“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 797
  • 1 030
  •   1
Отговори
# 195
Прибирам се от работа в момента, чета последните коментари във форума и се замислих върху думите на Милошев, че ще бъде изненада убиеца в последния епизод, т.е.някой който не сме и предполагали че може да е. Защо никой досега не предположи, че това може да е Десподов. Убитите са  свързани с тъмното му минало, знаят как е забогатял и винаги могат да го издадат. Той просто си разчисти пътя. Не твърдя, че е фактическият убиец, защото външния му вид не съответства на това, което ни показваха, но той си има хора за тая цел. Това си е мое предположение. Той познава историята, начетен е и не е глупав. В същото време е жесток, всички се страхуват от него, вкл. и дъщеря му, която най-вероятно ще го издаде на финала

# 196
Десподов е предполаган много пъти тук като убиец. Не вярвам да е той. Особено с тези мотиви.

# 197
  • София
От промото на последния епизод показаха Десподов с лепенка на устата мисля в леговището на Демонът.
За мен, ако той искаше да убие тези хора, поради мотивите, които се посочват, нямаше да е с тази жестокост,  а поръчково и до там.

Прибирам се от работа в момента, чета последните коментари във форума и се замислих върху думите на Милошев, че ще бъде изненада убиеца в последния епизод, т.е.някой който не сме и предполагали че може да е. Защо никой досега не предположи, че това може да е Десподов. Убитите са  свързани с тъмното му минало, знаят как е забогатял и винаги могат да го издадат. Той просто си разчисти пътя. Не твърдя, че е фактическият убиец, защото външния му вид не съответства на това, което ни показваха, но той си има хора за тая цел. Това си е мое предположение. Той познава историята, начетен е и не е глупав. В същото време е жесток, всички се страхуват от него, вкл. и дъщеря му, която най-вероятно ще го издаде на финала

# 198
  • Ruse
Мале,  наистина ли убиват Кърджиев?! Ето, аз вече съм много изненадана!
Така: убийците са Фичето+Ирина+ Калоян. Това е.

# 199
Абе според мен ще е голяма изненада убиецът защото никога не сме го виждали - този Калоян.

# 200
  • София
Не е 100% ясно кой лежи зад Заимова , обаче друго ме вълнува : какво стиска Харитонов на едно …..”специфично място “ … Flushed

Скрит текст:
Е, нож?
По-скоро е краят на колана, който се ползва като турникет.

# 201
...
Моята финална прогноза не се различава много от първоначалната. Само дето се умножи по време на развитието на действието, или по-скоро на бездействието. Blush
Версия 1: Миналото на Мия - някак, не знам как, но в него включвам и Дора. Задължително Дора, дори и без миналото на Мия.
Версия 2: Заимова. Все още не съм я отхвърлила.
Версия 3: Ирина Теодора с помощник/ци.
Това, в което съм сигурна е, че Кърджиев няма нищо общо с Демона.
Дано тук не ме изненадат само, но не вярвам.
Мери, ти обаче само дамите признаваш SmileyWink Готин списък. Дора беше и в моя, айде още е. Дора, Илчев, после разширих и до кмета... Толкоз.
Покрай "Вина" не го спазвах редовно, но днес за този финал ще отворя едно вино  Stuck Out Tongue

# 202
  • Бургас
С това неуморно повтаряне от страна на екипа, че няма значение кой е извършителят, а мотивите... Вече се опасявам, че може наистина да изкарат Фичето безсъзнателна кукла на конци. Т.,е. "сляпо" въздадена справедливост... Разбира се планирано и организирано от друг... Защо толкова наблягат на това, че няма значение кой е!? За мен е важно както кой със злодеянията си е наранил някого, така и как този някой от жертва се превръща съзнателно и планомерно в палач.

# 203
Аз няма да се изненадам довечера със сигурност (дори и да не позная убиеца), в темата се изписаха всички възможни версии: герой, който не сме виждали, актьор от премиерата, някой от статистите, герои от първия сезон, всички главни и второстепенни герои, кучета и котки, да не забравя двата бръмбара, които сгази Мия навлизане в Търново, смятам, че съм подготвена за всеки един от тях. Почти нищо не знаем за някои от героите, както и за самия убиец, горе-долу колкото и в първите серии, затова и всеки беше заподозрян. Е, сега, ако видя господин Милошев с лебедка, обещавам да се изненадам.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 20:08 от eli1907

# 204
  • Другата България
...
Моята финална прогноза не се различава много от първоначалната. Само дето се умножи по време на развитието на действието, или по-скоро на бездействието. Blush
Версия 1: Миналото на Мия - някак, не знам как, но в него включвам и Дора. Задължително Дора, дори и без миналото на Мия.
Версия 2: Заимова. Все още не съм я отхвърлила.
Версия 3: Ирина Теодора с помощник/ци.
Това, в което съм сигурна е, че Кърджиев няма нищо общо с Демона.
Дано тук не ме изненадат само, но не вярвам.
Мери, ти обаче само дамите признаваш SmileyWink Готин списък. Дора беше и в моя, айде още е. Дора, Илчев, после разширих и до кмета... Толкоз.
Покрай "Вина" не го спазвах редовно, но днес за този финал ще отворя едно вино  Stuck Out Tongue
Аз си държа на убиец жена. Blush

Момичета и момчета, по предложение на съфорумка сложих нова анкета, на която следва да се отговаря след 23:00 часа. Но не е задължително. Blush /шегувам се/. Сега го направих, защото аз ще гледам и финала на ХК, загубена кауза, но три месеца го следя, сега и финала да му отметна. Благодаря още веднъж за идеите и предложенията, които ми изпращате на ЛС, страхотни сте! Hug

Предходната анкета с НЕизненадващи резултати - Демонът няма да оцелее, Фифо е на кантар, любимец на публиката Тони Наумовски /и Димо Алексиев/, най-слабо представяне на Духовникова. И моето мнение е същото, но аз на мястото на Наумовски бих поставила Фичето, много добър образ /дори и да се окаже от лошите/. Над 95% харесват сериала и искат нов сезон. Аз обаче мисля, че няма да има. Е, ако дойдат на Северозапад.....Heart
Желая ви приятно гледане и ще се “видим“ след няколко часа.

# 205
Какви мезета, какви шишета?!? Гушнала съм си тук сиропчето мента/глог/валериан и съм се подготвила за никому неизвестен демон (най-лошият възможен сценарий, за мен). Всичко, извън този сценарий, ме удовлетворява!
Шегата на страна, в промото за финалния епизод никъде не се мяркат Илчев, Грудов, Дорето, Кмета и ЕЛ-ДЪ-РОВ. Вярвам, че точно от тази кошница ще изскочи зайчето и моят човек ще блесне накрая. Simple Smile
Най-малко вероятни и невписващи се с нищо в профила на демон са ми Илчев и Грудов и тръпна да видя какво ще се случи!

# 206
Финално и аз да се включа, да благодаря за темите на Merri_An и на всички за коментарите!
На мен от кадрите с ранената ръка на Демона ми се разбиха теориите за Елдъров и Кърджиев, за жалост не виждам пак съобразно тези ръце ще е Кмета или Илчев убиеца (минимални надежди вече имам да е някой, който сме гледали през сезона, че да сме удоволетворени).
Ако Евтим Милошев е казал наистина, че “Убиецът ще ни е пред очите”… Явно е говорел Буквално, пред нас е цял сезон, но винаги е с Маска :Д

Логична и проста прогноза - Демон - Калоян Трифонов / Помощник - Фичето (за мен 100% ясно от Епизод 1 (гонитбата с Филип, преснимането на книги, достъпа до монетата), отделно Демона го шамаросва) / Пламен Арсов - роднина на Демона и мъртъв (много пъти даваха скелет в леговището) / Кърджиев - по-скоро е наясно с картинката, но си трае, защото е съгласен с вендетата (ще е яко ако не знае и не подозира Фичето).
ДАНО ТОТАЛНО ГРЕША И НИ ИЗНЕНАДАТ !!!
За мен този и сезон е гениален и всички актьори се представят блестящо!
Приятно гледане на всички Simple Smile))

# 207
Ако Кърджиее знае кой е демона , но си мълчи, то той  е съучастник и не е по-малко лош от него

# 208
Аз си държа на Илчев.
Не виждам иначе защо са го изкарали от клип на Бийтълс, и са го вкарали в сериала.
Нямам търпение вече да идва 22 часа, и да видим развръзката, че не се трае. 😄

Надявам се, че Фичето няма да пострада. Относно анкетата за най-добър актьор, посочих именно Фичето. Не знам как се казва актьорът, но шапка му свалям. Такъв убедителен образ изгради, и то почти без реплики - това е висша класа. Сложи и Духовникова, и Карамазов и Блатечки в малкия си джоб просто.

# 209
Някой да е подозирал тоя сезон Филип?

Общи условия

Активация на акаунт