“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 530
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 420
Нямаше послание, тя го направи нарочно, за да ухапе брата на Фичето и Фичето да ги освободи.

# 421
Мия си страда по мъжа си достатъчно....

А, баш. Значи, той наказва преките виновници, за каквото там са виновни според него (понеже аз това го недоразбрах). Обаче прекият виновник Язов е умрял, затова той ще накаже жена му като убие настоящия ѝ любим. Какъв полет на мисълта!

# 422
  • Галифрей
Не ме очаквахте нали?

Реакцията след финала:

# 423
Нещо от сорта на "Ще гориш в собствения си ад, урод".
Не ме очаквахте нали?

Реакцията след финала:

Топ меме и в унисон с двата финала, че и тоя Чоткин.

# 424
  • Sofia
Аз нещо не разбрах. Не че и гледах много съсредоточено... Каква се оказа връзката между Кърджиев и брата на Фичето. Къде са се намерили? Защо брат му изобщо помага на Кърджиев?

# 425
И Кокалчето.. брата на Фичето…. Аз в момента , в който го изцепи това се зачудих дали не се шегуват нещо. Аз ако съм на това момче-кокалче на мястото, ще ме е срам, че съм участвал в този фарс.

# 426
Сега смятам да припомня ето това мое мнение и да видите кой какво е познал. С изключение на това, че сама не си повярвах на откритието, че е ходил в Корея да си оправя фасадата, всичко друго е на 100%.
Включително как игуменът се беше взел за Бог да ги праща в отвъдното.
Отивам да си налея едно шампанско и да си вярвям повече на гениалността, интуицията и проницателността.
А, и като няма кой друг да ме похвали, да си се самопохваля.Stuck Out Tongue Winking Eye
Само аз ли съм с много доволна от финала? Логичен, ясен и подреден. Сцената със смъртта на Филип беше страхотна, много ме жегна и Духовникова наистина я изигра брилянтно. И Карамазов.
Финалът не ме разочарова. Нищо, че го зная Кърджо Демона от самото начало.

Последна редакция: пт, 17 май 2024, 00:19 от HappyRSmile

# 427
Не ме очаквахте нали?

Реакцията след финала:

Това булчински рокли ли са?, 🤣😂

# 428
  • София
Лежали са в затвора. Бил е осъден от Елдърова и някаква друга връзка с другите споделиха.
Аз нещо не разбрах. Не че и гледах много съсредоточено... Каква се оказа връзката между Кърджиев и брата на Фичето. Къде са се намерили? Защо брат му изобщо помага на Кърджиев?

# 429
  • Другата България
Но пък мога да се съглася с Христина Апостолова - блестяща Мия Язова. /Теодора Духовникова/.
Едва в епизод последен.

# 430
Не ме очаквахте нали?

Реакцията след финала:

Това булчински рокли ли са?, 🤣😂

Хахахха! Това с тези двете.. абе, като цяло, много много ниско ниво на всички продукции напоследък.

# 431
Принцеси! Щото са принцеси с кайма и кашкавал и двете. Ама с повече кашкавал.

# 432
Теодора Духовникова много ме докосна с играта си в този епизод. Беше страхотна! Къде спа цял сезон?

# 433
  • Варна
Мен ми хареса филма. Страшен! Толкова добре замислен сюжет, символика, българщина и история. Харесват ми и актьорите. Пак ще го изгледам от 1 ва серия.
 Викам му му на моя мъж гледай с мен хубав сериал, не ме занимавай вика… последните 4 серии гледа с мен и е залепен на телевизора. Сега пак му пуснах последната серия. Ще си изгледа и началото скоро. Оценява и той филма.
Не мисля, че ще има трети сезон. Мия остана  сама…

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 23:56 от Daisy_D

# 434
Страхотен Финал изкара Духовникова, Карамазов, Наумовски, Калоян, и Фиченцето, миличкият ни той.
Но за Теодора ми е мисълта - тя най-накрая показа защо ни е прима актриса. Ай Благодаря.
А Карамазов страхотно си изигра смъртта. Язък, така ги исках заедно. И най-тъжното ми стана, че героинята й Мия така и не му/си призна колко го обича.
Замислих се за нещата от живота, дали изживяваме миговете с близките си, дали им се раздаваме тук и сега.
Страхотен сериал. Финалът беше страхотен.
Но май Сезон 3 без Филип… Няма да има/няма да е същото.
Хайде лека нощ от мен сега.

Общи условия

Активация на акаунт