“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 263
  • 998
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Мerri_An , Филип е от добрите . А Демонът избива лоши . Поне така се надявам !
А пък някой от тандема , ако трябва да умира , предпочитам да е Мия , спасявайки Филип …
Ако Мия е от “лошите“, Фифо би се жертвал за нея, той си я обича и му личи.
А ако все пак една от най-първоначалните ми теории се окаже вярна - Дора ги избива всички, то Мия като последна набелязана жертва ми пасва идеално на сценария. Моят. Blush

Последна редакция: ср, 15 май 2024, 23:50 от Merri_An

# 106
Според Вас какво наказание заслужава Демончо?

Да му пускат 12 часа в името на Ергенът и накрая сам ще си тегли ножа 😁
Неделя Щонова да го лекува, да го призовава да се смири и да и прави подръжките, но без лебедката и гюдериите.
Да го пратят на концерт на Веселин Маринов, а преди това да го задължат да изгледа един сутрешен блок по която и да е телевизия.

# 107
И на мен не ми се иска да свършва сериалът заради коментарите в тази тема Grinning

Включвам един от любимите ми на Никол, но има и още много други, които са ме разсмивали до сълзи:

"... а можеше просто котката на Елдърови да обиколи полицейското управление и да изсъска на убиеца ..."

# 108
Аз мисля, че на Десподов ще му се размине, а Филип ще бъде прострелян без да бъде цел. Така ще завърши - отворен финал и ще се чудим дали ще умре и ще има ли друг сезон някога. След като видяхме Кърджиев(вероятно) да лежи в тревата, а Апостолова стреля по кола категорично отхвърлям Кърджиев като извършител. Очевидно ще има престрелка, Димо ще бъде прострелян в бедрото, а убиецът ще избяга. Вероятно Кърджиев също умира(съдя само по един кадър, което няма как да е меродавно, не веднъж са ни подвеждали в промото).

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 00:35 от Organza

# 109
А какво мислите за още един сезон? Двата дотук имат висок рейтинг и предизвикват голям интерес в зрителите. Но дали няма да пресолят манджата както стана с “Откраднат живот”.
Бих гледала трети сезон на “Дяволското гърло”, но може би е време да сменят каста  и евентуално да включат познати герои само епизодично.

# 110
  • Враца
Само, финалът да не е като на съседният сериал "Алфа", че тогава аз ще измисля мъчение за сценаристите! Жестоко!

# 111
Добре де, кой е убиецът в крайна сметка? Наистина ли ще се окаже някой, когото не са показвали до момента? Аз си смених мнението вече не знам колко пъти, последно реших, че е Ирина, обаче сега пак изгледах епизода с отвличането и малко се разубедих, макар да си имам за себе си моите доводи, но на снимката на Филип и Мия в подземието с насочен срещу Мия пистолет наистина ръката и пръстите са мъжки..: До момента почти към всички ни насочиха и в последствие става ясно, че не са те. Единствено Дора и Илчев остават, а, и Групов, но пък той е трътлест.
На мен наистина ми се струват фантазии това с операциите, смяна на самоличности , пък един близнак, няколко близнака, кога е успяла тази Филотея да ги народи всичките?!
Може би Игнатий е дядо на Ирина, не знам. Евентуално това синьо влакно щ, което намериха по нея, ще е същото като това, което намериха в стаята на Фичето, тоест- била е “отвлечена” в Преображенския, и може би затова ще тръгнат пак натам.

# 112
  • Галифрей
Хаха концерт на Веско Маринов 😂🤣🤣 А сетих се ще го завържат на един стол  с вериги и ще гледа “Дързост и красота”  нон стоп 😂
И на мен не ми се иска да свършва сериалът заради коментарите в тази тема Grinning

Включвам един от любимите ми на Никол, но има и още много други, които са ме разсмивали до сълзи:

"... а можеше просто котката на Елдърови да обиколи полицейското управление и да изсъска на убиеца ..."
И аз съм така. Обичам да ви чета и сутринта сте ми глътка свежест. ❤

Не искам  да свърша,тъкмо става яка сапунка и то вече е краят 😩

# 113
  • Sofia
Тук сте велики! Много идеи могат да черпят сценаристите. Кефи ме, че от никъде не изтече информация и до последния епизод има съспенс!

# 114
Благодаря и аз за новата тема! Нямам търпение да се разплете (надявам се 😁) всичко и да не е някаква пълна измишльотина.

# 115
Коментарите в темата са страхотни. Има какво да се научи, има за какво да се посмее човек. 🤗
Запомнила съм коментарите на Воден пъпеш , които дават информация за историята. 👏
А на коментара на мандаринка за снимката, където на заден план се вижда инвалидна количка и тяло на земята, че това е Наумовски, който си е полегнал на земята, докато чака да му дойде реда за сцена с него, се смях с глас. 😂

Определено ще ми липсва темата. Дано е хубав финалът, но заради приятните емоции в темата, прощавам на екипа, ако са сътворили някоя боза. 😃

# 116
  • гр.Пловдив
За мене определено ще оставят вратичка за евентуален трети сезон. Факт е, че рейтинга му е уау.

# 117
Милошев приключва историите. Смятам, че няма да изневери на стила си. Не очаквам финал тип Алфа.

# 118
Нямам търпение за финала довечера, както и за трети сезон.
Убедена съм, че ще сложат точката на тази история, вратичка за следващ не им трябва. Доказаха, че са достатъчно идейни и не вярвам да ни причинят така наречения "отворен финал".
Моля се само да няма препускане и претупване на историята в последния епизод и да не се окаже някой демон-парашутист. Всичко останало ме устройва! Simple Smile

# 119
  • Washington,USA
Имаше интервю с Блатечки и ни казаха да гледаме довечера 😂

Общи условия

Активация на акаунт