“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №9 - финал, и след финала.

• 50 160
  • 998
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Може да си вземат поука и да се постараят да “оправят вкуса” от ДГ2 😂

# 991
Прострелян? Жълта медиа, която коментира без да е гледала сериала. Пфу.

# 992
Прострелян? Жълта медиа, която коментира без да е гледала сериала. Пфу.
😂
Но пък са написали, че вторият сезон е имал успех, но не колкото първия.

# 993
  • София
О, пази Боже!

# 994
О, защо? Аз съм за, да има. С друг партньор, а защо не и друга разследваща двойка. На друго място, с друга история, та то си е нов сериал. Да има, да има!

# 995
Трети сезон:
В първи епизод има зрелищно престъпление.
От втори до седми гледаме сцени от личния живот на над 30 персонажа (полицаи, съседи, роднини), без никаква връзка помежду си или с криминалния случай. Няколко героя периодично четат морал за упадъка на обществото като цяло. По два пъти на епизод имаме туристическа разходка из забележителностите на мястото, където се снима. Може да бъде заснета под формата на гонене на заподозрян или за фон на гореспоменатото четене на морал.
В последния, осми епизод се явява Стамат, зарзаватчия от съседното село, който е минал в кадър на четвърта серия и е препсувал спрялата на светофара полицейска кола. Стамат се саморазкрива като извършител, мотивът е спор за нива между прадядо му и прадядото на убития. Във финалната сцена кметът чете морал за упадъка на обществото и ползата от естествените торове.

Хайде, готови са със сценария. Фейсбук отсега е избухнал с овации. Да викат Робърт де Ниро за гост-звезда, защото този фурор няма да е за изпускане и да започват да снимат. Моята награда за сценария-подарък е, че знам какво ще стане и няма да си изгубя времето да гледам.

# 996
  • Ню Йорк
Трети сезон:
В първи епизод има зрелищно престъпление.
От втори до седми гледаме сцени от личния живот на над 30 персонажа (полицаи, съседи, роднини), без никаква връзка помежду си или с криминалния случай. Няколко героя периодично четат морал за упадъка на обществото като цяло. По два пъти на епизод имаме туристическа разходка из забележителностите на мястото, където се снима. Може да бъде заснета под формата на гонене на заподозрян или за фон на гореспоменатото четене на морал.
В последния, осми епизод се явява Стамат, зарзаватчия от съседното село, който е минал в кадър на четвърта серия и е препсувал спрялата на светофара полицейска кола. Стамат се саморазкрива като извършител, мотивът е спор за нива между прадядо му и прадядото на убития. Във финалната сцена кметът чете морал за упадъка на обществото и ползата от естествените торове.

Хайде, готови са със сценария. Фейсбук отсега е избухнал с овации. Да викат Робърт де Ниро за гост-звезда, защото този фурор няма да е за изпускане и да започват да снимат. Моята награда за сценария-подарък е, че знам какво ще стане и няма да си изгубя времето да гледам.

Страхотно предложение Simple Smile

# 997
  • Бургас
Ако някой се интересува- добро и малко дългичко  интервю с Тони Наумовски:

https://impressio.dir.bg/interview/izkustvoto-da-se-vlyubish-v-u … dEwkfdcKmq-JiXujm

# 998
  • Washington,USA
Ако някой се интересува- добро и малко дългичко  интервю с Тони Наумовски:

https://impressio.dir.bg/interview/izkustvoto-da-se-vlyubish-v-u … dEwkfdcKmq-JiXujm

Да, много хубаво говори.
 Иначе ме досрамя какви български простаци имаме с тия коментари. Не могат да си замълчат.

Общи условия

Активация на акаунт