Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 156
  • 780
  •   1
Отговори
# 585
И аз бих искала да вземат оценките и от 5 и 6 клас, но не става.

И аз, и аз. Добри години бяха Joy

# 586
Жоржи, последното пробно по БЕЛ на Регалия според моето е дете е било доста трудно. Не съм проверявала обстойно, но му открих доста грешки . Така че, не се притеснявай толкова . Като се има предвид, че на моето дете БЕЛ му е по - силния предмет, мисля че много зле се е представил . Както някой беше писал, моето го пращам на пробни само да свикне с атмосферата и да претръпне малко, че много се поддава на паника. Може и да не е правилно, но даже и много малко точки да има , мисля да му кажа, че има около 70, за да не се притеснява.
Най - много се ядосвам, че повечето му грешки са от недочитане, силно се надявам на същинското да се съсредоточи

# 587
  • София
Регалия винаги са се движили за мен около сложността на НВО. Нищо общо нямат с пробните на СМГ, ПЧМГ, Междучасие. Близки като сложност  до едно нормално НВО (не като тези в последните 2-3 години) са били  винаги и Веди в  София, Вектор във Варна. Преди не бях чувала за школа Ния, но ми попаднаха  през годината два техни изпита по мат. И  те изглеждат близки до  нивото на НВО.  Ако аз трябва да ги наредя във възходящ ред (само упоменатите, понеже има още ред школи в страната с пробни) по  трудност, бих  ги сложила така:
Ния -> Веди -> Регалия ->Вектор -> Междучасие -> ПЧМГ -> СМГ
 Това, държа да кажа, е субективна лична класация Simple Smile

Мартеа, тия дни бях на  кръчма с майката и бащата на детето от вашия випуск.  Бяха се въоръжили двамцата с "доказателствен" материал във формата на снимка от час по мат преди наводнението (понеже все им казвам, че може би малко прекаляват) -  коментираният господин наистина е изпляскал на дъската формула за дискриминанта и си решава кв. уравнение..Ми явно не преувеличават - преди време  само го бяха споменали, сега го показаха.

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 14:08 от пенсионирана русалка

# 588
Здравейте, може ли някой да ми изпрати пробен тест по математика на Регалия. Нямам достъп до пощата.  Благодаря!

# 589

От мен друго изисква ли се ПРЕДИ явяване на изпитите? Някаква регистрация, попълване на заявление, нещо друго...?
Черни химикали да осигурите Simple Smile

# 590
И аз бих била благодарна, ако някой ми пусне тест на Регалия...

# 591

От мен друго изисква ли се ПРЕДИ явяване на изпитите? Някаква регистрация, попълване на заявление, нещо друго...?
Черни химикали да осигурите Simple Smile
+ чертожни принадлежности за изпита по математика- молив, гума, триъгълник.

# 592
И аз бих искала да ми дадете на Регалия последните/ от м.май/ пробни изпити по БЕЛ и МАТ. Благодаря

Последна редакция: чт, 23 май 2024, 15:09 от i_nenova

# 593
Наборът беше онлайн на 19.05 по БЕЛ в Регалия. Мога да го изпратя, но е с попълнени отговори.

# 594
Виждам как се притеснява Жоржи и мен ме обзема паника от време на време.
Поради тази причина питах за план Б, че и В тези, които целят ТУЕС , Джонката и всичко ще е IT.
Приятелка, минала по този път, ми ги подреди така:
ТУЕС
Джон Атанасов
Попов
Телекомуникациите в Студенски град
Ломоносов - с уговорката, че там има и доста странни, поне за нас, специалности, като оптика и кинотехника - не ги иска.
Приели са ги в Попов и са много доволни от почти приключилата там първа година - и като обучение и като дисциплина. Е, да - повечко младежи са. Девойките са им кът и сугурно голяма борба става за тях - хах...
Обаче ми се искаше да разбера и за всичко, което има СХН в СОУ .
Чудя се как е по -добре - горните професионални, пък макар и по - ниско балови или профилирано СХН в едно, например квартално СОУ, но без професия?
Исками се да съм подготвена за всичко.
Чакайте да ви питам - вашите деца решават ли тестовете от школо и откриват ли грешки?
Например, според вас, на това кое му е верният отговор?

И последно от мен - личните на карти на 14 са безплатни, дори и експрес. Казвам го, защото по дефолт служителите пишат нормална поръчка, но може да си искате и бърза, пак е безплатно.
Хайде хора, не остана!

# 595
  • София
В "Една българка" е добротворството и любовта към ближния, както е отбелязано.

# 596
Виждам как се притеснява Жоржи и мен ме обзема паника от време на време.
Поради тази причина питах за план Б, че и В тези, които целят ТУЕС , Джонката и всичко ще е IT.
Приятелка, минала по този път, ми ги подреди така:
ТУЕС
Джон Атанасов
Попов
Телекомуникациите в Студенски град
Ломоносов - с уговорката, че там има и доста странни, поне за нас, специалности, като оптика и кинотехника - не ги иска.
Приели са ги в Попов и са много доволни от почти приключилата там първа година - и като обучение и като дисциплина. Е, да - повечко младежи са. Девойките са им кът и сугурно голяма борба става за тях - хах...
Обаче ми се искаше да разбера и за всичко, което има СХН в СОУ .
Чудя се как е по -добре - горните професионални, пък макар и по - ниско балови или профилирано СХН в едно, например квартално СОУ, но без професия?
Исками се да съм подготвена за всичко.
Чакайте да ви питам - вашите деца решават ли тестовете от школо и откриват ли грешки?
Например, според вас, на това кое му е верният отговор?

И последно от мен - личните на карти на 14 са безплатни, дори и експрес. Казвам го, защото по дефолт служителите пишат нормална поръчка, но може да си искате и бърза, пак е безплатно.
Хайде хора, не остана!
Този въпрос е от НВО по БЕЛ миналата година. Моят син /големият /беше объркал тук, написал Хайдути- любовта на майката към детето си /неговата логика/. Не беше обърнал внимание на думата добротворство - твори добро - баба Илийца. Сега следя темата заради шестокласника. Успех на всички вас.

# 597
  • Sofia
И аз след пробния по БЕЛ в Регалия съм малко Weary Има грешки за -11 точки в тестовата част (предимно в четенето с разбиране). Текстът ми се стори доста познат (за Пловдивския панаир). Някой обеща да пусне пробния забелен - аз време за това нямам и затова не предлагам.
Нещо нямам сили да се притеснявам, а и нея да тормозя - толкова се е готвила, толкова много знае, ако допусне някакви грешки, значи толкова си може или такъв е бил моментът.

# 598
Бих искала пробния по БЕЛ от М.май, аз ще изчистя отговорите. Ако имате и отговори, моля и тях да качите. Благодаря!

# 599
Бих искала пробния по БЕЛ от М.май, аз ще изчистя отговорите. Ако имате и отговори, моля и тях да качите. Благодаря!

https://dox.abv.bg/download?id=4245a0026b

Пращам линк към Регалия от 19.05

Общи условия

Активация на акаунт