Спечелете детска звукова четка за зъби Nordics

• 8 026
  • 326
  •   1
Отговори
# 60
Дъщеря ми е на 5 г.и обича да си мие зъбите сутрин и вечер. Малък проблем имахме като паднаха 3 горни един след един и 4 долни тогава с мъка си миеше зъбите.  Няколко дни но купихме паста  и четка за зъби каквито тя си избра  и сама  се сещаше какво трябва да направи като стане и преди да легне.

# 61
  • София
Трудно беше да установим навици, въпреки че й почиствам зъбите, от първия поникнал.
Ползвала съм всякакви хитринки - интересна четка за зъби, пясъчно часовниче за отмерване на времето, оцветяваща течност за зъбите, песнички и клипчета. Мили сме зъби заедно, правили сме го като игра, обяснявала съм хиляди пъти колко е важна устната хигиена.

# 62
Доброто почистване между събите е едното предизвикателство. Използваме и детски конец за зъби с държач. Второто е дъвченето на самата четка.

# 63
Охо включвам се с удоволствие за моята дъщеря! Използваме само вашите четки за зъби! Страхотни са! Честно казано моето дете сама си търси “пастата” , обича да си дъвче четката, но и чисти зъбките.

# 64
Предизвикателства: непостоянство и бързо миене на зъбките. Хитринки: Цветни четки за зъби, четене на книжки за устната хигиена.

# 65
Може би най-голямото предизвикателство беше да спре да яде пастата за зъби като беше по-малък Grinning Сега е изключително стриктен. Знае, че зъбите се мият след всяко хранене и не се налага да използвам никакви хитрини.

# 66
Сутрин прави тоалет и задължително миене на зъби.  Ползва ел- четка, за нейно улеснение, само държи и мести от зъбче на зъбче.
Вечер отлага, мотае се, но аз подсещам... до втръсване 😉

# 67
Не бих казала, че децата в началото са мързеливи и не искат да си мият зъбите, а по-скоро че нямат навика да го правят и наша роля е да го създадем. Как аз действам в тази посока - ами с личен пример. Ако детето не вижда че мама и тати не правят това, то от кого?

# 68
  • София
Предизвикателство е, докато се създаде навик, после не се замислят много и не пропускат миене. Ползвала съм вкусни пасти, четки с животинчета, пясъчен часовник, за да има доза забавление.

# 69
Не прилагам хитрини,и двете ми юначета знаят,че зъбите трябва да се мият иначе ще дойде чичко Кариес с неговата кирка и ще счупи и оцапа хубавите бели зъбки.Четем няколко книжки,колко е важно да са чисти зъбите,няколко пъти сме ги водили и на зъболекар и до момента нямат проблеми с млечните зъби или кариеси.

# 70
  • Beyond the stars
Мрънкането сутрин, че му се спи и не му се мият зъби.
Книжката за Чук и Пук беше доста хитър коз.

# 71
Като бебета беше трудно да ги заставим, но с упоритост вече е автоматизиран процес. Ползваме пасти с любими вкусове и шарени четки. Проблемът е колко качествено ги търкат и затова и ние им помагаме всеки път.

# 72
  • София
С говорене постоянно.

# 73
Не обича да ходи на стоматолог и я помолих да му каже, че ако си мие зъбите, ще ходи само веднъж годишно, точно колкото пъти има рожден ден в годината. И като знам как си чака рождения ден - хвана се! Обаче не се стараеше особено и взехме оцветяваща вода - там вече мърдане няма!

# 74
Проблемът при моите деца е, че не четкат достатъчно зъбите.

Общи условия

Активация на акаунт