Любители на котки - Тема 195

• 36 297
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Ооооо голямо сладурче е рижко с розово носле! Много да ви мърка и радва! Добре дошъл, а как се казва?

# 166
Няма нищо случайно. Котачко ви е намерил когато е трябвало. Ще  донесе много радост в дома ви /котките са пазители на дома/. И добре дошли в групата.

# 167
Добре дошли в групата, milanda! ❤️
Много сладък писан. Той ви е избрал, вие сте неговите човеци.
Да е здравичък, да ви мърка много и да ви радва! 🤗

# 168
Благодаря!
По паспорт е Рижко, нямаше име и докторът го кръсти. Мъжът ми го вика на Рижко. Обаче на мен ми е Чочинко. За дъщеря ми - Златин. Абе, ще е модерен - Чочо - Рижко.

# 169
Много хубаво коте! Ох, като се появи ново коте в темата и мен ме хваща нервата, че искам още, ама домашният ще ме убие, ако домъкна още едно. Как да му обясня, че разлика между четири и пет, едва ли има Joy

# 170
  • на брега на морето
milanda, честито коте, да ви мърка, а вие да му се възхищавате Blush Уверявам те, че рижавите котки са невероятни (имам рижава котка Grinning

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 20:43 от Котьо

# 171
Благодаря ти, AnyHr❤.
Миланда, много здрав да ви е Рижко❤.
Неповторими са тези емоции🥰.

Последна редакция: сб, 25 май 2024, 20:38 от Роси_

# 172
  • Бургас
Привет, момичета, да ми дадете съвет за пробиотик или нещо за даване на моята гладнуша Телма, която след хранене има близко до разстройство изхождане. Сменихме храната, давах също така роял канинг гастро , но започне ли само хранене на гранули за кастрирани без лечебната и пак се разхлабва? Сварих вчера пилешко месо чисто за проба много й се услади, но после веднага в тоалетната.( Иначе много е жива и енергична , но явно вълчи глад я гони и все мяука  за храна.(
Добре дошли Milanda, много е сладко котенцето. Да ви е здравичко и да ви радва.)

# 173
Взех го моя Хари.Кротува в момента,спи.Става,обикаля,иска да се мушка в процепи,запълних колкото можах.Със спринцовка му дадох 4мл мляко,носихме го 2 пъти в тоалетната,но нищо не прави.Не знам гладен ли е,не е ли?Как ще се кара нощ не знам....

# 174
Добре дошъл на сладкия Чочо- Рижко и на неговата Мама! Да го слушате и много да му се радвате!

Papa6ka, отначало може да е малко по-трудно, защото Хари е още много мъничък, но ще се справите!

# 175
  • София
Взех го моя Хари.Кротува в момента,спи.Става,обикаля,иска да се мушка в процепи,запълних колкото можах.Със спринцовка му дадох 4мл мляко,носихме го 2 пъти в тоалетната,но нищо не прави.Не знам гладен ли е,не е ли?Как ще се кара нощ не знам....
Сигурно ще свърши работата на някое скришно местенце. Вземете "произведението" със салфетка и го сложете в тоалетната, за да му замирише. Дано така се ориентира.

Млякото какво е? Надявам се, че е сухо мляко за бебета котета? Защото прясното краве мляко понякога може да доведе до диария, а при малки котета е изключително опасно!

Страхотен Чочо-Рижко! И е с голям късмет! Heart

# 176
papa6ka, цял ден се ослушвах ще се похвалиш ли, за Хари и какво сте решили. 😊 Мъниче сладко, ще се нагодите, вероятно ще те буди като е гладен, после ще спи и да много се завират и навсякъде. И на нас ни се случи да я търсим с часове понякога, а тя притихнала и навряна на най - невероятни места. Споделяла съм тук в темата как са ми са изправяли всички косми. 😆 Сега ми е забавно да си спомням покрай всички бебчовци, макар да не е било кой знае колко отдавна. Много хубави моменти ви очакват заедно. За тоалетната, когато я взехме беше обед, до вечерта не беше ходила. Слагах я рових с пръсти в пясъка да покажа е не и не. Към 21ч.леко се бях панирала, но започна да се върти в тоалетната, бяхме прекарали повече от половин час там и... бинго... Първо направи тортичка - чишу-мишу, похвалих я и дадох лакомство. Малко след това направи и наденичка - ака демек и пак така похвала и лакомство, ама предвид, че е мъничък какво лакомство да му измислиш не знам. Та така... Радвахме се на тортички и наденички и какво умно коте си имаме. 🤭 Може би, защото преди гледах кучета и да ги привикнеш да се изхождат на вън или определено място изисква време, а с Линош се случи още първата вечер бях изумена 😆Търпение... Спокойствие... И много, много любов към Хари и всичко ще е прекрасно. ❤️

# 177
Изпишка се в тоалетната 😉Умно коте,мега умно даже!Скоро ще се ляга и дано да е спокойна нощта 😊С храненето малко е трудно,но ще се научи от купичка,няма как.Прилича на плъх по цвят и размери

# 178
Много сладък "плъх" Heart Eyes

# 179
Много хубаво коте! Ох, като се появи ново коте в темата и мен ме хваща нервата, че искам още, ама домашният ще ме убие, ако домъкна още едно. Как да му обясня, че разлика между четири и пет, едва ли има Joy
🤣🤣🤣
И аз като гледам всички нови бебета в темата искам и аз да си имам пак един малък мушмурок. Безумно сладки са като са малки всички животни. Много се привързвам към тях и трудно ще се разделям и не ставам за приемен дом ☹️.
Качвайте повече снимки на мъниците да им се радваме и ние, които си  нямаме 🥹😟.
С

Общи условия

Активация на акаунт