🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 600
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 035
По принцип съм съгласна.
Но аз не съм сигурна, че тръгването с писмо е лично негово решение или просто са му казали какво да направи.
Просто не ги жалете толкова кандидат - инфлуенсърките. Като са си тръгнали от Родос и на втория ден са забравили какво е станало и са си продължили живота.

# 1 036
Може и да е избрал Тати. Спомням си, че в началото въртяха едно видео, в което Алек пита майка си - " татко би ли одобрил, според теб" и майка му казва " Не мисля" или нещо подобно. За мен е показателно и че баща му не е там ( въпреки, че може и да не е по ред причини), но според мен показва отношението му към цялото предаване и към избора на Алек да е там.

# 1 037
Коя ли днес ще избере Алек?
някоя зрителка най-вероятно

# 1 038
Алек е в пълното си право да не избере никоя. Но поне можеше да има доблестта да им го каже в очите, а не да избяга. Пак можеше да не даде пръстен, но поне да излезне достойно.

Магдалена и Надежда може да са всякакви, ама 2 месеца го търпяха. Вчера ги гледам така трепереха от студа, то буквално се чуваше как вятъра свисти. Най-малкото от уважение можеше да ги отреже очи в очи, както Евгени отряза влюбената Елена.

п.с. фактът, че не го прави е показателен за отношението му към двете жени - грам не му пука за тях. Изпълнил си е договора, получил си е хонорар и после кой откъдето - отишъл е с приятеля си, Наум и Теа да карат на пистата в Серес.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 16:20 от FreesiaR

# 1 039
Факт, от всички ергени той най много напираше за ценности, лоялност, мъжки постъпки, честност и накрая да избяга като женски полов орган. Поне на Пук на майка си да беше избрал една като Генчо 😆
Каквото и да се е случило, мисля,че това расло-недорасло момче дължеше да каже на двете жени в очите,че не избира никоя от тях (ако това е така). Те се излагат 3 месеца и драпат да го видят, а той духва като стане напечено. Да не избере никоя,отново е избор, но поне застани зад него като мъж. Тъпо.

# 1 040
Ние не жалим ергенките, те минаха под ножа, време е и Алекчо да си понесе тежкия кръст. Grinning

# 1 041

Никоя, БТВ качиха клип в който Алек не се се появява въобще и с видео обращение казва, че не може да реши.
После свалиха клипа, но гафа им е гаф.

# 1 042
Въобще участието в това предаване е достатъчно унизително за една жена, ама хайде, да кажем никой не ги е карал насила. Обаче тая гавра на финала вече превъртява играта 😀. Не че ги защитавам двете, но те се държаха по-достойно от ергена. Който впрочем май ще си остане дълго такъв, ако слуша мама.

# 1 043
Не вярвам, че Алеко е влязъл в предаването заради бас. Това е удобно оправдание. Демек - ''Не е моето, ама се хванах на бас и нямаше как.'' Значи Алеко се пише голям мъж да изпълни бас, а после даже не се появява да даде обяснение очи в очи, което е наистина мъжко, на двете булки, които го чакат. Толкоз за мъжкото достойнство на Алек. Този момък си вкара страшен автогол с участието си в риалитито. Коя ще е тая жена, която ще му повярва, че  й говори истината, когато й се обяснява в любов? Кой ще прави бизнес с този човек, който се страхува да поеме отговорност за постъпките си? Освен да се е поблазнил от сумата, която са му дали да актьорства, или възможността да го ''дават по телевизора'', и да е готов да плати цената за това.

# 1 044
преди Ергенът ходеше при Николаос, сега вече няма. Къде се очаква да видим Алек освен в преди обед?

# 1 045
Ехехехе, от добро възпитание ли ги натисна хубавичко? Grinning
Всичко ми прилича на харем....Един мъж натиска всички жени, целува ги, гняса..Всичките го обичат, приемат... Целува ги буквално една след друга и не е по челцето или бузка, а много интимно.

# 1 046
Бас ловя че Сашо мистериозно ще се покрие както на финала така и след финала на шоуто под полата на мама (палатката) и сигурно ще си изтрие и без това кухия сух профил както от нищото се появи и никой освен 4те му заварени братя и сестри и приятеля хомо влогър не знаеха че съществува

# 1 047
Не вярвам, че Алеко е влязъл в предаването заради бас. Това е удобно оправдание. Демек - ''Не е моето, ама се хванах на бас и нямаше как.'' Значи Алеко се пише голям мъж да изпълни бас, а после даже не се появява да даде обяснение очи в очи, което е наистина мъжко, на двете булки, които го чакат. Толкоз за мъжкото достойнство на Алек. Този момък си вкара страшен автогол с участието си в риалитито. Коя ще е тая жена, която ще му повярва, че  й говори истината, когато й се обяснява в любов? Кой ще прави бизнес с този човек, който се страхува да поеме отговорност за постъпките си? Освен да се е поблазнил от сумата, която са му дали да актьорства, или възможността да го ''дават по телевизора'', и да е готов да плати цената за това.
Да, още повече, че човек може да се хване на бас, но за нещо, което му е сигурно, че ще се случи, ако загуби. Например, нереално е да се хвана на бас да изкача Еверест, ако го загубя или да ме приемат да участвам в Мастър Шеф.
Алек е бил сигурен, че няма да се изложи и явно е харесал хонорара.

# 1 048

Никоя, БТВ качиха клип в който Алек не се се появява въобще и с видео обращение казва, че не може да реши.
После свалиха клипа, но гафа им е гаф.
Видеото го има в господарите:
https://gospodari.com/gaf-na-btv-izdade-finala-na-ergenat-video/

# 1 049
Накрая ще се окаже, че Алеко не е никакъв милионер и е влезнал понеже го е закъсал за пари. Взел си е хонорара, безплатно ядене и пиене, поцелувал се е, кораби, джетове и през цялото време хич не му е пукало за момичетата, затова и в разговорите все момичетата му задаваха въпроси, той просто не положи никакви усилия да ги опознае, да ги тества с въпроси както правеше Евгени. Накрая дори не му е пукало, за да им каже НЕ в лицето.

Общи условия

Активация на акаунт