Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 034
  • 326
  •   1
Отговори
# 90
С какви предизвикателства се сблъсквате при почистването на детските зъбки? Прилагали ли сте някакви хитринки, за да научите детето си да спазва този важен за здравето и хигиената ритуал?
Децата си мият зъбите всяка вечер и всяка сутрин, но го правят много набързо. Не мисля, че успяват качествено да си измият зъбките. Може би с по интересна четка ще се стараят повече.

# 91
С какви предизвикателства се сблъсквате при почистването на детските зъбки? - С нежелание и досада заради продължителността.
Прилагали ли сте някакви хитринки, за да научите детето си да спазва този важен за здравето и хигиената ритуал? - Слушане на любима песничка, защото продължителността е средно 2-3 минути, колкото е необходимо за измиване на зъбките.

# 92
И трите ми деца си мият редовно зъбите и никога не съм имала проблем с това. Знаят, че устната хигиена е много важна, не пропускат сутрин и вечер да ги мият.

# 93
  • София
Синът ни(10г.) си мие зъбите редовно,но ако не беше електрическата четка,едва ли щеше да успее за толкова кратко време.Обича да разглеждаме за нова паста и да си избира,общо взето не ляга с не измити зъбки,което ме радва.Резултат от много говорене и напомняне.

# 94
При нас нямаше проблем с миенето на зъбките, обича да си ги мие сам почти на 4ри е . Проявява интерес още от самото начало на миенето на зъби, защото и четката ни е с животно, пастата и тя и е с вкус на сладолед.

# 95
  • Плевен
Предизвикателство при нас е, че в момента е на 2г и едва отваря устата си да му изтъркам зъбките.
Хубавото е, че харесва четката, но предимно я смуче и държи сам да го прави. Мисля, че по този начин не изчистваме добре зъбите.

# 96
Дъвче четката и не изплюва пастата все още.

# 97
Когато бяха малки децата при всяко миене на зъбите пеехме песничка измислена от нас за зъбите и така свикнаха, че е задължително и наложително.

# 98
Единственото предизвикателство за момента е да науча сина ми сам да си мие зъбите. Имаме си рутина, харесва му миенето на зъбите, но знае, че мама ще го направи вместо него. На 1 г. и 7 месеца е, надявам се да ми даде да го науча в скоро време.

# 99
Синът ми много обича да си мие зъбите, но няма търпение да ги четка продължително.

# 100
Основният ми проблем е с малкото дете, което от известно време иска само да си мие зъбите, но не ги изтърква достатъчно добре.

# 101
Проблема е, че не мога да бъда сигурна че добре изчетква зъбите, особено кътниците. Времето за миене мога да контролирам, но качеството не.
Затова на помощ идват електрическите четки.

# 102
Детето ми много обича да си мие зъбите, но повечето пъти го прави като на игра и забавление

# 103
Когато бяха по-малки децата, влизаме заедно за да минем зъбите си. Към днешна дата голямото дете много държи на устната си хигиена и не пропуска да измие зъби, да почисти с конец. На малкия все още напомняме, повтаряме ли повтаряме всяка сутрин и вечер .

# 104
  • София
С едното дете като миехме зъбките рецитирах стихчето за зайчето, което не искало да си мие зъбчетата. Много е готино и малката много се забавляваше, че на микробите им люти и че не е като зайчето.
А с другата ми дъщеря пък действах супергеройски - четката има суперсили да изгони всички микроби и бактерии от зъбите й. Търкаше и викаше, че ги усеща как изчезват Grinning

Общи условия

Активация на акаунт