Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

 • 5 777
 • 326
 •   1
Отговори
 • Мнения: 1
Улеснете и подобрете хигиенните навици на своето малко съкровище!

Детските звукови четки за зъби Nordics решават проблема с трудното почистване на зъбите на малчуганите. Чрез мекото пулсиращо движение четката осигурява дълбоко почистване дори при неусъвършенстваната фина моторика на детската ръка или при кривите млечни зъбки, които задържат плака.

Препоръчваме да използвате четките само при миене на зъбките!  Идеята е децата да асоциират рутината сутрин и вечер с нещо интересно и забавно, за да се научат да чакат с нетърпение миенето на зъбите.Детските звукови четки Nordics имат четири нива на честота на звука:

1.   Първо ниво (включва седем цвята без вибрация): активирайте този режим, за да стартирате последователност от седем цвята – червено, оранжево, жълто, зелено, синьо, индиго и лилаво. Цветовите преходи се извършват на интервали от 0,5 секунди без вибрации и цикълът продължава 1 минута. Този режим е специално предназначен за деца на възраст от 0 до 2 години.

2.   Второ ниво (нежно четкане): в този режим светлината остава постоянна, а четката стартира вибрации, осигурявайки меко изчеткване. Продължителността на този режим е 2 минути и е подходящ за деца от 2 до 5 години.

3.   Трето ниво (стандартно изчеткване): преминавайки на този режим, четката засилва вибрациите си и по този начин осигурява по-мощно изчеткване, като светлината се променя към следващия цвят. Цикълът е с продължителност 2 минути и се препоръчва за деца от 5 до 8 години.

4.   Четвърто ниво (интензивно изчеткване): включете този режим за най-интензивно почистване. Тук светлината се променя отново след третото ниво. Продължителността на четвъртото ниво е 2 минути и се препоръчва за деца от 8 до 12 години.✔ Двуминутно време за качествено измиване на зъбите
✔ Mеко пулсиращо движение и различни цветове
✔ Дълбоко почистване
✔ Атрактивен дизайн, който ще се хареса на вашето дете


 Nordics разполагат и с функция „Запаметяване“, която се активира след продължително натискане на главния бутон. Тогава четката за зъби се изключва и функцията се активира. Това означава, че следващия път, когато включите четката за зъби, тя автоматично ще възобнови последния използван режим, осигурявайки безпроблемна и удобна продължителна употреба.

Включете се в играта!
С какви предизвикателства се сблъсквате при почистването на детските зъбки? Прилагали ли сте някакви хитринки, за да научите детето си да спазва този важен за здравето и хигиената ритуал?

На 10 юни трима от вас ще спечелят детска звукова четка по избор и сет с продукти за устна хигиена.

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: чт, 30 май 2024, 14:57 от Жaклин

# 1
 • Мнения: 4 263
И при малкото, и при голямото - с мързел. Голямото вече има желание, защото е наясно, че е необходимо, но малкото се прилъгва с по-шарени четки, цветни пасти или любими герои с тях.

# 2
 • Мнения: 206
Мъничето все още обожава да си хапва пастата за зъби и трудно ни се получава изплакването.Най-ефективното измиване засега успяваме да постигнем,когато го правим заедно.Тя е на етапа,в който ме копира във всичко Simple Smile

# 3
 • Мнения: 13 716
Ами иска ми се да е сериозен при миенето назъбито, а то дете. Мие, говори, гълта пастата, дъвче четката. Държа зъбите да се добре почистени. Оставям го да си поиграе, а после аз довършвам . Имам много напредък с него, мием ги заедно и той все по- често няма нужда от моята помощ.

# 4
 • Мнения: 30 512
Проблемът е, че не четка добре зъбите. Купих специален разтвор, който оцветява в синьо плаката и така по-старателно се мие, за да премахне цвета.

# 5
 • Бургас
 • Мнения: 1 663
Заедно броим колко пъти трябва да търка с четката - ляво , дясно, горе , долу, от вътре, език… малко, като песничка сме го направили.
Яденето на пастата ни е проблема, но и това ще обработим Simple Smile

# 6
 • на последния етаж
 • Мнения: 8 888
Проблемът при моите деца е, че не четкат достатъчно зъбите. Имат пясъчен часовник за отмерване на времето за четкане на всяка челюст.

# 7
 • Countryside
 • Мнения: 11 689
Голямото - предимно мързел - там само с напомняне не става и се налага да инспектирам процеса, за да е както трябва. Иначе има, и вода за уста, и часовник, но при нея проблема е, че не търка достатъчно силно и достатъчно дълго.

Малкото - харесва да смуче пастата(която между другото е Nordics ягода ) и да дъвче четката(отново Nordics), но като цяло аз му четкам зъбките, за да съм сигурна, че са чисти.

Хубава инициатива, а от мен поздравления на Nordics и за хубавите продукти, който ползваме вече може би от година!

# 8
 • София
 • Мнения: 1 666
Да стане навик миенето сутрин и вечер. Накак си детето все още го приема като задължение и не мие качествено зъбите.
Като разказваме за Чук и Пук и че ако не мие ще си направят къщички се амбицире и миенето вече е приятно.
Иначе избираме пасти за зъби, който детето е пробало и са му харесали.
Цвета на четката също е от значение.

# 9
 • Мнения: 1 512
Ох, голяма мъка са тези зъби.
И при двете ми деца започнах рано, в началото беше весело и с интерес и после пълен отказ. Да, ритуал е преди сън ,но с много настояване от моя страна, понякога даже аз ги мия с обилна съпротива. Сутрин... същата работа. При големия имаше период е ел четка - само за кратко беше интересна. Дано тази е по-успешна.

# 10
 • При децата ми
 • Мнения: 6 264
Да се научат, че миенето на зъби е от изключителна важност. Когато бяха по-малки засичахме време за миене на зъбите - 2-3 минути.

# 11
 • София
 • Мнения: 1 502
Предизвикателство е да научим детето на търпение и старание при почистването на зъбите. Прилаганите хитринки са четка за зъби с красиви картинки, която детето само е избрало, паста с приятен аромат, пясъчно часовниче за време, комплименти колко са бели и здрави зъбките.

# 12
 • Мнения: 1 226
Самуил още няма две години,но обожава миенето на зъбки!
Още при появата на първите, ние започнахме да го учим,като на игра .
Сега вече,когато е по-голям,той сам ни подсеща! Вкарва ни в банята и мием зъбите заедно - сутрин и вечер.
Изобщо не изпитвам затруднения,напротив. Обожаваме тези моменти заедно. ❤️

# 13
 • Мнения: 579
Синът ми много обича да си мие зъбите,но все още гълта пастата и не иска да си изплаква устата.

# 14
 • Мнения: 14 892
Проблемът е, че забравя, не се сеща, мързи я, все е "след малко"... Голям зор. С такава четка сигурно ще й е доста по-приятно.

Общи условия

Активация на акаунт