“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 53 095
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 225
Хора, аз тотално изперках с тоя сериал.Отивам до магазина и пред блока на пейката мъж с качулка,минавам покрай него,става и тръгва след мен. Срещу мен мъж с доберман като на Десподов. Връщам се аз от магазина от блока излиза съседката, привиква уличната котка и всички дружно се качваме в асансьора 😁
Вече и ходенето до магазина не е това, което беше...

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 21:34 от Nikol15

# 226
Някой да е подозирал тоя сезон Филип?

Аз.😀 Но не защото нещо е направил, а защото голяма изненада, нали, щяло да е. Освен котките, Мия и Илчев, Филип също ми е в списъка.

# 227
  • Ruse
Аз пак да се върна към това, че в един кадър ми се стори слаба женска фигура в гръб с тъмна коса да влиза в леговището преди два епизода май беше. Ами да не би Филотея да е жива и тя да е в основата, а костите на Пламен да са тези в леговището? "Вие мълчахте и затова сте виновни. "

# 228
Хора, аз тотално изперках с тоя сериал.Отивам до магазина и пред блока на пейката мъж с качулка,минавам покрай него,става и тръгва след мен. Срещу мен мъж с доберман като на Десподов. Връщам се аз от магазина от блока излиза съседката, привиква уличната котка и всички дружно се качваме в асансьора 😁
Вече и ходенето до магазина не е това, което беше...

Не си сама.
Сутринта излизам от физиотерапия, до мен котка, срещу мен мъж с черен суичър.
И се заковах на място, да видя котката дали ще го съска. 😂
Подмина го, и той ме подмина.
Ама аз се зачудих дали да се връщам към психиатричния кабинет. 😂😂😂

# 229
А Мия ? Страдаща от раздвоение на личността. Бастет , която се вселява в човешко тяло ?
Не че нещо , ама да покрием всички възможности.
Спокойно, сипи си едно вино, всичко е под ножа. Joy Сега да прибавя и тоя, дето ги е снимал на общата снимка, някой, който е бил от групичката, ама не знаем за него. Grin

# 230
СипАх си вече, че не се издържа. Даже мм има подарък такава малка манерка, замислям се дали да не я извадя от кутията и направо да не я напълня с вино да си къркам от нея 😂

# 231
Аз пак да се върна към това, че в един кадър ми се стори слаба женска фигура в гръб с тъмна коса да влиза в леговището преди два епизода май беше. Ами да не би Филотея да е жива и тя да е в основата, а костите на Пламен да са тези в леговището? "Вие мълчахте и затова сте виновни. "

Нали намериха костите на Филотея в гроба?

# 232
СипАх си вече, че не се издържа. Даже мм има подарък такава малка манерка, замислям се дали да не я извадя от кутията и направо да не я напълня с вино да си къркам от нея 😂

Наздраве и от мен с едно розенце! Дано си заслужава финалът и не останем разочаровани!

# 233
Аз не мога, че ще заспя 🤣😂😂😂

# 234

Нали намериха костите на Филотея в гроба?
Може да е като в Мумията се завръща..

# 235
  • España
Наздраве , ама аз още не съм се прибрала , ще гледам с известно закъснение . После ще ви чета , че да не се развалям магията ! 😉

# 236
Хелс кичън гледам само в четвъртък, докато чакам демоните.
Интуицията ми казва от доста време , че Чоткин ще спечели. 😁

За Демон мисля, че е Кърджиев, макар че напоследък не си вярвам на интуицията, по която го определих още в първия епизод.

Приятно гледане!

# 237
Залагам и аз до последни на Демон Кърджиев.
За първото му име залагам на Христо. Да видим!
Imp

# 238
Ай на Фичето брат му да си ходи вече. И 9 станааа

# 239
Хелс кичън гледам само в четвъртък, докато чакам демоните.
Интуицията ми казва от доста време , че Чоткин ще спечели. 😁

За Демон мисля, че е Кърджиев, макар че напоследък не си вярвам на интуицията, по която го определих още в първия епизод.

Приятно гледане!

Не те е подвела интуицията, хайде дано и за нашия демон да си права, аз си го мисля от епизод 2 !

Общи условия

Активация на акаунт