“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 51 020
  • 998
  •   1
Отговори
# 840
То и мастурбациите на Илчев (който в последната си сцена се събра с обекта на кенефните си фантазии - Ирина-Теодора - ето ви я романтиката Laughing), сексовете на разни случайни заподозрени, дето нямаха никакво отношение към случая в крайна сметка, целувки между Мия и другата полицайка (вече имената им забравям), посягащи я към дупето на Мия Илчев и гледащия го с умиление Филип (сцена, еманация на думата "криндж") и още други подобни си бяха точно с цел евтин сеир. Пък за "продуктовото позициониране", което си беше прекъсване за нескопосано вкарана и изиграна реклама почти всеки епизод, изобщо не ме се говори. Супер евтина работа.

Да бе, тоя Илчев трябваше да е уж симпатяга, а като си помислиш как нощем ходи да лъска в кенефа в бара. Даже не е реалистично, не ли? Не мога да си представя полицай, който ходи да мастурбира по заведенията.

# 841
  • София
Е, освен мастурбиращ по кенефите полицай, имаме полицайка, която не може да стреля (но й е зачислено оръжие), полицай, който се разхожда и дори шофира фиркан, и цял отдел, който къде що види заподозрян/свидетел, му вкарва тупаници... и това са добрите герои Relieved

# 842
  • Washington,USA
Този не може ли да го махнем от корицата, че всеки път като вляза и ми става лошо като го погледна. Неприятен образ и тип. И да не сложите Наумовски, сакън. Мисля, че изгуби повече от половината си фенки. Той бил колкото ММ, а изглежда все едно му е баща, доста е състарен.

Хаха и аз така мисля, ама има две млади дето са го погнали яко 😂

# 843
Този не може ли да го махнем от корицата, че всеки път като вляза и ми става лошо като го погледна. Неприятен образ и тип. И да не сложите Наумовски, сакън. Мисля, че изгуби повече от половината си фенки. Той бил колкото ММ, а изглежда все едно му е баща, доста е състарен.

Хаха и аз така мисля, ама има две млади дето са го погнали яко 😂
Халал да им е , както се казва!
Аз към излишните сцени и образи  мога да добавя Тишо, майка му, гинеколога  и охраната на Десподов Joy.
Значи още ми е пред очите сцената на паметника Асеневци. Десподов, кучето и два бр. охранители. И двама полицаи го разпитват. Какво да ви кажа, ежедневие. Ходиш си из туристическите забележителности и се натъкваш на таз сцена Joy.
А кмета, лъкатушещ с колелото в дъжда.
Смилев, толкова гръмко посрещна Мия и Филип, топ сцената и актьора в първите епизоди, после се оказа, че е камериерка-гей и накрая го набучиха на нещо си.
Двата външни диска с общо една снимка вътре, и т.н.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 14:56 от trotinettka

# 844

И на мен ми е крайно неприятен !! Сложете Наумовски , или Теодора и Владо .

# 845
  • Washington,USA
Сложете Фичето,моля. Той най - пострада.

# 846
Аз съм за Мия и Филип, да се придържаме към класиката. В никакъв случай Наумовски, моля.

# 847
Явно сериалът е изпълнил задачата си- от сърчица за Наумовски,до разпни го- да не е на корицата.
Що така ?

# 848
Здравейте!
Нямам какво да напиша, всичко сте казали. Жалко за пропиления ресурс. Не знам дали да се радвам, че още в първа серия получих дежа вю от "Шифърът на Леонардо" - професорът в количката с помощник. Ама не, казах си, едва ли ще го направят толкова елементарно...
Днес успях да си оправя вкуса с този не лош полски трилър. Само 6 епизода
https://m.imdb.com/title/tt11558684/
Има го в (HBO)MAX
Мисля да си пусна и ДГ ❤️

# 849
  • София
JoyJoy Какво се оказа? Една серия - и... не можем да го гледаме. А беше любим актьор на повечето Wink
Явно е добър актьор Joy

# 850
Аз съм от тези, които не го харесват от началото.
Във фб вече има и отрицателни коментари за финала.
Оф, редактирам се.
Сетих се  за друго предложение за корица. Гюдерия, за по въздействащо да се държи от лява ръка.

Последна редакция: вт, 21 май 2024, 16:56 от trotinettka

# 851
  • Washington,USA
Аз съм от тези, които не го харесват от началото.
Във фб вече има и отрицателни коментари за финала.
Оф, редактирам се.
Сетих се  за друго предложение за корица. Гюдерия, за по въздействащо да се държи от лява ръка.

Заради булгарите ли? 😂

# 852
  • Галифрей
JoyJoy Какво се оказа? Една серия - и... не можем да го гледаме. А беше любим актьор на повечето Wink
Явно е добър актьор Joy

Еми добър си в на мен ми беше любим персонаж. Беше ми сладък и жал за него. Просто ми е много тъпо,че се оказа наистина той и умря тъпо.  Един от гафовето,че още в първият епизод  му се видя половината отражение в колата, казах го и преди,че държаха съдийската зад тях, защото количката му беше в багажника. Всичко водеше до него и аз така наивно  се надявах, да не е той.
Гледах му интервюто и той разказваше,че не вижда добре и тия малки очила са му помагали. Хубави думи разказваше за героя си, явно тогава не е чел сценарият за финалните епизоди. Не ми изглеждаше да е знаел.
Ако го видите някъде Тони не го бийте 😁

# 853
Не ми харесва визуално + булгарите. Доста приповдигнато обясняваше за това, за разлика от другите послания.

# 854
  • Washington,USA
Явно е добър актьор Joy

Еми добър си в на мен ми беше любим персонаж. Беше ми сладък и жал за него. Просто ми е много тъпо,че се оказа наистина той и умря тъпо.  Един от гафовето,че още в първият епизод  му се видя половината отражение в колата, казах го и преди,че държаха съдийската зад тях, защото количката му беше в багажника. Всичко водеше до него и аз така наивно  се надявах, да не е той.
Гледах му интервюто и той разказваше,че не вижда добре и тия малки очила са му помагали. Хубави думи разказваше за героя си, явно тогава не е чел сценарият за финалните епизоди. Не ми изглеждаше да е знаел.
Ако го видите някъде Тони не го бийте 😁

То някой ще го познае ли? Без брадата и косата все едно е друг човек 😂

Общи условия

Активация на акаунт