“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 51 054
  • 998
  •   1
Отговори
# 810
То това за Професора също остана в сферата на догадките, Съществувал ли е , не е ли, от где се е пръкнал. Може пък да го е елиминирал  в Корея. Направо да е отишъл с "мострата" за операцията.
А Кокалчето на мен ми звучи, като верига месарници, май имаше такава.

# 811
  • Washington,USA
Пакетът с котешката храна 🤣

Филип - Това е за Вас!
Аз викам подарък са му купили. Да бяха казали, че е за котката.

# 812
Тези, които са му дали награда на този сериал, сега би било интересно да обяснят, какво точно са наградили. Че ми е много любопитно, за кое по-точно е взета награда.
Или котката на Елдъров е гепила там статуетката и е драснала с нея? И от фестивала от немай къде са се принудили да кажат, че награждават това произведение, за да замажат гафа?

# 813
А Кокалчето го обясиха, че е заради страхотния му ъперкът в затвора. Други неща може и да не обясниха, но прякора на убиеца, появил се за малко на финала, да! Joy

# 814
Ако става дума за награда Златна роза, която я изписват вначалото на всеки епизод - май тук някой написа, че надпревара
та и оценката са само на база 1-ви епизод. Flushed Persevere Не знам дали е вярно, такъв бил регламентът на наградата. Би обяснило как са я отмъкнали, но и показва колко е необкетивно.

# 815
На мен най-смешно ми е придвижването на Кърджиев по каманъци, пещери и в багажника на баничарка.
Като един от най-големите гафове, за който бях питала и по напред е как полицаите стигнаха до Пламен-Кържиев за няколко минути/ докато Мия и Филип бяха  в подземието/.
Хареса ми сериала, без последната серия. Така и гласувах. Финала топ -гаф.
Нито ме трогна историята, да не говорим, че жертвите  не разбраха, защо ги убиват. Тия фантасмагории за инвалид, подхвърлени трупове, сменени гробове, операции в Корея, ДНК тестове и т.н са  латино фантасмагории. Липсват само разменени бебета и загуба на паметта.

И брат близнак 😂

# 816
Ааа, сакън. Брат-близнак беше заподозрян за Кърджиев.
А и имаше брат (макар не точно близнак, но пак там) на Фичето - Кокалчето.
Сигурно са им търсели прякорите да се римуват.

# 817
  • España
То това за Професора също остана в сферата на догадките, Съществувал ли е , не е ли, от где се е пръкнал. Може пък да го е елиминирал  в Корея. Направо да е отишъл с "мострата" за операцията.

Оооооо, даааа  и това също ! Голям гаф ! Образът на Кърджиев или по-скоро неговото появяване остана “забулено в мистификация” ! Иначе : най-вещият по историческите въпроси , на когото даже и дипломирани историци разчитат да ръководи музеи и исторически обекти !
А онази “рентгенова  снимка”( или както там се нарича) , за която тук се разразиха спорове , всъщност на кого е ….на Пламен ….на някакъв хипотетичен Кърджиев…. Кого са изследвали в болницата ….След побоя не е ли било ясно …или описано , че Пламен е със счупен прешлен …..  Иначе Тороманов днк-тест изискал ….. ааааа….и от кой роднина са взели материал ….Абееееее…..

Ако става дума за награда Златна роза, която я изписват вначалото на всеки епизод - май тук някой написа, че надпревара
та и оценката са само на база 1-ви епизод. Flushed Persevere Не знам дали е вярно, такъв бил регламентът на наградата. Би обяснило как са я отмъкнали, но и показва колко е необкетивно.
Да, това за наградата Милошев го обяснява някъде , че се дава само въз основа на първи епизод . А не мога “да си изкривя душата “ , че започна много зрелищно и обещаващо ! Даже и си вървеше добре , но “големият финал” се оказа провал !
Между другото , сега се говори много положително за първи сезон , особено , предвид разочарованието от финала на този , обаче …. и тогава в темата имаше доста критики . Но поне останахме с чувството на завършеност на историята ! А и Асен , макар и убиец , все пак отмъщаваше САМО на “лошите” в сценария на собствената си трагедия!

Последна редакция: пн, 20 май 2024, 16:37 от Воден пъпеш

# 818
  • София
😂🤣, момичета, разсмяхте ме 🤪

Чудя се режисьор, сценаристи, монтажисти /артистите -не/ гледали ли са целият сглобен сериал? Имам чувството, че са загубили снимков материал за 1-2 серии ретроспекция и обяснение. Ако са разбрали, е било късно - нямало лак да го заснемат и да решили, че драгият зрител ще е толкова объркан и ошашавен, че няма да се усети, ще попържва малко, па ще си сипе по едно 🍺 и ще захване политиката и футбола 😂

# 819
  • София
Онова промо с падането от скалите, което така и не излъчиха, със сигурност показва, че нещо друго е било заснето. И подозирам, че в първоначалния вариант Пламен е паднал оттам в миналото и така се е парализирал. И в последствие са решили Язов да е виновен, оттам Мия и накрая го отнесе Филип.

# 820
Аз се чудя къде е потребителката, която ни набиваше канчето как не виждаме, че Демонът е Грудев. Иван Грудев 😃 Поне ей така лекичко да се извини на отчаяните домакини.

# 821
  • София
Е , и аз подозирах по едно време Грудов, че се прави на перде и буквояд, а в действителност да е някой ерудиран разпопен поп 😜. За всеки от героите / освен ОПГ-то / мога да създам правдоподобна легенда, включително за Кърджилов-Пламен по-убедителна 😉

И не само аз 😂…

# 822
  • España
Обаче пък май стана ясно кой периодично е ступвал Фичето ( на скалата , когато Мия го зашлеви , а той само уплашено повтаряше : “без удари , без удари”) . Това Кокалче се оказа пълен изрод !

Аз се чудя къде е потребителката, която ни набиваше канчето как не виждаме, че Демонът е Грудев. Иван Грудев 😃 Поне ей така лекичко да се извини на отчаяните домакини.
  мАни другото , ами Грудката на всичкото отгоре се оказа , че е ….Любчо ( а не Ваньо ) 😂!

# 823
  • Washington,USA
Как можаха точно на Кърджиев образа така да..... Направо 😡😡😡😡

# 824
  • España
Да бееее….и мен много ме е яд ! Обаче пък как се изсуфли в канавката ! 😉 Хак да му е …. Като заблуждава толкова зрителите и особено зрителКите !

Общи условия

Активация на акаунт