🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 859
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 120
Нелепо и инфантилно. Тя не е на 8 да подскача и да вика мамо, тате, а те да я посрещат с - малката ни принцеса!

# 121
хора, аз това чудо /майката/ няма да го изтрая и пет минути. това задушава, това е превзетост.

# 122
  • София
Много кринджаво усещане ми остави срещата на Магдалена с родителите. Малката принцеса, постигнала толкова много в живота.... Какво по-точно, че не се сещам?!
Бащата: "Толкова съм горд, че стигна толкова напред в това състезание." Явно и те са наясно за какво точно е в предаването малката принцеска. Joy

# 123
В интерес на истината, майките забравят на каква възраст са децата им. И моята майка е така, намирам го за нормално. За нея СЪМ на около 15, а съм по-голяма от Магда.
 Но съм шокирана, че е от такова любящо семейство, а е метреса на мутри. Евгени беше целуван от мама Светла, но и той и брат му са с много елитно образование.

# 124
Тази вечер ще се прави яко драйфус. Ужас. При другите сигурно още повече ще имам позив към изхвърляне на хранителни отпадъци. Ад! "Принцеса"

# 125
Нелепо и инфантилно. Тя не е на 8 да подскача и да вика мамо, тате, а те да я посрещат с - малката ни принцеса!
То и затова на 36 е на това дередже.

# 126
Познавам поне 5 тийна за които до момента си мислех че са разглезени, но се държат по-зряло от Маги в момента.
Тъкмо на финала започна да ми става симпатична ииииии има  не  от мен 😂

# 127
Инфантилен цирк. Ама ми стана ясно защо Маги е такава.

# 128
Тази вечер ще се прави яко драйфус. Ужас. При другите сигурно още повече ще имам позив към изхвърляне на хранителни отпадъци. Ад! "Принцеса"
С кайма и кашкавал ли?

# 129
Мда, ако баща ѝ, влизайки Магдалена, беше ѝ казал: Къде си, ма, парцал? - всички щяхте да сте мега доволни. Направо се излагате.

# 130
  • София /Абсурдистан
Е нормално семейство има, какво му намирате кусури Simple Smile

# 131
Стига бе, това е нелепо. 36 годишна жена, бяга като 15 годишна и й викат "Малката принцеса". Това е несериозно. Не мога да се обвържа с такава жена. Направо куфарите и при кралят и кралицата.
😂
Понякога такива бебешки обръщения си остават с годините като израз на обич, особено от татковците. Просто не е подходящо да ги споделят публично.

# 132
Доста неща ,,обясниха" тези 15 мин за първата мома...

# 133
Маги принцесата, а майка й даже блуза с надпис Queen си облякла, че нали да видим коя е кралицата.

# 134
Добре де, вижда се едно сплотено, на моменти леко сладникаво семейство. Заедно са си. Прегръщат се. Казват си го. =======> ХЕЙТ

На Нани като дойдат 3-мата родители тип 'далечни' познати които се виждат веднъж годишно какво трябва да е възклицанието? УААУУУ ето едно прекрасно семейство, дистанцирани студени, разведени, прекрасни.

Общи условия

Активация на акаунт