🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 100 928
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 395
Нито ергенът, нито момите, нито свекърви/свекъри и тъщи/тъстове са за пример. Всички са подбрани за сейр и рейтинг😛

# 1 396
Съмнявам се да има и десет от всички нас тук, които да искаме за синовете си с осем години по-голяма жена, или по-голяма и с дете на всичкото отгоре.
Нека бъдем реалисти!

# 1 397
Маги как ги реди тия думи като от любовен роман. Драматична актриса ми е тя.

# 1 398
Съмнявам се да има и десет от всички нас тук, които да искаме за синовете си с осем години по-голяма жена, или по-голяма и с дете на всичкото отгоре.
Нека бъдем реалисти!
Аз лично не бих изпитвала неодобрение, ако това ѝ е единственият кусур.

# 1 399
Мегън Маркъл на колко години я взе Принц Хари и им се родиха 2 деца?.. Където има любов, няма пречки и оправдания..
Аааа, я родила, я не, там няма доказателство, че ги е родила изобщо. Никой лекар не се подписа за раждането.
Силно се съмнявам, жена на 37 да забремнее месец след сватбата, някакво чудо е..
Аз и двата пъти забременявах от раз, срам ме е да кажа на колко, но на по-високи години, особено втория път. Мъжът ми е доста по-млад, но е достатъчно мъж да не слуша маминка, да не слуша бабинка, а да слуша само мен Simple Smile))
С такава майка като тази на Алеко мъж не може да пораснеш. Много брутално го кастрира и под кръста и в душата. А е и доста визуално неподдържана. Такива жени са винаги брутални и груби, и мразят красивите, поддържаните, женствените. Алеко никой не е умрял за него, той е един слабохарактерен мамин син с дебели бедра и женско дупе. Та майката не знам за кого толкова го пази.
Налагайки се над сина си непрестанно и, пречейки му да върви по своя път, да изживява своите си неща, тази женица, а и много други подобни, убиват мъжкото и му пречат да се развие и израсте.
С двама сина съм, Господ д ами помага да не им се меся. Отсега наблюдавам момчешкото им непокорство и независимост и смятам, че мъжете трябва да са така, а не маминка да им избира подходящите булки.
Иначе то е ясно, че всяка свекърва мечтае за младичка, неопитничка и хрисима снахичка, която да не манипулира и да гледа сина им в устата. Ама не на всяка й се случва Simple Smile))

# 1 400
Не ми хрумва нищо по-грубо, невъзпитано, грозно и неуместно след запознанство от това да обсъждаш евентуалните репродуктивни проблеми на непозната жена.

Без да защитавам Магдалена, но по-добре да не знаеш каква република е България от това да си зрял човек с нулево усещане за такт и кога да премълчиш, като ще ти излъчват разсъжденията по националната телевизия.

# 1 401
Включвам се пак на финала и аз… Да забравим за гафа или премерения ход с изтеклото видео, има достатъчно материал тази вечер.

Покъртителна е майката на Алеко. Първо каза някои мъдри неща, за да пробие после дъното с малоумни изказвания, особено като лекар. Познавам ред жени, родили в сходна на Мага възраст. Всичките ги плашеха с цел да им вземат пари за скъпи изследвания и/или “терапия”. Едната ми приятелка ходи на трима гинеколога през бременността, защото я обявиха за рискова само на база възраст (31 лол)….. Никоя нямаше трудности да забременее и роди здраво дете.

Срам за мама Ксения да прави тези изказвания - и като жена, и като лекар, и като човек с два брака.

Щях да разбера, ако родителите на Маги се бяха притеснили за възрастта, да не я остави като остарее по-рано от него, но това беше много тесногръдо изпълнение.

Частта за как на 45-50 е краят на сексуалният живот на жените дори не знам как да коментирам. Много тъжно и назадничаво мислене. Или съди по себе си?

# 1 402
Най-големия пич в това предаване е майката на ергенина.

За съжаление да родиш третото си дете на 35 не е същото, като да родиш първото си тогава. Кофти, ама тва е - живота не е честен с жените. Имам много близък човек, който се бори за дете на 37, защото смяташе, че “има време”. Като чуя да ми дават пример с гонещи петдесетака първескини и Confounded

# 1 403
  • София
На мен ми хареса как пее Алек.
В този момент само слушах.. и все едно чувах завършен изпълнител. И на мен ми хареса.

Не знам.. или Маги е много добра актриса или наистина го е харесала супер много. Ако разглеждаме риалити формата като един социален експеримент, то не би било трудно да се "вкара във филма" и да приема някои неща за по-реални..

И как при такава приятна среща.. ще ги зареже и двете с видео, не ми е мъжко...

# 1 404
Познавам този мъжки поглед, Алек вместо да му е леко, му се стъжни и дойде мама и го приземи с 1 изречение още. Жалко, той не си вярва, та другите да му повярват. Нз мотивацията му да влезе там, но за мен си е неуспешен сезона. След майката вече не беше ведър, тежест се получи, тя му се обяснява цялата вечер, защото той мълчеше и гледаше като пуснат там за 1 път. Това момче кой го избра нз, пълна подигравка е.

# 1 405
Нека бъдем реалисти!
Мъжка майка съм и напълно категорично заявявам, че все ми е тая каква жена ще си избере синът ми стига да е щастлив с нея и да създадат едно здраво и хубаво семейство. Какво значение има дали ще е ниска, дебела,по-млада или по-възрастна ,с дете/деца от предишен мъж ,ако няма обич и щастие в семейството им.
Силно се надявам когато детето ми порасне да си запазя същите разсъждения и да не изтрещя само защото синът ми си взел по-голяма от него жена или такава с дете.

# 1 406
  • Тайланд
Маги се издъни с това за къщата на село. Свекито си я представи как копае бостаня с токчета и цепи дърва с хилавите й ръчички дето нож не могат да вдигнат.  🤣

И е права за възрастта на Маги, стига сте я плюли. Не си подхождат биологично, доктор ви го каза. И го каза достатъчно тактично и не в лицето й. Тия неща са си важни за всеки мъж, колкото и да не ви се иска.
Пък и на Маги й трябва мъж който да я води и гледа - баща й го каза. Това мекотело не е за нея, още държи полата на майка си.

# 1 407
В този момент само слушах.. и все едно чувах завършен изпълнител. И на мен ми хареса.
На теория би трябвало да е, висшето му е музикално.

# 1 408
Нека бъдем реалисти!
Да те допълня, че поста ми хареса много -  на всичко отгоре и на двете ръцете са им в г*за до лактите!
Майките са за това - да казват истината, нищо, че може да не е според очакванията.
Алеко е като замаян - тия двете са му изпили мозъка, това поне го могат! 😂
Някой трябва да го приземи и освести- браво на майката! Това е родител!
И нека не забравяме, че МНЕНИЕТО И Е ПОТЪРСЕНО!

# 1 409
  • София
...

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 21:24 от Stoyanova.A

Общи условия

Активация на акаунт