🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 543
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 020
Пари получават ли финалистките и ергенът от участието си в предаването от продукцията?

# 1 021
Той - да, ергенките - не.

# 1 022
Коя ли днес ще избере Алек?

# 1 023
Истината е, че на 30 и кусур и двете още бащите им ги гледат и видимо вече им идва на нагорнище скъпия живот в София, наеми, пластични операции, филъри и лиготии та се чудят на кой балък да ги харижат. Не случайно на Маги бащата първата му приказка беше кой ще плаща наема. Ама случиха на 30 годишен сополанко дето майка му не смогва на 70 години да го дундурка ама се и съмнява тия нейни полу наборки от обикаляне по тунинг процедури ще смогват ли да му варят телешко
От 26те НИКОЯ не беше влюбена. Просто някои като Барбарон си го казаха по начало, а други като Магда и Гринч влязоха влюбени от първия епизод. Магда добре си изигра картите и от първата серия взе да качва снимки с рози и мъжки ръце, за да внуши на публиката от 13 годишни че тя е победителката. На Надка салона му давам още 3 месеца срок и ще спре да плаща наем😆
според мен баща й й финансира начинанията и й осигурява спокойствието.
Ако иска и година може да й плаща наема. При Капитонова горе долу година отне, за да й се изчисти образа.

а междувременно тя ще ще отиде на истински курс за професионален гримьор и ще си намали цените, защото 300лв за грим никой няма да даде. Особено, ако гримът изглежда все едно Горджъс го е правила. А уж на Криси й се подиграваха, че избира прекалено светло червило.

# 1 024
Аз не мисля, че Алек е залъгвал някого. Каза им това, което и на Йоана снощи, като я изпращаше - ти си прекрасна жена и всеки би бил щастлив да е до теб. Т.е. позитивни неща от добро възпитание и с желание да не нарани нечии чувства. Не се е клел във вярност и любов на никоя. Нито е казал, че някоя е жената за него. Нито е казал, че иска 6 деца от някоя от тях конкретно.

# 1 025
Ехехехе, от добро възпитание ли ги натисна хубавичко? Grinning

# 1 026
Ами това не е обещание за връзка и сватба. Ако някой е толкова наивен да вижда така нещата, ок. Аз не съм.

# 1 027

а междувременно тя ще ще отиде на истински курс за професионален гримьор и ще си намали цените, защото 300лв за грим никой няма да даде. Особено, ако гримът изглежда все едно Горджъс го е правила. А уж на Криси й се подиграваха, че избира прекалено светло червило.

Може и тези снимки да е откраднала Grinning и гримът всъщност да е правен от Горджъса Grinning

# 1 028
Ехехехе, от добро възпитание ли ги натисна хубавичко? Grinning
Естествено - от възпитание към Н.В. зрителят, който чака романтика, флирт, любов Joy

# 1 029
Коя ли днес ще избере Алек?
Мама...Money

# 1 030
Ей, ама той много добър човек бил тоя Алек. Ама на нас и секс ни обещаха! Та, да се върне и да довърши поне една работа. Grinning

# 1 031
Според мен решението си е негово. Едва ли наистина се вижда с някоя от двете.
И според мен. Обсъдено е това оттегляне, но със сигурност така е реагирал, защото има напрежение между него и продуцентите. Вероятно изобщо не е харесал подбора. Накрая остави двете, които не бяха негов избор поначало, за да са оправданията му по-"достоверни". Има си някакъв конфликт с продуцентите, заради който повече не е активен по повод формата.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 16:16 от Tsugumi_

# 1 032
Той все едно е имал в продължение на 2 месеца няколко първи срещи с няколко жени, без възможност тези отношения да се задълбочат повече от това, което е стандартно за формата.
Всички са наясно, че това е играта и я играят.

# 1 033
Хора, това е голям провал ако е вярно. Какъв нов кастинг, те доказаха, че нищо не могат да направят.
Влизам аз днес с идеята да обсъждаме майки и мащехи и ШОК, БОМБА, УЖАС. Гаф на квадрат. Едно с видеото, едно с Ергена.
Чак не ми се вярва, защото той може да си избере някоя бутафорно и да си симулират една година или колкото е там по договор. Аз например още не вярвам на любовта на Валерия и Евгени.

# 1 034
Каквото и да се е случило, мисля,че това расло-недорасло момче дължеше да каже на двете жени в очите,че не избира никоя от тях (ако това е така). Те се излагат 3 месеца и драпат да го видят, а той духва като стане напечено. Да не избере никоя,отново е избор, но поне застани зад него като мъж. Тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт