“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 253
  • 998
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря за темата!

И аз така се затруднявам да си представя някой от героите като убиец, затова очаквам да е някой от "периферията", мяркал се епизодично тук-там.

Гласувах, че ще се самоубива, а Филип се надявам да оцелее. Добра роля - Кърджиев, Фичето и Заимова, макар че и Грудов е убедителен противняк. Grinning Зле - Мия и Десподов.

# 76
  • Бургас
Merri_An, пропуснах да благодаря за новата тема, за анкетите и вслушването в желанията на пишещите тук Flowers Sunflower

Хора , и на мен ще ми липсват разговорите, гаданията и идеите ви...
И да помоля да ми опресните спомените (освен че явно ми трябват нови очила, явно и вече забравям 😘😆) ДНК проба на Фичето!? Сериозно или се майтапите!? Нямам спомен... 🤓

# 77
  • Варна / UK
Изгледах току що.
Merri_An, благодаря за темата, а също и че вече си сложила най-отгоре снимка на моето предположение за извършител на убийствата Grinning (Ако се окаже вярно - ще ни пишат из жълтата преса - БГ-Мама пак имаха предварителна информация ... Joy ).
Мия и Фифо взеха вещи от стаята на Фичето и Мия каза на Заимова да ги занесе за ДНК анализ. Проба от самото Фиче не са взимали (в 11ти епизод).
Най-вероятно някой отмъщава за Пламен - този момък от фоторобота (Калоян Трифонов?) и Фичето май ще са роднини (братя/братовчеди). Фичето вероятно помага на извъшителя, който пък отмъщава за Пламен / и Филотея/, но дали по идея на самия Пламен или в негова памет - предстои да се разбере.
Кърджиев май ще се окаже встрани от историята, дали обаче се досеща какво се случва? Дали знае?
Тороманов очакваше Заимова и Харитонов, според мен се приготви да бъде арестуван.
Илчев беше голям майтап с Грудката: "Ти си просто един г**" Joy Joy

# 78
lady Koup, когато Мия и Филип бяха в Преображенския манастир и Кърджиев ги заведе в стаята на Фичето, са взели проба оттам /от някакъв предмет, не от него лично Wink /. Влакно, ДНК проба, почерк - това дадоха на Заимова да изследва веднага след това.

Иначе вече поизперквам. Връщам си и хващам още по-съмнителни реплики от кмета от срещата.Satisfied Grin  Те били провал /фарс?/, не защото не са разкрили убиеца, а заради друго беше /нали и по интервюта ни казват, че не било най-важно кой е убиецът, подобно звучи/. Зелената идея била над него и тях над всички /звучи като че би се жертвал дори, стига да разчисти града от овластените гнусни хора, които пречат/.  Да, странно би било, но много тенденциозни реплики направоо. Не знам как ще изтрая Satisfied

# 79
От споделената статия си вадя изводите, че накрая ще се окаже, че последните 5 минути ще се развие цялото действие...

# 80
От споделената статия си вадя изводите, че накрая ще се окаже, че последните 5 минути ще се развие цялото действие...

След последните реклами...😁

# 81
Странно ми е, че се трие в темата. Жалко.

# 82
  • София
Благодаря за новата тема!
Хареса ми втори сезон, искам да има и трети. Интересно би било да сменят малко главните разследващи с Харитонов и Заимова. Мия не я харесвам и отпреди, но не искам да гласувам чак за лош актьор. Положителен вот за Кърджиев, Фичето, Харитонов. Не знам дали ще умре Демона, би го заслужил предвид ужасиите, които сътвори. Не знам колко чудовищно нещо трябва да се е случило преди, че да го оправдае.

# 83
  • Галифрей
Е, откъде да знам кой точно е убиецът?! Никой тук май не знае. Гадаем си. Мислех Харитонов най- напред- отпадна, после Грудов- прекалено тъп е, отпадна. Преброих ги всичките мъже, защото съм сигурна, че е сам и мъж и не мога да се спра по това, което знаем досега, на никого.

Минахме ги всички дори коментирах с майка според нея е Кърджиев,а тя дори не е гледала сериала 😁

# 84
А дали ще намери справедливостта, която търси? Съмнявам се. Няма как по този път да не пострадат невинни и да не промениш други човешки съдби, а това вече го превръща в същото зло, което наказва. Справедливо ли е да убиеш един зараждащ се човешки живот, да убиеш полицай в престрелка и да оставиш малко дете без баща (няма да умре Харитонов, ама няма как да е сигурен, не може да предвидиш всичко).

# 85
  • Другата България
Странно ми е, че се трие в темата. Жалко.
Какво се трие? Мнения по темата ли?
Толкова добре върви дискусията , сигурна ли си?

Изгледах току що.
Merri_An, благодаря за темата, а също и че вече си сложила най-отгоре снимка на моето предположение за извършител на убийствата Grinning (Ако се окаже вярно - ще ни пишат из жълтата преса - БГ-Мама пак имаха предварителна информация ... Joy ).
Скрит текст:
Мия и Фифо взеха вещи от стаята на Фичето и Мия каза на Заимова да ги занесе за ДНК анализ. Проба от самото Фиче не са взимали (в 11ти епизод).
Най-вероятно някой отмъщава за Пламен - този момък от фоторобота (Калоян Трифонов?) и Фичето май ще са роднини (братя/братовчеди). Фичето вероятно помага на извъшителя, който пък отмъщава за Пламен / и Филотея/, но дали по идея на самия Пламен или в негова памет - предстои да се разбере.
Кърджиев май ще се окаже встрани от историята, дали обаче се досеща какво се случва? Дали знае?
Тороманов очакваше Заимова и Харитонов, според мен се приготви да бъде арестуван.
Илчев беше голям майтап с Грудката: "Ти си просто един г**" Joy Joy
Снимката е по-скоро закачка с всичките ни чуденки кога, къде и най-вече - като кого ще се появи Калоян Трифонов. Човекът, когото /вероятно/ сме /не/ сме виждали до финала.
Аз не вярвам, че той ще е демона, в смисъл, не той е мозъка.

# 86
Сигурна съм.

# 87
  • Washington,USA
Според Вас какво наказание заслужава Демончо?

# 88
Демончо ще умре. Въобще не си представям някакъв друг край.

# 89
Със сигурност ще умре, най-вероятно самоубийство. Няма да бъде подведен под наказателна отговорност, това е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт