“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 53 066
  • 1 039
  •   1
Отговори
# 210
Никога никой!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 211
За мен най-голямато разочарование би било на финала да извадят от задния си джоб някой невиждан до този момент персонаж, да ни кажат: "Ей, ви го Демона!", а после да си изсмучат от пръстите някаква история, за да обосноват цялата каша от символи, ритуални убийства и демонология, които ни демонстрираха 3 месеца.
Все си мисля, че убиецът би следвало да е някой вече познат персонаж (не, че много познаваме личните истории на героите). Така че финалният ми залог за Демон е този, който ми влезе в полезрението още от първия епизод - Кърджиев (=Пламен Арсов).
Приятно гледане довечера и дано, дано, дано поне последният епизод оправдае старата слава на сериала от първия му сезон!

# 212
Някой да е подозирал тоя сезон Филип?

Във фейсбук доста.

# 213
А Мия ? Страдаща от раздвоение на личността. Бастет , която се вселява в човешко тяло ?
Не че нещо , ама да покрием всички възможности.

# 214
Майка ми също има предположение за Филип. Според мен двамата с мия са тотално извън подозрение.

# 215
На мен никога през двата сезона не ми е минавал Филип през ума като заподозрян. Ама с тази обещаваща изненада. К'во да си мисли вече човек.

# 216
Гениален е последното нещо,което бих нарекла сезона.
Ако има повече от едно убийство,то първото нещо на криминалистите е да намерят връзката между жертивите.
Чакахме 11 епизода,за да се появят братя Арсови (инфо,което получиха с едно ходене до архивите на университета) и в същото време ни запълваха епизодите с празни приказки,колкото да върви заснемането.

В платформите има десетки мини крими сериалчета,при това такива,които държат в напрежение и дават отговори на въпроси във всеки един епизод. Не чакат последните 30 минути.

За мен този проект му давам 3,5/6 заради хубавите гледки на Търново.

# 217
Манерката, нея никой не заподозря, а присъства във всеки един епизод! Стройна, здрава, пълна със съдържание и е пред очите ни постоянно! Wink

# 218
Мале,  наистина ли убиват Кърджиев?! Ето, аз вече съм много изненадана!
Така: убийците са Фичето+Ирина+ Калоян. Това е.

И моята теория е такава, като обаче съм ги наредила, че са двама братя близнаци и една сестра, родителите им са Пламен Арсов и Филотея. С възможност Ирина да им е само полусестра.

# 219
Срещу Мия имаше насочено оръжие май. Дали ще се спомине и тя?

Продължавам да мисля, че ще измре доста народ днес.

# 220
И аз не вярвам, че днес ще умре само един герой.

# 221
Манерката, нея никой не заподозря, а присъства във всеки един епизод! Стройна, здрава, пълна със съдържание и е пред очите ни постоянно! Wink

Ей , да! Аз вече като видя някой да надига такава манерка и си мисля , че от Филип са я взели.
Снощи гледах "Останалото е пепел" с Блатечки и там има момент, в който надигат такава манерка и веднага за Филип се сетих.

# 222
И аз не вярвам, че днес ще умре само един герой.

То май някой днес каза, че ще видим нови убийства. Кой беше...

# 223
Да не е бил Асен Блатечки? Гостува сутринта в блока на Нова, но само го видях към края и не се заслушах.

# 224
Да не е бил Асен Блатечки? Гостува сутринта в блока на Нова, но само го видях към края и не се заслушах.
Не го чух да споменава таква нещо, но ако демоните са N на брой, нищо чудно да има грозни батални сцени и да хвърчат глави..

Общи условия

Активация на акаунт