🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 500
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Sofia
Ох,хора наистина прекалявате с това намилане за новите никове появили се към финала.Чувствам се като натрапница, сякаш сме дошли в домовете ви.Нормално е към края тези, които сме следили предаването и темата дори повърхностно да искаме да си изкажем мнението за предстоящият финал.Нито съм имала време да чета всичко,та вие нямате изчитане,а все пак поне аз и нямам време да следя темата всеки ден,а по прехвърлям набързо,нито съм нова във форума,че да се чувствам трол и пратеник на продукцията към която тая само неприязън заради повечето провалени иначе любими предавания.
Който иска да не чете!
Аз любимка нямах през целия сезон,но би си отивал с Йо според мен и ми харесаха снощи,нямаше превъзбуденост и мяукане,но и химия няма, но само тя би си допаднала и с приятелите му(и Надя също) и по палатки би ходила за разлика от Маги и Надежда.
Според мен майката на Маги не го хареса,а ако разбере,че иска да влачи принцесата на палатка,жална му майка на Алеко.
От срещите с родителите най ми хареса британеца🍺
Не мога да разбера възрастни хора защо не могат да се сдържат поне по тв.да не се излагат или унижават децата си.Визирам майката на Маги не и ли светна,че е мега нелепо и смешно да повтаря,че 36 год.дъщеря е принцеса,в тях да си я наричат както си искат,тя винаги ще им е дете и ще си я обичат,прекрасно но много нелепо ми звучеше.
На Алеко майката и тя тази вечер ще копае доста,че сина и малко се изложи.
Да говориш за възрастта на момичетата,да имаш претенции все едно твоето е много извисено над тях?Ами запази достойнството на сина си,на момичетата и твоето а си мисли каквото щеш, те няма да подписват брак там на място,че да си киселата свекърва,хем видя Светла мин.год.как отнесе хейт.
Ако Алеко ги зареже и след това, както се твърди Маги е с него сега,не знам какво да си мисля за нея, просто няма си самоуважение жената.
Въпроса към нея за децата беше абсолютно преднамерен и отвратителен при това толкова болезнен в днешно време,но тези от продукцията са абсолютно дъно!
И аз нова за тук и по подобен начин почувствала се, та на твоя пост само ще отговоря.
И ще карам по същество и компактно:
Сори, но британецът беше абсолютен redneck и нямам предвид само вида му. Майката на Йоана пък, видиш ли, позабравила майчиния си език хих!
Майката на Маги - ами колко пъти я нарече принцеса? Точно 4 пъти, като последните два пъти беше в една и съща реплика повторено едно след друго като заекване. Не само майката, но и цялото семейство, тоест бащата и самата Маги също се представиха най-приятно снощи.
За семейството на Нани не смея да кажа нещо в непознат форум Thinking За байганьовското поведение на баща й, за нечистоплътния му вид, за измачканата ризка, от която през копчетата се виждаше шкембака му... просто по-добре да замълча Mask
Това последното - че въпросът към Маги за децата бил преднамерен - никога не би ми минало през ума... Дано да е наше предположение само... Аз самата съм минала през период в края на 20-те ми, когато не ставаше бебе - на никого не го пожелавам!

За финала - дано ни изненадат, но надали...

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 19:49 от Liya_LT

# 1 111
Абе и аз на мястото на Алеко щях да избягам с 200 от тези моми. Ми права е майка му, че нито Маги, нито Надежда да подходящи за него. Този сезон му бяха избрали много грозновати и прости моми. Коя да избере - Валерия с татуираните мухи по раменете или Надежда с дете. Маги я харесвам, но не считам, че е подходяща с оглед на възрастовата разлика.  Катето и Васка бяха единствените що годе симпатични.

# 1 112
Клипът сутринта  сайта на бтв започваше директно, без реклами.

# 1 113
Клипът сутринта  сайта на бтв започваше директно, без реклами.
Моята спекулация е, че е човешка грешка. Мислели са си - идва последен епизод и съответно са цъкнали на последния файл в папката.

Мама Младенова може да си ги попържва по сценарии. Хората искат сеир - Светла направи фурор миналата година, а Танко никой не го помнеше (така де, докато не почна да се изявявя като модел / поет).

# 1 114
Още 29 минути.
След около 3ч, надявам се, всички тук ще възприемете, че няма сто снимани финала и че видеото си беше пуснато по погрешка по-рано.

Мога да се хвана на бас Hug

# 1 115
  • Варна
Вие докато се занимавате с Алеко, аз виждам че Танко пак е избухнал с нова еротично- лирична творба 😂,но вече от Пловдив😉 Явно ще празнува Рожден ден на патерици. 😂
Може Светла да го е спешила да се прибира, да го въдвори малко, че хептен отвърза в тоя Тайланд! 😁

А пък Генчо е качил снимки от скока с Петър от Преди обед и.... куче. Пък някои да продължават да не вярват, че втори сезон е успешен и те се обичат и са заедно.

Тази вечер трепна за мама Ксения.

Светлеее, Светле, на коя предаде щафетата..... Предчувствам, че рязко ще ми залипсва най-голямото Ети!

# 1 116
Сега видях в клипа майката му, интелигентна жена е, няма нищо общо с родителите на Маги, Надежда и Йоана. Алек наистина тръгна по грешен път, оставяйки на финала тези доста по-голями от него жени, а едната и с 9-годишно дете....Правилен въпрос му зададе майката, че каква цена ще плати за живот с тези дами....какво ще му струва това. Права е. Тези фръцли не са на годините му, били са с много мъже, с богати любовници и прочее.... Добре е, ако не се яви дори да им каже, че не избира никоя.... Майката му го сложи в ред...Той е ветърничав.

# 1 117
Йоана утре ще е в Надкаст. Туджаров е пуснал стори в Инстаграм.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 19:51 от Meddyy

# 1 118
Ехехехе, от добро възпитание ли ги натисна хубавичко? Grinning
От същото възпитание, което не попречи на Евгени да се понатиска с почти толкова, въпреки че от пръв поглед се бил влюбил и бил направил избора си.

# 1 119
  • софия
Хайде, банда, последен напън и предизвестена смърт. Важното е, че ние оцеляхме.
 Вадете шампанското, избутахме го този сезон. Още три часа и ще пускаме зарята.
 Алеко се омаза отвсякъде, сега ще дойде мама да го позабърше, да смени пеленките и кой от къде е. Направо им завиждам на последните две, такава услуга им направи. С това бягство им създаде ролята на жертви и хейтът от тях съвсем закономерно ще се прехвърли върху него.
 Пожелавам ви приятно гледане, а утре сутрин, като стана ще имам сигурно 928227226228 мнения за четене, но поне кафето ще ми е с усмивка.

# 1 120
Нямате си представа колко от уебсайтовете се администрират от хора без никакви базови познания, дори и в големи медии. Даже там май са най-много. За мен публикуването на клипа е абсолютна човешка грешка - или някой е качил грешния клип, или е забравил да настрои датата за публикуване и е останала текущата. Твърдението, че е пуснато за реклами, няма нищо общо с реалността. Не работят точно така нещата.

# 1 121
Нямате си представа колко от уебсайтовете се администрират от хора без никакви базови познания, дори и в големи медии. Даже там май са най-много. За мен публикуването на клипа е абсолютна човешка грешка - или някой е качил грешният клип, или е забравил да настрои датата за публикуване и е останала текущата. Твърдението, че е пуснато за реклами, няма нищо общо с реалността. Не работят точно така нещата.

Най-сетне един човек тук да разбере логиката, от която изхождам и аз

# 1 122
  • София /Абсурдистан
Само аз ли не успях да го видя този клип.
Някоя добра душа може ли да напише какво има там.

# 1 123
Ако сте гледали Надкаста с Катето, с нея най-много си отиват по възгледи и интереси май. Жалко, че явно на церемониите е решавал само с долната глава...

# 1 124
Хайде, като за последно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Пожелавам ни да останем шокирани от финала и разврата на събитията (но съм песимист).

Общи условия

Активация на акаунт