“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 266
  • 998
  •   1
Отговори
# 120
Скрит текст:

Тениската на Блатечки от "Тази сутрин" Simple Smile

# 121
  • Някъде в Матрицата
Скрит текст:

Тениската на Блатечки от "Тази сутрин" Simple Smile
.

Grinning Продуктово позициониране. Добре, че не е Оклис. JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 122
  • Ruse
Ахаа, новата тема е с убиеца- браво 😀 Павел Веснаков каза преди малко мисълта, с която убиеца се обръщал към жертвите си: "Вие мълчахте и вие носите вина."
Така последно предположение: Десподов седи в центъра на цялото отмъщение. Пламен Арсов е мъртъв, вероятно също убит от Десподов предполагам веднага след пожара се е опитал изненадващо да го затрие, но не е успял. Междувременно Пламен е казал на Ирина всичко, че е негова дъщеря, за майка си и т.н. и ИРИНА заедно с КАЛОЯН искат да отмъстят. Обаче Фичето и Професора също имат връзка с Десподов, може би на тях е навредил по друга линия или свързана с тази. Всички те го правят.
А защо точно не знаем, ще научим тепърва довечера.

# 123
  • Washington,USA
Колкото повече слушам за тоя Демон, все повече изглежда като откачен.

# 124
Е, то пък някой да не  го мисли за нормален Scream
Надявам се да не затрият Филип, но за трети сезон бих предпочела Харитонов и Заимова. И да бъде в Странджа, за мен там е супер място. Море, планина, нестинари, легенди, изоставени села. Мистично  е.

# 125
Няма как да извършваш убийства по този брутален начин и да си нормален. Естествено, че нещо в него се е с "счупило" в някакъв момент.
Въпроса е - защо е чакал толкова години за това отмъщение. И логичният отговор е, че не той, а някой друг отмъщава.
Типично по Милошевски. Казахте, че не изневерява на сила си, а и следва стриктно развитието от първи сезон. Тук само историята и героите са различни.

Аз се замислих, защо демона прескача първият кръг на ада. По Дантевият Ад в първи кръг са некръстените в християнската вяра. И ми хрумна, че мъжът на Мия може би е първата жертва, преди Елдърова. И подвеждащата информация за акцията да не е била случайна. Дали и той не е бил в групичката авери от университета?
Или акцията е била против престъпната групичка и някой от тях е подхлъзнал Мия като е подменил информацията?
Не помня къде беше акцията, в която е загинал и дали не беше точно в Търново, но някъде там е заровено "кучето".
Няма начин "пушката" от стената да не гръмне довечера, на мен единствено тази нишка ми е по-интересна от това кой е физическият убиец.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 19:08 от Sysly

# 126
Според Вас какво наказание заслужава Демончо?

Да му пускат 12 часа в името на Ергенът и накрая сам ще си тегли ножа 😁
Неделя Щонова да го лекува, да го призовава да се смири и да и прави подръжките, но без лебедката и гюдериите.
Да го пратят на концерт на Веселин Маринов, а преди това да го задължат да изгледа един сутрешен блок по която и да е телевизия.

Да го пращат при шеф Ангелов в кухнята на Ада (нали е Демон). Шеф ще му крещи и ще го замеря с клошове, Демончо току виж се научил да готви, открил си призванието в живота, вероятно ще се смири. Ще измисли някакъв ултра иновативен начин за сервиране на ястия с лебедката.
Пък и с толкова гюдерии, ще е най-чистата кухня, от РЗИ не могат да ги бутнат. 😄

# 127
  • Галифрей
Не знам как е при вас но тук само вали дъжд и е мрачно, студено. Черпя ви всичките с една топла напитка ❤☕🍵Аз имам идея за сезон 3,после ще я споделя.

Хаха съгласна съм,дори ще започна да го гледам Hell's Kitchen. Той да се радва,че не е попаднал в оригинала 😀

Демончо че прави тортички в формата на Ада с лава с портокал и шоколад.

# 128
Ахаа, новата тема е с убиеца- браво 😀 Павел Веснаков каза преди малко мисълта, с която убиеца се обръщал към жертвите си: "Вие мълчахте и вие носите вина."
Според мен убиецът е бил свидетел на събитията, иначе щеше да е: ,,Вие сте мълчали и вие носите вина".

# 129
Искам да ни пожелая страхотен вълнуващ финал, който да прикове изцяло вниманието и съседното шоу, особено след смешния, но супер голям гаф на телевизията им, да се провали с гръм и трясък. Или по-друг начин казано довечера нашият страшен черен Демон да убие Ергенът и предаването да е последната жертва, а не Филипчо манерката, който съгласете се обичаме страстно.

# 130
От конкурентното предаване един епизод не съм гледала този сезон, но съм изчела бая коментари и преразкази за него тук и там, на базата на които се учудвам, че изобщо някой все още го гледа.

Относно Есента на Демона си мисля, че Пламен или не е жив, или е пред умиране. Ако все още е жив, вероятно е разказал историята на някого, който отмъщава вместо него.

# 131
  • Ruse
Според мен убиецът е бил свидетел на събитията, иначе щеше да е: ,,Вие сте мълчали и вие носите вина".
Може би да

# 132
От конкурентното предаване един епизод не съм гледала този сезон, но съм изчела бая коментари и преразкази за него тук и там, на базата на които се учудвам, че изобщо някой все още го гледа.

Относно Есента на Демона си мисля, че Пламен или не е жив, или е пред умиране. Ако все още е жив, вероятно е разказал историята на някого, който отмъщава вместо него.

Никой не го гледа - свърши в неделя. А започна в пъти по-добре от Есента на Демона.

# 133
  • Wonderland
Павел Веснаков каза преди малко мисълта, с която убиеца се обръщал към жертвите си: "Вие мълчахте и вие носите вина.

И друга реплика, която споделиха от Демона: "Няма по-голям бич от ненаказаното зло" Тази  реплика ми е като дежа-вю...дали не сме я чували вече произнесена от някого Thinking

# 134
  • Washington,USA

Демонът с нас довечера. 😂

Общи условия

Активация на акаунт