“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 583
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 165
Ако е истина ,че актьорите не са знаели кой е убиецът,то може този да е играл  вместо него-дубльор или както му се казва.
Ще стане ясно дали ще го видим.Нямам търпение  за последния епизод и  вече съм готова  да чакам  нов сезон догодина .

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 14:54 от Edelvais123

# 166
  • София
А дали кучето на Десподов се познава с котката на Елдърови Thinking Може да са израстнали в един и същи приют. Има нещо там...Bowtie

# 167
Във въпросното интервю,за което споменах няколко коментара по-горе, режисьорът казва,че не е важно кой е извършителят, а защо убива по този начин,неговите мотиви. Та това ме навежда на мисълта,че е напълно възможно да ни представят изцяло ново лице , а да не е никой от познатите герои.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 15:05 от Nikol15

# 168
  • España
За мен “кметът” е “Гунди” , “синьото ми сърце няма търпение за премиерата вече !
Скрит текст:

Не го виждам замесен нито в престъпленията , нито в отмъщението на Демона !

Вече не искам да мисля кой , защо и как , толкова много хипотези , размисли, тълкования направих...предпочитам да изчакам да видя тази вечер какво ще се случи ! Пък после съм сигурна , че доста дълго и напоително ще коментираме .😉

Даже съм се приготвила ( бяло вино ; пилешко филе и бели лалета даже да красят масата 😉) ! Изобщо съм се настроила да бъда “бяла и добра” !

# 169
Досега само четях, но реших да споделя следното (извинявам се, ако не е точно по темата):

Скрит текст:
Докато домакинствам, чувам сина ми (4г.) да казва лебедка и повдигам учудено вежди. Той спи вече 10-ти сън, когато гледаме сериала.
 Питам от къде знае тази дума и ми съобщава, че полицейското куче Чейс (от Пес патрул Simple Smile имало лебедка в колата си. Става ми смешно, но му благодаря за информацията.

Явно, освен убийците, и някои полицаии ползват такива уреди. Wink

Шегата настрана, но аз лично не подозирам никой от разследващите. Съгласна съм с някои доводи в посока съучастие на Илчев, но дотам.
Ако са спазили истинската история, която са описвали в интервюта за мистериозните убийства, едно време във Велико търново и ходенето при Ванга, точно полицай трябва да е убиецът, както е бил и в реала.
Имаме двама полицаи левичари, но по друго не отговарят на профила на убиеца.

Вино горски плодове, кюфтета и пържени картофи за довечера в очакване на нашия Дарт вейдър. Наздраве!

# 170
Как е името на кмета? За мен убиецът е той, син на Арсов и починалата съпруга на Десподов.
Павел Иванов се казва актьорът. Но името му не знам аз все му викам г-н кмет зелен 😁❤
Секеларов или подобно, може да бъркам някоя гласна. Все пак в този филм нормални фамилии няма😃  най-неекзотична май е Арсов 😁 Малко име отново няма.

# 171
Арсов го свързвам с арсен, неслучайно са избрали тази фамилия. Десподов го свързвам с потисник,владетел. Харитонов мисля, че от гръцки означава добър,не съм сигурна.
Всяка фамилия си има тълкувание, но на Кърджиев не знам.

# 172
  • Бургас
На прима Виста, това излиза:
кърджия - човек работещ извън населеното място.

"Кърджийството е една самобитна форма на стопанска дейност в Габровско. То може да бъде сравнено със съвременната амбулантна търговия, въпреки че в известни аспекти е доста далеч от нея..."

# 173
Между другото очаквам, ако спуснат този нов човек за Демон, той също да е полицай или поне бивш и то на по- високо ниво, свързан с мъжа на Мия и оттам с нея, вероятно от образование или обща работа. Това е умен човек, четящ и знаещ, с интелект. Дали не е бил барета в София?

# 174
Чакам с нетърпение последната серия. Успяха да ни държат нащрек. Май не ми се е случвало скоро да нямам идея кой е убиеца. По профила на Мия - млад, висок, до 45 г, не знам защо се сещам само за Харитонов.
Макар да не ми изглежда реално.
Много ми се искаше професора да е имал любовна история в миналото с майката на Ирина, но не можах да ги навържа нещата. Това беше преди 11 епизод, в който изплува друга любовна история.
Търсих историята от действителността. От Велико Търново ли  идва? За полицай, чиято съпруга е изневерила. Тук женени полицаи са само Харитонов и Тороманов. Може някои неща да са променени.
То не останаха живи герои:)

# 175
  • Другата България
И аз все повече си мисля, че е възможно от екипа умишлено да ни натрапиха Калоян Трифонов и на предпремиерата, и после в ИГ, и Елдъров с този фоторобот.....ако е така, пореден + за тях. Няма логика убиецът да се визуализира в последните минути на последния епизод, и не мисля, че Милошев ще си го позволи.
Си го е позволил. Ако Калоян все пак е взел някакво участие, то ще е или като спомагателен персонал, или като герой от ретроспекция.
Моята финална прогноза не се различава много от първоначалната. Само дето се умножи по време на развитието на действието, или по-скоро на бездействието. Blush
Версия 1: Миналото на Мия - някак, не знам как, но в него включвам и Дора. Задължително Дора, дори и без миналото на Мия.
Версия 2: Заимова. Все още не съм я отхвърлила.
Версия 3: Ирина Теодора с помощник/ци.
Това, в което съм сигурна е, че Кърджиев няма нищо общо с Демона.
Дано тук не ме изненадат само, но не вярвам.

# 176
Аз продължавам да мисля, че този Калоян е каскадьора играл Демона.
Предпочитам да е нов образ - Пламен Арсов, отколкото някакви фантасмагории с пластични операции, изчезнали деца, родени незнайно кога и пр.
И наистина ще е изненада и голям + за сценаристите ако така завъртят нещата и ни изненадат с някой от героите, без Кърджиев и Фичето, щото те са главни заподозрени.

# 177
cc

Човек за малко да си отклони вниманието и тук се изписали няколко страници! Браво на Вас, станала е голяма веселба! Трапезите за довечера готови, чашите пълни, мезетата сервирани. Детективската агенция днес затворила кепенци, то не остана и нищо за разследване вече. Чакаме резултатите от спортния тотализатор, пардон финала.
Не знам дали е обсъждан този кадър от промото, ако да, ще ме извините! Наблюдателна съфорумка беше видяла инвалидната количка, но аз едва сега се вгледах в лежащото тяло зад Заимова. На мен ми заприлича на женско, сякаш е Мия.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 16:27 от MariaCarolinaBg

# 178
Как пък може да ядете и пиете в тоз стрес и напрегната обстановка. Особено довечера, когато, а си мигнал да преглътнеш, а си изтървал развръзката. Най- много някой шоколад да сгъна, ама то да сваля  напрежението.  
Това  тяло е с гола глава, в смисъл плешива, точна като на Кърджиев.

# 179
  • София
Сега пък Мия, нали беше Кърджиев! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт