Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 168
  • 780
  •   1
Отговори
# 555
Наздраве, Чудовище! Благодаря за линковете, препратих ги на тийнката! Моето днес дойде с 5 по пустата история на устно изпитване. Много е щастлива! И аз.

# 556
  • София
Здравейте, искам да помоля за последните пробни изпити по БЕЛ от школа, различна от Регалия, понеже там вече ги държахме, и то неуспешно (по това, което видях на теста, който моят синковец върна).
 Честно, покрай наближаващия изпит усещам как започвам да се бъгвам...

# 557
Изрешил ли е реалните изпити от минали години? Има ги на сайта на МОН и ги пуснаха и в Школо на съобщения.

# 558
  • София
Наздраве, Чудовище! Благодаря за линковете, препратих ги на тийнката! Моето днес дойде с 5 по пустата история на устно изпитване. Много е щастлива! И аз.
И наборът е с 5 по история на устно изпитване. Единствения предмет, по който уча с него, зщото муката е пулна, както казват сърбите. Не знам как да обясня какво значи за него 5 по история. Нещо като 10+ по математика.

Последна редакция: ср, 22 май 2024, 23:54 от sanaka

# 559
Исках да попитам по-запознатите- в коя от езиковите гимназии в Сф реално се учат предмети на чужд език и има ли такива с преподаватели чужденци?

# 560
  • София
Във всички ЕГ се учат предмети на чужд език. В Испанската и във 2АЕГ има преподаваттели чужденци, които водят часове ФУЧ. За другите не знам.

# 561
  • София
Питах същото на отворените врати и в двете английски. В 1 АЕГ имало по английски и испански. Във втора тази година имали по английски, но догодина нямало да има. Било по някаква програма, променили условията и за следващата учебна година нямало да има. В 18- то в 6 клас имахме корейка, по един час седмично. В 7 клас нямаше, но гимназистите са имали според дъщеря ми.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 06:26 от bibi76

# 562
73 то, музика, философия, химия, география, физика, не съм сигурна за биологията се учат на немски. Инат нейтив.

# 563
Питах същото на отворените врати и в двете английски. В 1 АЕГ имало по английски и испански. Във втора тази година имали по английски, но догодина нямало да има. Било по някаква програма, променили условията и за следващата учебна година нямало да има. В 18- то в 6 клас имахме корейка, по един час седмично. В 7 клас нямаше, но гимназистите са имали според дъщеря ми.
[/quote

В 1 АЕГ в 8 клас нейтив (супер симпатичен ирландец) им води Разговорен английски, от 9 клас предстои всички разказвателни + музика може би да са на английски, като продължават часовете при нейтив. Ще видим Simple Smile

# 564
Моят днес е онлайн. Училището им е наводнено.
Има 5 на контролно по мат. Техническа грешка. Обаче това е 2ра техническа грешка и 2ра 5ца. 2 петици и една 6ца. Класното предстои. Първия срок има твърдо 6.
Страх ме хваща..., а той ми вика спокойно.

# 565
  • София
Исках да попитам по-запознатите- в коя от езиковите гимназии в Сф реално се учат предмети на чужд език и има ли такива с преподаватели чужденци?
В 22-ро имаше  испанец миналата година, сега не знам. Не знам и дали учат всички предмети на езика.

# 566
В 22-ро имаше  испанец миналата година, сега не знам. Не знам и дали учат всички предмети на езика.

В 35то имат французин, който им води ФУЧ. От 9ти клас ще учат химия и география май на френски. За трети предмет не съм сигурна. Немските паралелки също имат нейтив.

# 567
И аз се записвам за срещата в НПМГ на 1-ви.
Предполагам че ще получим имейл за разпределението за изпитите или трябва ние да ги търсим някъде?

# 568
Предполагам че ще получим имейл за разпределението за изпитите или трябва ние да ги търсим някъде?
Нямам никакъв мейл още, ама не съм й звъняла. Ще пробвам днес (ако не забравя пак) и ще пусна ъпдейт.

# 569
Казаха ми да следя сайта им - там щели да публикуват разпределението. Казаха няколко дни преди изпита около 30ти.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 11:17 от sisill

Общи условия

Активация на акаунт