Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 200
  • 780
  •   1
Отговори
# 495
Радвайте се, че имат желания. Все ще ги подредите когато излязат резултатите.

Аз съм бясна, че в класа има много лоши деца. Родителите ги правят такива. Просто в момента искам да попадне при добри съученици. Да има приятелства и хубави 5 години
И на моето момиче това му е голяма драма, мъчно ми е за нея и се надяваме догодина да попадне в хубав клас, другото май останаха подробности.

# 496
Ние нямаме да имаме А, Б, В... план. Редим по желанията и ще направим един много дълъг списък.

# 497
  • София
Значи ще стигнете и до план Й.

# 498
Добър вечер! Днес наборката сподели, че се чувства много изморена и няма сили вече, дори се замисляла как да реди желанията. Останаха само класните и утре представяне на проект други контролни засега няма. При вас да има подобни ситуации с натрупване на умора и липсва на желания!

# 499
  • София
По темата за надплановия прием. Големите ми дъщери влязоха в СМГ след 4ти клас. Приеха 26 деца, на 15ти септември в класа бяха 33. Всички знаеха кой с какъв бал е бил (таблицата за прием беше с имена). В началото се обсъждаше, после се омесиха и спря да е тема. Повечето от децата от надплановия прием си се справиха чудесно на НВО и отидоха в добри училища. Интересното беше, че нито едно от тях не остана в СМГ след 7ми клас, въпреки че някои имаха достатъчен бал.

# 500
  • София
А, при нас има тест по Музика, проект по ТП, контролни по физика и по математика. Няма спирка. А горкото на 1 юни е и в НПМГ.

# 501
  • София
Да вземем на 1 юни да отпразнуваме деня на детето с една сбирка в кафето до НПМГ? Гледам, че ще сме сериозно присъствие от темата.

# 502
Да вземем на 1 юни да отпразнуваме деня на детето с една сбирка в кафето до НПМГ? Гледам, че ще сме сериозно присъствие от темата.
Там пие ли се? 😂

# 503
  • София
Не бих се изложила да предложа място на което няма алкохол.

# 504
Може и да не сме в НПМГ Grinning Обикновено децата, които се явяват на биология и химия май ги оставят в сградата, за да не губят време в местене. Физиците може да ни пратят я в химическия факултет, я във физическия.

# 505
  • София
Може и да не сме в НПМГ Grinning Обикновено децата, които се явяват на биология и химия май ги оставят в сградата, за да не губят време в местене. Физиците може да ни пратят я в химическия факултет, я във физическия.
Ще пием по средата тогава....

# 506
  • София
Цитат на: etomira
[/quote
Може да дотърчим и тези, чиито деца са без мераци за НПМГ Joy

# 507
Цитат на: etomira
[/quote
Може да дотърчим и тези, чиито деца са без мераци за НПМГ Joy
Аз съм ЗА!

# 508
И аз мога да се включа, но в друго училище ще е на пробен моето на 01.06. т.е. кафето мога да пропусна докато стигна до вас, но за белото ще дойда Joy

# 509
Mama Ru, да, предоставили сме документи за алергията и астмата в училище, но рядко се съобразяват с тях. Напр. г-жата по математика правеше контролните точно след часа по ФВС. Обяснявам, че докато стигне до 3 етаж след физическото, едва диша- не обърна внимание. Детето ми казва- “мамо, аз не знаех къде се намирам след часа по ФВС”- тъкмо били правили обиколки на игрището.
Не искам да го освобождавам от часа по физическо, нека се раздвижва, но там пък г-на защо да не иска 25 обиколки на доста голямо игрище. И след това- контролна.
А когато го разпределят на изпит в стая с цъфтящо цвете, не знам какво може да се направи. Те били подготвени квесторите в стаята с доста голям пакет носни кърпички🙄

Общи условия

Активация на акаунт