Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 040
  • 326
  •   1
Отговори
# 105
Аз държа много на моралната хигиена и от много малки им наложих навика. "Хитрините" са стандартни за приложение на деца - различни пасти и четки, игри...

# 106
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Малкият много обича да си мие зъбите и не съм имала никакви трудности. Обяснено му е, че устната хигиена е много важна и е от изключително значение зъбите да се мият два пъти дневно. Четките му са във формата на животни.

# 107
  • София
Предизвикателство е по-продължителното миене на зъбите. Хитринките са ползването на цветни пасти и четки с различни вкусове и герои.

# 108
Мие зъбите си сама, но не старателно, много обича да си похапва пастата за зъби. Имаме четки за зъби с картинки, часовник, вода която оцветява плаката, обяснявам непрекъснато защо и как, но нещата не се получават. Борбата продължава😆

# 109
Сблъсквам се с мързел и нежелание най-често, но винаги настоявам, че зъбите се мият два пъти дневно и то за не по-малко от 2 минути. Обикновено има претенции и за четката и за пастата, с които се съобразявам, стига да са подходящи за него.

# 110
  • Sofia
С недоволство и непостоянство.... И тийнейджърката и по-малките са непостоянни в това да мият качествено своите зъби.
Имала съм пясъчен часовник както и музикални инструменти за отброяване на минутите.

# 111
Имам 16 години по-малка сестра от мен и честно казано, в началото миехме зъбите си заедно, защото сама не искаше. Започнахме да мием и на кукли, бебета и каквито играчки имаше из къщи. 😀

Вече е голяма и ѝ е голям кеф да ги мие, защото сама си избира четка и паста на 2 месеца и това определено играе положителна роля в желанието.

# 112
  • Велико Търново
Тепърва ще се сблъсквам с този проблем, тъй като мъничето ми е на 7 месеца. Смятам, че показаните в темата четки биха били много добър стимул за миене на зъби. Цветни, интересни са и биха били привлекателни за децата.
Иначе смятам, че трябва да се въоръжа с търпение, да обяснявам повече, да показвам, да ползваме цветни четки, да мием зъбите заедно

# 113
  • Разпиляна във въображението
Не ги подсещам за миенето на зъби. Каките са с брекети и там няма мърдане. Малкият също ги мие. Има малък пясъчен часовник, който да го подсеща за времето. Трудностите ни основно са свързани с начина на миене, движенията, които трябва да прави, за да изчисти всеки зъб.

# 114
Предизвикателство е, да го отуча да бръмчи като четката, и то като в устата има паста за зъби. Всичко наоколо става в пръски паста.

# 115
Шарени и атрактивни четки, с анимационни герои и специална детска паста.

# 116
Опитвам се да го направя колкото е възможно интересно, докато не стане навик. Като беше малка специално огледало даде ефект, понеже в нашето не се виждаше. Говоря и обяснявам. Понякога не иска просто от инат и мързел. По-големият проблем е да се научи да го прави правилно.

# 117
Вечер забравят да ги измият, много им се спи, сутрин пък няма време, бързат за училище. Купих им специална оцветяваща паста за зъби, която да показва къде е останало неизмито, но не съм доволна, цапа навсякъде и четките и ръцете и мивката.

# 118
Основното предизвикателство е вечното недоволство и мрънкане, когато разбере, че е дошло времето за миене на зъбите. Все още е много малка и успяваме да я залъжем, тъй като ние родителите мием зъбките.

# 119
  • Бургас
Нашият мъник с удоволствие си мие зъбките, още не изплаква, но вече се учим и на това. С постоянство всичко се постига!

Общи условия

Активация на акаунт