✨Dancing Stars Bulgaria 2024 - Тема 7

• 19 604
  • 225
  •   1
Отговори
# 150
  • София
От лакомия се преяжда. След преяжда не става тежко ->трупат се килограми -> идват хронични болести/затлъстяване, висок холестерол, кръвно, диабет…/
Ако Щонови бяха стигнали до финал и станали 4,  хората щяха да й се възхищават на формата, постижението, духа, но не - лакомията да са първи им извади очите такъв хейт не помня да се е стоварвал върху други. Може да не им пука, но тази отрицателна енергия я има…

# 151
Станислава едвам ги изтрайва. Много и личи.

Тя Станислава имам чувството, че към всичко е отегчена. Просто работа, която трябва да свърши, за да си получи хонорара.

# 152
Обаче тези са дебелокожи. Сякаш за тях е казано - Ти ги плюеш, те си мислят, че роса ги роси.

# 153
Като чета и чувам Дара е реалният победител на аудиторията.Сега ми се отслаби горчилката,като я видях млада,дива,красива. Heart Eyes Живота е пред нея.Със силният си характер,тепърва ще побеждава.Иначе не съм и била фен.Е,не мога да харесам тази двулична жена Щонова.
Айде пак започна лелката да се хвали.
Не е казано, че Дара трябваше да спечели ! (Най много нея харесвах! Натали също беше чудесна, нищо, че и тя е лице на бТВ) Просто не трябваше Щонови да са първи! Не го заслужават! Ако бяха втори,или трети, всеки щеше да се възхищава на перфектната и фигура и на смелостта и на такива години да танцува добре и че е толкова вдъхновена! Но ,не ! Болна амбиция му се вика ! Болна! И на нея и на партньора и!

# 154
ЩОнова цитат, след цитата. Заучени фрази. Заболяха ме ушите. И толкоз много труд, докато я слушах как си е повярвала и как е станала най-пО и мен ме заболя гръб без да съм танцувала..
На 50, пък толкоз да си инфантилен...
Тя Дара е в много пъти по-мъдра от Недялка.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 12:45 от *Биле омайно

# 155
Ако Щонова беше на 4то или 3то място, дори 5 то ,което е най -реалното, щеше да спечели много по-вече. Възхищение и много повече последователи, и никой нямаше да разбере какъв е нарцис, но точно това става с нарцисистите, маската и фалша , който показват не могат да прикриват вечно, и в един момент тази маска пада и се вижда истинското лице. Нейната маска падна .
Аз не очаквам да чуя от нея или атанас , че чувстват вина, че други заслужават  повече от тях първото място, и такива подобни неща , които  хора със съвест и морал биха казали  и почуствали ,но при неделя и атанас няма как да стане това.

Последна редакция: сб, 18 май 2024, 11:13 от Narida

# 156
Щонова с връзки се урежда телевизията или мъжа ѝ я урежда. Има дълги години предаване с нисък рейтинг, което продължава да се излъчва след всички рокади в ръководството на телевизията през годините - и никой не смее да я пипне оттам. Познава много хора там покрай предаването. Мечтата й е да танцува - колко е отказала и колко е натиснала да я поканят няма как да знаем, но фактът че познава много хора там може да означава, че е имала и достъп до предварителните резултати чрез някой и да е задействала машината.
Поради цената на смс-ите нормалния зрител няма да пусне или би пуснал няколко смс-а само, което позволява вотът да бъде купен (всъщност и при изборите за парламент точно това се случва ).

# 157
Най после успях да изгледам епизода! Май не трябваше! Или , поне,не края!
Дара и Джими... Космос!
Натали и Димитър... Фантазия!
Ивет и Тошко....сладури! Израснаха много!
Другите? Не ги коментирам! Не искам да си обиждам клавиатурата повече!
Илиана Раева се разплака! И каза всичко,без думи! .....В Бг е така! Жалко!

# 158
  • Стара Загора
Тя си вярва 😂. И на всичките клишета, които повтаря непрекъснато. Няма тунинг…😉

И аз мисля така . Неделя е искрена в това, което говори и върши (аз така го възприемам ), но толкова яко е" влязла във филма ", че не може да се види отстрани колко (понякога) прекалено въодушевено и екзалтирано говори за обикновени неща и хората се дразнят на прекаления ентусиазъм. А тя предполагам , че даже не подозира.
 Относно зрителския вот  _ факт е , че през целия сезон Неделя и Месечков имаха най _висок зрителски вот , което означава, че който го е организирал си е свършил добре работата. Щеше да е прекалено очевидно, ако само при финалното гласуване са първи на зрителския вот.
 Аз лично, съм почти убедена, че Неделя не е била посветена в организацията (ако е имало такава ).
Според мен, основна "заслуга" за победата на Неделя има продукцията , като нулира резултатите и пренебрегна мнението на журито.
 Така че, не би трябвало да обвиняваме Неделя, че се радва на оценката на зрителите.

# 159
Тя си вярва 😂. И на всичките клишета, които повтаря непрекъснато. Няма тунинг…😉

И аз мисля така . Неделя е искрена в това, което говори и върши (аз така го възприемам ), но толкова яко е" влязла във филма ", че не може да се види отстрани колко (понякога) прекалено въодушевено и екзалтирано говори за обикновени неща и хората се дразнят на прекаления ентусиазъм. А тя предполагам , че даже не подозира.
 Относно зрителския вот  _ факт е , че през целия сезон Неделя и Месечков имаха най _висок зрителски вот , което означава, че който го е организирал си е свършил добре работата. Щеше да е прекалено очевидно, ако само при финалното гласуване са първи на зрителския вот.
 Аз лично, съм почти убедена, че Неделя не е била посветена в организацията (ако е имало такава ).
Според мен, основна "заслуга" за победата на Неделя има продукцията , като нулира резултатите и пренебрегна мнението на журито.
 Така че, не би трябвало да обвиняваме Неделя, че се радва на оценката на зрителите.
Дали наистина не е на ясно? Интелигентна жена е все пак! Не вярвам,да не чете и коментари! Мисля,че всичко усеща и знае,защо е тази ,, всенародна любов"  Че аз съм прочела най много десетина положителни коментари.

# 160
Жалки са  та  чак смешни, с обясненията им за всенародно любов и подкрепа.

# 161
Изгледах интервюто на Натали и Димитър. Интересно ми беше. Наистина не си е проличало поне за мен тези им затруднения при напасването, за което похвално.
Ще трябва да се хвана да изгледам и на Дара/Джими - предполагам няма да е лошо. С нетърпение чакам и на Ивет/Тодор. На печелившата двойка не мисля, че ще ми е много по вкуса от споделените впечатления.

# 162
Джимито сниман в реклама.
Къде са давали интервюта?

# 163
  • София
Ивет и Тодор гостуваха преди малко в "Преди Обед". Големи сладури.
Тя беше отново слънчева и позитивна. Отново спомена, че се е влюбила по време на шоуто. Всъщност уточни, че не била влюбена, но имала силни симпатии. Бил танцьор, но нищо повече не каза. Времето щяло да покаже дали било друстранно.Relaxed
Според мен е възможно да е някой от другите професионални танцьори....

Каза, че й е станало приятно, че Франциска се е разплакала след тяхното изпълнение на финала и че е предизвикала такива емоции. Танцовите й умения са били под нулата в началото на предаването. Сама за себе си е била доволна, защото не е очаквала, че ще научи толкова много танци. 

Каза, че е изградила много хубаво приятелство с Тодор. В началото Ивет била много изпълнителна и слушала, но в средата почнала да си показва характера и са се карали с Тодор, защото почнала да добива самочувствие и да казва тя как трябвало да става, хаха. Иска да продължи да танцува и в бъдеще, защото се чувства добре.
В професионален план има за цел да стане световен шампион, но не среща подкрепа от българската федерация....
Тодор освен танцьор е и актьор. Сега играе в представление Фермата на животните в Театър 199.

# 164
Джимито сниман в реклама.
Къде са давали интервюта?
Преди обед

Общи условия

Активация на акаунт