🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 661
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 960

Айде и за край и за начало... 😀

# 961
Аз пък си мисля, че ако не беше майката на Алек, той все пак щеше да си избере някоя. И не защото има сериозни намерения, към която и да било, а за да си задоволи мераците да бъде с тунингована кака, която го боготвори. Не случайно останаха двете щеки със силикони, корекции и изрусени коси - има си фетиш, палячото. След 2-3 месеца щеше да каже, че не им се получават нещата и по живо, по здраво - всеки откъдето.

# 962
Между другото Ксения щеше да одобри Надя. Млада, със сочен ханш като нея самата, ентелегентна, със сияйна усмивка и ляво ухо, образована и мазно лицемерна.100%
Не ми хареса и майката на Алеко. Държи се прекалено суховато. Омаловажава чувствата му, неговото право да си изживее нещата. "Малкото й момченце". Веднага с парния чук "ситуацията не била хумористична". И то не е една реплика. Хора, които говорят с пренебрежение за чувствата, не са пълният комплект интелигентни. Има много ограничения в разсъжденията там. Да не говорим, че е неуважително. Прилича ми на старата версия на Надя.
И привидно разумна. Без багаж. Сериозна. Но за професията й не знам - стюардеса. Пък Ксения не е особено широкоскроена. Има си предразсъдъци.

# 963
Надежда изобщо не боготвори Алек. Мисля, че е чисто продуцентско решение да е на финал.

# 964
И според мен това изпуснато видео от бтв не е гаф, а е целенасочено. Как може да направиш такъв "гаф" без да искаш, не ми е ясно, все пак са телевизия.

# 965
И според мен има леко "би" излъчване. Иначе аз го харесвам на външен вид. Но в маниерите и физиономиите има нещо.

# 966
Като са телевизия, са безгрешни ли? 😁 Аз мисля, че е гаф. Но може и да е последен отчаян опит да спасят рейтинга.

# 967
и да не е гаф, и да е, улесниха ми живота, може и да пропусна епизода довечера. Grinning

# 968
Аз нещо не разбирам сега - по какво съдите, че заради майка си Алек няма да си избере мома?
Дадоха откъс от разговор изваден е от контекста, та как разбрахте?
Както се "разбра", че е правил кекс с Надежда в "палатката"

# 969
Има нещо садистично и психопатско в погледа. Студенина, прикрита зад възпитание и лицемерие.
С това съм много съгласна, винаги, когато се усмихва виждам в изражението му нещо прикрито и неприятно. Представям си и какво си е говорил с близките му приятели мъже - "отивам да збия некви кифли брат, велико!"

# 970

Айде и за край и за начало... 😀
Надежда ми изглежда променена, още не мога да определя в коя част на лицето. Устата може би

# 971
Надежда ми изглежда променена, още не мога да определя в коя част на лицето. Устата може би
Пропускаш същественото - обувките не са 3000 лв. Йоана може да спи спокойно. 😁

# 972
Брадичката да не е пипала? Абе, нещо е правила и повече ми харесва, но не знам какво.

# 973
Има нещо садистично и психопатско в погледа. Студенина, прикрита зад възпитание и лицемерие.
С това съм много съгласна, винаги, когато се усмихва виждам в изражението му нещо прикрито и неприятно. Представям си и какво си е говорил с близките му приятели мъже - "отивам да збия некви кифли брат, велико!"
Дистанциран е. Социален. Но дистанциран. И дори като се смее с онази широката леко невротична усмивка, с отворена уста, сякаш сам със себе си се смее, в главата си, без да прави връзката с другия.

# 974
Като са телевизия, са безгрешни ли? 😁 Аз мисля, че е гаф. Но може и да е последен отчаян опит да спасят рейтинга.
Не са безгрешни, но все пак са с опит и момента, в който изтече видеото и факта, че дори за 2 мин да са го пуснали има кой да го запише, чуе и повтори ,не ми се струва случайно.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 14:29 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт