“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 51 027
  • 998
  •   1
Отговори
# 825
  • Washington,USA
Рая Пеева ще готви телешко варено сигурноооо в Черешката

# 826
  • София
А, варено - не, само печено 😂

# 827
Аз ще маркирам още една недомислица , която не съм срещнала до момента. Не е толкова очевидна, но пак е тъпо и никак немаловажно според мен.
Елдърова, първата жертва, брутално измъчвана и убита, при това бременна - заради това, че е постановила присъда въз основа на доказателствата?!:) В смисъл- каква вина има тя като съдия, ако такъв е бил доказателствения материал. Отделно от това делата на първа инстанция се гледат с двама съдебни заседатели, а на втора - от трима съдии. Ако на някой пък не му харесва присъдата, може и да обжалва, нали...но сценаристите нещо са ги пропуснали тези моменти Simple Smile)
Важното е обаче да супер мега садистично...

# 828
  • Галифрей
Аз ще маркирам още една недомислица , която не съм срещнала до момента. Не е толкова очевидна, но пак е тъпо и никак немаловажно според мен.
Елдърова, първата жертва, брутално измъчвана и убита, при това бременна - заради това, че е постановила присъда въз основа на доказателствата?!:) В смисъл- каква вина има тя като съдия, ако такъв е бил доказателствения материал. Отделно от това делата на първа инстанция се гледат с двама съдебни заседатели, а на втора - от трима съдии. Ако на някой пък не му харесва присъдата, може и да обжалва, нали...но сценаристите нещо са ги пропуснали тези моменти Simple Smile)
Точно.Логика няма. Горката жена, за мен тя имаше най-гадната шокираща смърт. Никой от тях не заслужаваше такава съдба.  Ей на косъм съм да им напиша в фб колко са зле в сценарият, обаче сигурно ще ме изтрият. Тайно се надявам някой от продукцията да ни чете и взима бележки. Толкова много въпроси без отговори.

# 829
Аз писах във фейсбук,но започнах коментара с похвала за играта на Александър Тонев и Тони, и за локацията,а след това хейтнах,но в рамките на нормалното 😁

# 830
  • Washington,USA
Точно.Логика няма. Горката жена, за мен тя имаше най-гадната шокираща смърт. Никой от тях не заслужаваше такава съдба.  Ей на косъм съм да им напиша в фб колко са зле в сценарият, обаче сигурно ще ме изтрият. Тайно се надявам някой от продукцията да ни чете и взима бележки. Толкова много въпроси без отговори.

Пък и ризата и беше разкопана. Нещо е правил оня откачалник 🤢🤢

# 831
О, и аз се надявах госпожа Иван-Грудова да намине, ама се ската Simple Smile
И аз съм от крайно разочарованите. И убиха кучето!!!!! RageRageRage

# 832
  • София
О, и аз се надявах госпожа Иван-Грудова да намине, ама се ската Simple Smile
И аз съм от крайно разочарованите. И убиха кучето!!!!! RageRageRage

А той даже и Иван се оказа, че не е.

# 833
  • Washington,USA
При Гала отвориха ли пликовете? Нали и те гадаеха кой ще е Демончо

Те забравиха май

# 834
  • София

Беше за да покажат ц*ц*, щото нали, шок и зрелище Rolling Eyes Същото беше с инсулина на Мия - повод да се показва голият баджак на Духовникова, никакъв друг смисъл в сюжетната линия. Евтинджос изпълнения, с които само олекват.

# 835
  • Washington,USA

Беше за да покажат ц*ц*, щото нали, шок и зрелище Rolling Eyes Същото беше с инсулина на Мия - повод да се показва голият баджак на Духовникова, никакъв друг смисъл в сюжетната линия. Евтинджос изпълнения, с които само олекват.

Да бе и с Илчев сцената, където и се видя бельото.

# 836
  • Галифрей
Тя  явно е решила така да се показва в последните сериали да вдига рейтинга. И в двете сцени където е по голи краци на Филип му ставаше акцки неудобно. Или Владо е излязъл малко от образа си, самите сцени бяха криджави и натрапващи. Добре Теди знаем,че имаш хубово тяло и крака, можеше да ги показваш  по елегантен начин.

# 837
Ми за мен това е тъпо режисьорско решение. Според мен и Владо затова е бил изнервен и изморен след края на снимките. Актьорите играят според това, което им каже режисьора. Хич не се чудя на тъпата реплика на Блатечки. Толкова му е било писнало вече. То им личи. Тони например направо преиграва и ми изглежда , като да не е бил ок с цялата сцена. Може и да си въобразявам де.

# 838
  • София
То и мастурбациите на Илчев (който в последната си сцена се събра с обекта на кенефните си фантазии - Ирина-Теодора - ето ви я романтиката Laughing), сексовете на разни случайни заподозрени, дето нямаха никакво отношение към случая в крайна сметка, целувки между Мия и другата полицайка (вече имената им забравям), посягащи я към дупето на Мия Илчев и гледащия го с умиление Филип (сцена, еманация на думата "криндж") и още други подобни си бяха точно с цел евтин сеир. Пък за "продуктовото позициониране", което си беше прекъсване за нескопосано вкарана и изиграна реклама почти всеки епизод, изобщо не ме се говори. Супер евтина работа.

# 839
Този не може ли да го махнем от корицата, че всеки път като вляза и ми става лошо като го погледна. Неприятен образ и тип. И да не сложите Наумовски, сакън. Мисля, че изгуби повече от половината си фенки. Той бил колкото ММ, а изглежда все едно му е баща, доста е състарен.

Общи условия

Активация на акаунт