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 245
  • 780
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Наборът ще ходи с нас на море два пъти и на един лагер. Щеше да ходи пак и на сърф лагер в Лимнос, но местата за август свършиха преди да успея за резервирам, а юли няма как да стане. Не че не мога да го запиша в училище и без него, но той самият иска да присъства.

# 346
Една седмица на море ще си позволим, за сега други планове нямаме. А и малкият тренира и ще се стараем да не пропуска много тренировки. Доколкото разбрах треньорите се опитват и лятото да тренират и призовават да сме редовни.

# 347
В моя град няма тренировки през лятото. Докъм 10-15 юли свършват, при нас и в събота, неделя няма. Така че волта програма лятото, а тя иска баскетбол, нищо че няма 1,5м.
Пускам интересна за мен статия за нво.
https://www.segabg.com/category-observer/koga-absurdut-nvo-shte- … -korenna-promyana

# 348
В моя град няма тренировки през лятото. Докъм 10-15 юли свършват, при нас и в събота, неделя няма. Така че волта програма лятото, а тя иска баскетбол, нищо че няма 1,5м.
Пускам интересна за мен статия за нво.
https://www.segabg.com/category-observer/koga-absurdut-nvo-shte- … -korenna-promyana

Прочетох я, съгласна съм с много голяма част от написаното. В духа на написаното - вчера отворих ДЗИ по БЕЛ от петък. Реших тестовите въпроси от модул 1 и модул 2 за малко под 30 минути (нарочно засякох). Нямах нито една грешка... Не че се хваля, просто резултатите от тези тестове са ми чудни и ми е тъжно някак за децата и образованието.

# 349
  • София
Само че затворените въпроси правят общо 50т., което е оценка 3,92. Много повече точки дават въпросите с отворен отговор и за съставяне на текст, а там положението не е толкова лесно и рязането е сериозно.

# 350
Здравейте някой да има сборника по математика от снимката ако може само отговорите да ми изпрати, скъсах и ги прибрах да не ги намери наборката и сега не мога да ги открия!

# 351
  • София
Значи добре си ги скрила. Joy

# 352
Всички казвате лесен преразказ днес в Регалия, а пък аз чух за по-труден. Dizzy FaceТезата -  върху Заточеници, ако правилно съм разбрала.

# 353
Само че затворените въпроси правят общо 50т., което е оценка 3,92. Много повече точки дават въпросите с отворен отговор и за съставяне на текст, а там положението не е толкова лесно и рязането е сериозно.
Ей затова съставяне на текст много се ядосвам. Но защо по история, география, биология изпитват писмено? Изобщо няма разказване на урок. При нас само госпожата по география го практикува.

# 354
Защото е по-лесно и по-бързо да бъдат изпитани писмено. Защото са при равни условия и всичко е черно на бяло.

# 355

Е, то средният успех за страната последните две години беше точно толкова... Значи ситуацията е страшно зле. Защото от тези и отворени въпроси все някакви точки идват.

# 356
И аз като гледам матурите за 12 клас и резултатите и се отчайвам .
И моето беше на пробен на Регалия днес, каза ,че първата част му се сторила трудна ,преразказа бил лесен.Ще видим. Днес и утре няма да мога , но във вторник ще кача теста в пощата, и някой друг ако иска ще пратя

# 357
  • София
Не знам какво толкова ви отчайва средният резултат на ДЗИ БЕЛ. "Добър" - това си е точно среден резултат  и е съвсем нормално за изпит, който се държи от ВСИЧКИ. Колко да е средният резултат?

# 358
Не знам какво толкова ви отчайва средният резултат на ДЗИ БЕЛ. "Добър" - това си е точно среден резултат  и е съвсем нормално за изпит, който се държи от ВСИЧКИ. Колко да е средният резултат?

Така поставено се съгласявам Blush, макар и 3,90 да е под 4. Обаче не се отказвам от идеята, че има нещо сбъркано в системата. Последно видях, че с ДЗИ по БЕЛ може да се кандидатства за физика, за технически науки, за инженер... Някак не съм съгласна с това. Системата, по която аз съм се явявала, по-смислена ми се струва. Пък и точно това беше един от основните моменти в статията - че НВО и ДЗИ, създадени уж да "мерят" представянето на училищата, дкскто и да служат за евентуални промени в сферата на образованието, в крайна сметка са се изродили в нещо друго и по никакъв начин не са служили, дори и веднъж, на изначалната си цел.

# 359
И аз като гледам матурите за 12 клас и резултатите и се отчайвам .
И моето беше на пробен на Регалия днес, каза ,че първата част му се сторила трудна ,преразказа бил лесен.Ще видим. Днес и утре няма да мога , но във вторник ще кача теста в пощата, и някой друг ако иска ще пратя
Здравейте! Ще съм Ви благодарна, ако ми изпратите теста от пробния изпит.

Общи условия

Активация на акаунт