Седмокласникът е на финална права, бели лястовици вече пък сънува мама - тема 11

• 42 130
  • 780
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
Наборът беше онлайн на 19.05 по БЕЛ в Регалия. Мога да го изпратя, но е с попълнени отговори.
Ще съм ви много благодарна ако може да ми изпратите Simple Smile

# 661
А какъв е този изпит в НПМГ? Всички говорите за това Simple Smile

# 662
А какъв е този изпит в НПМГ? Всички говорите за това Simple Smile
Националното състезание по природни науки и география „Академик Любомир Чакалов“ за прием след 7 клас за паралелките с Биология, Химия, Физика и География.

# 663
Благодаря! Ох почнахме да се побъркваме вече - мисля си, да не изпускаме нещо 😀

# 664
buni смея се с глас, значи не съм единствения родител, на който главата е родила същата идея 🤣
Пред Сейнт Джордж не е лудница днес, чакам девойката да излезне и да кажа как е било.

# 665
Моето дете излезе от математиката на Регалия, каза че бил много труден, но на него по принцип му е трудна математиката .Иначе, с гордост в гласа съобщи, че поне не е плакал, а половината деца в стаята плакали , защото не успели да се справят ...Представям си какъв стрес е за децата ..

# 666
Моята пък каза, че не е бил труден (което по принцип най ме плаши), намерила си е една грешка засега. Но каза и че в стаята им е имало момче, което си излязло 10 мин. след началото на втория модул.

# 667
От пробните по БЕЛ относително добре 88, защото може и повече, но математиката разочарование 60 т. Ще ме докара да удар вече.

# 668
От пробните по БЕЛ относително добре 88, защото може и повече, но математиката разочарование 60 т. Ще ме докара да удар вече.
Ако правилно помня, искате АЕГ в Бургас. Тези точки са достатъчни да я приемат там. Спокойно и без излишни нерви Wink

# 669
Тези точки пораждат благородна завист у много родители и са достатъчни за повечето елитни училища извън София.
Плами80, би ли пратила пробния, ако дават да се изнася? Ще пробвам да го пробутам на щерката.

# 670
Да, споделете ако можете пробните, да се опитам да ги зачистя. Мисля, че ще е полезна тренировка за наборите Simple Smile

Мис Мрън има сборник по химия, какво ще решава тази седмица, не знам ...

# 671
  • София
а половината деца в стаята плакали , защото не успели да се справят ...Представям си какъв стрес е за децата ..

Ох, направо ме разстрои това, горките деца! Като го прочетох и казах на моята щерка, че може да не си довършва домашното днес, 4 БЕЛ теста им бяха дали егати (не цели пробни тестове, а само частта четене с разбиране плюс българския, но пак си е супер много, те като видяха 3 почивни дни учителите и откачиха). Докъдето написала, дотам. Сега седи на земята и рисува с бои на платно, идеално. Стига толкова стрес, нея от седмица-две все я боли главата.

# 672
За днешния пробен на Регалия каза, че бил по-лесен от предишните. Ще видим от точките. На мен не ми се гледат нито мат. задачи, нито Бел. Само да не кажете сега, че съм мързел... Wink

# 673
Mama Ru, сега ще сканирам и ще изпратя , ама е драскано по него . Ако Merelin може да го зачисти и да ги качи в пощата ще е още по- добре . Сигурно утре ще качат и ключа с верните отговори

# 674
За днешния пробен на Регалия каза, че бил по-лесен от предишните. Ще видим от точките. На мен не ми се гледат нито мат. задачи, нито Бел. Само да не кажете сега, че съм мързел... Wink
Не си, то писва. Пък и да си ги гледат основно тези, дето ще се явяват на нво. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт