“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 631
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 180
И на мен така ми се струваше в началото, но като увеличих кадъра ми заприлича на Мия. Май не е Кърджиев, той е с брада. А на кадрото се виждат женски гърди, даже и малко коса се вижда, с нейния цвят.

# 181
Кърджиев е.

# 182
Скрит текст:
...
И друга реплика, която споделиха от Демона: "Няма по-голям бич от ненаказаното зло" Тази  реплика ми е като дежа-вю...дали не сме я чували вече произнесена от някого Thinking

На мен  ми звучи много в стила на Кърджиев!
Но аз съм пристрастена...
Баш като него звучи!
Чейс от Пес патрул е убиецът Joy, spicy_icy, лебедката не е това, което беше, направо стана символ на справедливостта.
П.П. Ще се пие довечера и аз съм се подготвила като за финал.

# 183
  • España
Не е 100% ясно кой лежи зад Заимова , обаче друго ме вълнува : какво стиска Харитонов на едно …..”специфично място “ … Flushed

Скрит текст:

# 184
Стяга колана като турникет.

# 185
  • София
Нарочно са замъглили фона, за да не се разбере кой е, но са оставили количката, така че да си мислим, че е Кърджиев - аз залагам на Елдъров.

# 186
Човекът , който лежи на земята на снимката , сякаш е облечен с панталон, риза и елек. Не се ли обличаше Грудов така? Прилича ми и на него, ама той май има повече коса.
Лежащият обаче е легнал по корем и не знам дали това не означава, че е убит

# 187
  • София
Не е по корем, обувките му сочат "нагоре".

# 188
Не е по корем, обувките му сочат "нагоре".

Може, гледам от телефон и не се вижда добре. Замазано е

# 189
Човекът , който лежи на земята на снимката , сякаш е облечен с панталон, риза и елек. Не се ли обличаше Грудов така? Прилича ми и на него, ама той май има повече коса.

Кърджиев е облечен така.

# 190

Кърджиев е облечен така.

Значи сигурно ще пострада или ще бъде убит. Интересно какво ли ще доведе до това и как точно един инвалид ще тръгне да спира Демона, така че да се стигне до ситуацията с нараняването.

# 191
  • София
Мисля че май май има възможност Калоян Трифонов да играе чисто фигурата зад маската на Демонът, но не да е физическия извършител, или както Мери сподели ролята му да е в част от някаква ретроспекция.
Въпреки че наистина, раната от Тороманов, която показаха и самата рака, за мен е на въпросния Калоян.
Пожелавам ви приятно гледане довечера и нека изненадите да не са прекалена фантастика, да подредят адекватно пъзела и да се обосноват в повечето препратки, които даваха.

# 192
Не е 100% ясно кой лежи зад Заимова , обаче друго ме вълнува : какво стиска Харитонов на едно …..”специфично място “ … Flushed

Скрит текст:
Е, нож?

# 193
"Вие мълчахте и вие имате вина" това казва Веснаков, че си мисли убиецът. Ще се окаже история, която всъщност я е знаел цял град.

# 194
Ми да това е малък град всичко се знае, всеки се познава. Още като писахме за братя сестри евентуални беше ясно, че не е много ок, защото винаги всичко се знае, особено в родните по- малки градове, където живеят хората. И то се клюкари и интригантства поколения назад.

Общи условия

Активация на акаунт