🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 757
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 095
То и във Фермата е имало. Но съм забелязала, че това предаване много се пази от спойлери. Чак в чужбина се снима. Не вярвам да изтече по подобен начин информация за финала.

# 1 096
Дали тази вечер ще има събиране за финала?

# 1 097
Колеги, пропуснах за какъв колаж става въпрос?
Това не е кардиолог, а даскалка по алгебра.
- На колко години е?
- ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ
Кой отговаря така на майка си, не трийсе, не трийсет, а ТРИДЕСЕТ. Сашо милия има страхови невроза от нея, не Едипов комплекс..😭

# 1 098
Добър опит за заблуда. Много добър!  👏 Колажът беше топ, но с това видео пресолихте манджата! На Маги пожелавам щастливо дългогодишно майчинство, че 6 деца не са малко. Wink
И аз така мисля, още повече, че във видеото се коментира, че Алек не се я появил, но нито Наум, нито Маги споменават, че си е тръгнал без да направи избор.

# 1 099
Магда казва на Наум "не съм очаквала че последният мъж, който ще видя на живо в това предаване ще си ти"
Едва ли във видеото е казал "отивам да строя писта на формула 1 край Велико Търново, Надежда избирам теб"
Добър опит за заблуда. Много добър!  👏 Колажът беше топ, но с това видео пресолихте манджата! На Маги пожелавам щастливо дългогодишно майчинство, че 6 деца не са малко. Wink
И аз така мисля, още повече, че във видеото се коментира, че Алек не се я появил, но нито Наум, нито Маги споменават, че си е тръгнал без да направи избор.

# 1 100
Е, не мисля, че това видео е заблуда.

# 1 101
Вярвам в небрежността и претупването. Не вярвам в снимането на два финала и подвеждане на зрителите в последния момент - няма смисъл в това.

# 1 102
Баш! Това е България. Тука 1 финал с 300 зора правят вие искате 2 и 1 резервен. Тука политически тайни не могат да се укрият, камо ли финал на шоО. 3 тия 300 зора са да съберат парите на рекламодателите. Дреме им за зрители и съспенс
Вярвам в небрежността и претупването. Не вярвам в снимането на два финала и подвеждане на зрителите в последния момент - няма смисъл в това.

# 1 103
С бутилка вино съм готова за финала довечера!

Имам неприятни впечатления.
Това, което майка му казва на превюто, според мен е доста грозно и несъобразително. Знам, че лекарите с времето стават цинични и с цялото ми уважение към жената, но мен ме хваща срам, когато някоя жена гледа на синчето си като на трофей, и че жената, която ще го вземе е е*ати късметлийката. Не знам с Алек как е, но в реалния живот на много от тези мъжлета мамите им все още им накисват нацапаните долни гащи, с извинение. Леле, какъв късмет може да му се размине на човек. Зряла жена да разсъждава така - бляк. Буквално го поощрява да избягва всякакви "усложнения" и отговорности. Дърта свекърва.

Порастването има фази.
1 - Слушаш мама и тати. (щото си пеленаче)
2 - Спираш да ги слушаш. (защото трябва да изградиш собствен характер и мнение)
3 - Пак започваш да ги слушаш. (различно от това в 1-вата фаза)

Алек още е на първата фаза.
И аз съм се заредила с бутилка вино. Но за разлика от миналия сезон, когато гледах с вълнение и интерес финала, този път ще гледам с леко оттегчение и то само за да разбера дали първото ми впечатление от Алеко, когато му дадоха за първи път визитката - че е пълен п-ьо, ще ми се затвърди.

# 1 104
Не са два финала. Просто едно малко "интервю" за заблуда.

# 1 105
Спойлерът миналата година беше много завъртян. Сега директно да ни кажат - не ми се вярва.
Аз не мисля, че беше завъртян. Да покажат кучето на Валерия в кадър си беше брутално разкриващо. 😁

Ще видим. Аз залагам, че няма победителка.

# 1 106
Aко видеото от сутринта е за заблуда, значи да си признаят, че участниците са тежко режисирани и могат да изиграят роли и да лъжат по сценарий. Не че донякъде не е така, но не ми се вярва така откровено да го покажат (особено за искрената и никога фалшива Маги Wink ). Аз съм по-скоро за гаф (обаче как стана гаф точно в дена на финала, а не в някой друг ден от последните три месеца) или саботаж. Може и да е за шум и да расте гледаемостта..

# 1 107
Ее чак пък Тушев да седне да пуска тема в бг мама нещо ме съмнява ама знае ли се. Ако е така кой знае цял ден как ни се смеят на врявата, която кипи тук и в спойлерите.
Има и вариант клипът да е объркан с този на Йоана за след церемонията.  Този с нея беше качен доста по-късно.
Варианти много, но със сигурност след днес доста повече хора,които бяха отписали ясния финал, със сигурност ще гледат.

# 1 108
  • София

Някой да знае на Маги татуто на врата какво означава?
Буква?
F?

# 1 109
Aко видеото от сутринта е за заблуда, значи да си признаят, че участниците са тежко режисирани и могат да изиграят роли и да лъжат по сценарий. Не че донякъде не е така, но не ми се вярва така откровено да го покажат (особено за искрената и никога фалшива Маги Wink ). Аз съм по-скоро за гаф (обаче как стана гаф точно в дена на финала, а не в някой друг ден от последните три месеца) или саботаж. Може и да е за шум и да расте гледаемостта..
Съгласна. Ако Маги и Алек са заедно, не мисля, че приятелката ѝ Валерия щеше да го хейти в ефир, а Вики да го приканва да ѝ пише. Освен това няколко момичета коментираха в подкастите, че нямало истински влюбени в Алек. Чак пък всички да пазят роля толкова добре?

Общи условия

Активация на акаунт