Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 019
  • 326
  •   1
Отговори
# 45
Да се научи детето, че миенето на зъби е от изключителна важност. Когато беше по-малка дъщеря ми, засичахме време за миене на зъбите - 2-3 минути.

# 46
Като хитрини - пускам анимационно филмче.
Иначе проблеми съм срещала, да -  най-вече в старанието.

# 47
Детенцето ми е на 8 месеца и все още няма зъбки, но с нетърпение чакам да започнем да изграждаме навици за миенето им. Детските четки са уникални, толкова са красиви, че всяко дете би си мило зъбките с радост с тях. Пожелавам си да спечеля, за да зарадвам моето.BlushBlushBlush

# 48
Мързел и нежелание, в много по-малка степен лошо почистване и изгризване на четките.

# 49
Не добре измити зъби. Бързат и не се четкат достатъчно. Купих електрически четки, после ги смених с други уж по-добри.  Последно и воден душ за да измиват по-добре пространството между зъбите.
Най-голям проблем е вечер, все казват още малко и накрая заспиват без да мили зъбите.

# 50
Големият вече се оправя сам, но малкия водя в банята и му изчетквам аз зъбите, от това по-добра хитринка не успях да измисля. Надявам се скоро да започне и сам да се справя.

# 51
С какви предизвикателства се сблъсквате при почистването на детските зъбки? Прилагали ли сте някакви хитринки, за да научите детето си да спазва този важен за здравето и хигиената ритуал?

Не харесва вкуса на пастата за зъби. Първо аз мия зъбите си и тя гледа. После повтаря след мен Simple Smile

# 52
  • София
Предизвикателството е, че вече е на етап всичко искам само да правя, но не съм сигурна, че успява добре да изчетка зъбите, затова накрая ср опитвам да убедя да направя финално почистване и аз на зъбките ѝ. Иначе, тя много обича, четем книжки, важен ритуал ѝ е.

# 53
  • Враца
Проблемът е , че претупва работата, когато е сам. Хитринка - четка с герой от филмче и вкусна паста.

# 54
Гълта пастата за зъби, вместо да плюе. Четем книжки как се прави и използваме паста за зъби с любим герой, за да насърчим миенето на зъби.

# 55
Учим се на правилно миене 2 пъти дневно.

# 56
Голяма мъка е миенето на зъбките.Приема го като задължение,което е трудно да се спазва.Най вече смуче пастата за зъби,която задължително трябва да е розова 🤣Иначе се опитва сам да ги търка с четката.

# 57
  • София
Предизвикателството на този етап е като цяло да му измия зъбите - на година и 4 месеца е. Приема всичко като игра и постоянно гризе четката. Търпелив съм и знам, че ще свикне.

# 58
Най-трудно ми е да науча децата си, че след ядене на сладко жабуркането не е достатъчно, а трябва да се мият зъбите с четка и паста. Кутрин и вечер си знаят и няма проблем.

# 59
Като мотивация за редовно и качествено миене на зъбите съм показвала снимки на хора с добра устна хигиена и на такива с лоша. Снимки на развалени зъби и съм разказвала, че зъбите болят много, когато са болни. За да мие зъбите правилно правех демонстрации и показвах обучителни клипчета. Смятам, че постигнаха желания ефект и зъбите се мият редовно и правилно.

Общи условия

Активация на акаунт