“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 52 024
  • 1 019
  •   4
Отговори
# 1 005
Ааа, въпрос на вкус.Yum На мен втори сезон повече ми хареса. Първи спрях да го гледам по някое време и го проследих вече нарая.
Но иначе и двата сезона не блестят с нищо.

# 1 006
  • София
Наистина въпрос на вкус. Първи на мен много ми хареса, втори с тая плоска развръзка - никак.

# 1 007
Първи сезон беше велик . Вторият беше средна работа . Добро начало , но по средата вече стана леко скучен и придвидим .

# 1 008
И все пак трябва да се види, а не да се вярва сляпо на друг на мнението.
На мен ми хареса доста, но не колкото първи.

# 1 009
Първият сезон ми беше много интересен, вторият беше средна работа. Все пак мнооого по- интересен от един сега въртящ се, много рекламиран сериал.

# 1 010
Първият сезон ми беше много интересен, вторият беше средна работа. Все пак мнооого по- интересен от един сега въртящ се, много рекламиран сериал.
И аз така.Напълно съм съгласна.
Но пък в първия сезон Родопите ,във втория Велико Търново- красота.

# 1 011
  • София
За мен първи сезон беше с много добре конструиран сюжет, персонажите бяха добре изградени, актьорската игра беше прилична (традиционно слаби места на българските филми), а развръзката беше изчерпателна и задоволителна. Нищо от това не присъстваше във втори сезон, доста зле измислена бозица.

Новият сериал май не събира особено одобрение - разбирам защо, доста е бавничък и има какво да се желае от играта на главната героиня. На мен обаче ми допада, има добри актьорски попадения, а мистерията е добре заформена, поне дотук. Щеше ми се да се забърза, ама това да му е кусурът. Книгата не съм чела, мисля първо да изгледам сериала.

# 1 012
Оф, почнах го, засега бива уж.
Аудиото е ужасно. На няколко места не се разбира нищо. Връщам и пак не разбирам.

# 1 013
  • Бургас
Винаги първият сезон е най- хубав!
После вече се разводнява всичко!

# 1 014
Винаги първият сезон е най- хубав!
После вече се разводнява всичко!

В повечето случая е така , тук е същото . Слабо продължение на един силен сезон какъвто беше първият сезон.

# 1 015
Брутално убийство си беше.
Чудя се още колко жертви ще има.

Обаче много странно ми играят бг актьорите. Едно такова фалшиво. Не казвам, че са лоши актьори всички. Има добри.
Но някак се напъват често, преиграват.

# 1 016
Брутално убийство си беше.
Чудя се още колко жертви ще има.

Обаче много странно ми играят бг актьорите. Едно такова фалшиво. Не казвам, че са лоши актьори всички. Има добри.
Но някак се напъват често, преиграват.
Особено Теодора Духовникова - големи пози, големи чупки.
А те могат да играят и добре. Аз вече си мисля, че режисьорите ни не струват и ги карат така да си играят.

# 1 017
Мен ми харесват българските артисти, и от миналото, и настоящето.

# 1 018
  • София
Не ги бива с лицевите изражения българските актьори. Зрителят трябва да може да разчете каква емоция изпитва персонажът, но в повечето случаи актьорът просто си гледа там нещо. Тялото също не знаят как да си позиционират. Разбира се, в много случаи допринася това, че персонажите са плитки, а сценарият и репликите доста слаби. И не на последно място, ъгълът на заснемане. Абе има още доста да се работи в много отношения, но тук-там виждам и напредък.

# 1 019
Явно така ги учат в Натфиз.
Дано дойде ден да се замислят, защо на другите държави им се получава продукцията.

Е, гледам вчера Стрейнджър тинг последните епизоди.
Това деца и играят толкова добре.
Пък нашите висше имат и не могат.

Общи условия

Активация на акаунт