🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 591
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна/Амстердам
Бащата на Надежда ми прилича на хитрец, тарикат, а майка ѝ ми изглежда мила жена. Неговото изказване към нея беше много грозно и никак не ми се стори забавно. Инак той си каза, че щерка му е взела неговия характер, което не е добре. Trollface А втората му жена не знам защо въобще беше отишла. Satisfied
Тази другата пълничката ли е втората жена … че все пак в къщи има и работа за вършене. Simple Smile
Да Simple Smile))

# 496
Коментар от инстаграм по повод гонитбата на Алеко и Надежда с пауна: “Алеко само пауна не можа да нацелува” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 497
При всичките корекции на Нани, преобразили я до неузнаваемост, доста неуместно твърдение.
Един нос е, имаме снимки на Нани отпреди, по това съдя.
Не знам това рокля ли е или гащеризон, обаче много ми харесва и много й отива на Надежда. Много слънчево излъчване 🌞
Съгласна съм, Нани понякога има много сладки попадения.

Ужас, май тя ще е победителката! Помня, че Валерия имаше подобно ефирно костюмче (май беше като пижамка рокличката) в края на миналия сезон. Даже цвета и модела смениха, като го изкритикувахме...

# 498
Коментар от инстаграм по повод гонитбата на Алеко и Надежда с пауна: “Алеко само пауна не можа да нацелува” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣

# 499
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От всички родители най-много харесах майката на Надежда. Държа се най-адекватно с Алеко, не засегна неудобни и неуместни теми, не изложи дъщеря си по никакъв начин.
На второ място поставям Марк. Grinning

# 500
Тая до кога ще мяука?! Инфантилно е

# 501
Миличкият,пак с чашката започна...

# 502
Семейството на Нанка ми хареса.

# 503
Бащата на Надежда ми прилича на хитрец, тарикат, а майка ѝ ми изглежда мила жена. Неговото изказване към нея беше много грозно и никак не ми се стори забавно. Инак той си каза, че щерка му е взела неговия характер, което не е добре. Trollface А втората му жена не знам защо въобще беше отишла. Satisfied
Тази другата пълничката ли е втората жена … че все пак в къщи има и работа за вършене. Simple Smile
не е ли третата жена? Този Дейвид  дианов вишев от обявите за къщата в цигов чарк май е от друга майка, не знам на колко е тази жена, но ми се струва невъзможно да има 21 годишен син.

# 504
" Разкошно, разкошни, абсолютно великолепно .." Едно си знае Алек и едно си повтаря.
Странно звучи определението "разкошно" от устата на мъж. Не мислите ли? Grinning

# 505
Бащата на Надежда как е засегнал майка й? И с какво се занимава, че смятате, че е финансово силен?

# 506
# 507
  • Берлин
На Алеко с тия дрешки се чудя кое би му отивало повече-въдица или гега?
Халба бира и брецел

И Хелга до него.

# 508
Странен въпрос зададе Нани на любовта на живота си: "Каква връзка предпочиташ? По-свободна или..."

Добре вървеше.

# 509
Надежда хич не вярва на Алеко...

Общи условия

Активация на акаунт